Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nekem volt...Perrero írta:nah egy kérdésem lenne... van itt olyan akinek van/volt vállalatgazdaságtan órája
Pár kérdésem lenne... 11...
e-mailban elküldöm a cuccot, köszi! annak aki ért hozzá sztem pár perc
elég fontos lenne... még ma este
Csatlakozom. A vizsgaidőszak még 3 szigorlat. Bárcsak érettségiznék mostLampiao írta:Srácok....Nagy a lelkesedés itt egyeseknél az egyetemmel kapcsolatban...
Engem mindenki utál most az egyetemen, mert eddig az összes vizsgám sikerült...
3-4-5-ösök...
Kivéve a szociálpszichológia Gáspár Kinga nénivel.... aki mellesleg olyan mint egy konyhás néni...
Ne akarjatok annyira egyetemre menni... De örülnék ha csak érettségire kellene készülniöm...
áhhh én fősulira sose jutok el.gergo9 írta: Szakközépbe vagy egyetemen? Én holnap vizsgázok progból de nem sok esélyt adok rá.![]()
Nekünk is igazi kötsög a tanár a ME-n.
Csak nem az öreg Dudás?gergo9 írta:Én holnap vizsgázok progból de nem sok esélyt adok rá.![]()
Nekünk is igazi kötsög a tanár a ME-n.
Szakközépbe vagy egyetemen? Én holnap vizsgázok progból de nem sok esélyt adok rá.torrentkiller írta:Én kb mindenből megleszek 3as 4es, csak az a programozás...Ki nem állhatom, küzdenem kell a 2esért is
Plusz a tanár is egy .....broki
Ha nem tudjátok megtanulni, akkor én is 3 évig nyüstölnélek titeket.Szandi írta:Hogy a viharba ne. Általánosban meg főképp. Normál tantárgy. Hogyne. Csak mondjuk azt nem értem, hogy miképp lehet olyan, hogy 3. éve kosarazni meg röpizni tanulunk?lionelmessi19 írta:dzsízusz, tesit osztályoznak ?![]()
Hogy a viharba ne. Általánosban meg főképp. Normál tantárgy. Hogyne. Csak mondjuk azt nem értem, hogy miképp lehet olyan, hogy 3. éve kosarazni meg röpizni tanulunk?lionelmessi19 írta:dzsízusz, tesit osztályoznak ?
Milyen felvételi ?kabekabe írta:Ja télleg, aki most ir felvételit: komoly, h nem lesz szobeli![]()
![]()
elég gáz ha nincs, sztem...És mé nincs
Ment is a válasz.kabekabe írta:PÜvicky.girl írta:Hát ezek szerint nálunk teljesen más a rendszer, itt nagyon nyomják a nyelveket, nekem gimiben van heti 4 németem, 2 angolom... Szlovákom van 4, magyarom csak 3...
nem tehetsz róla, h nem tudsz énekelni(én se tok). am sztem szard le. nálunk nem is lett volna suli, de igy má sehol se.Victor_Valdes írta:Igen az vagyok.kabekabe írta:......
De még ha el is éneklem simán ad rá egy 3ast még ha szöveget tudom is ....
Hehe még sincs iskola szombaton, hála az ukránoknak.