Élő közvetítések 08/09
meg kell nyomni a 2. félidő elejét és gyorsan lerendezni a fontos kérdéseket!
-
- Director del Fútbol
mindorokke_barca te nem vagy Barca drukker?adamm0 írta:Jogos...mindorokke_barca írta:fantasztikus, orulok h ezt megosztottad velunk, spanyol kommentarral nezem a meccset es hidd el ok is hibaznak, 5bol 3-szor rossz embert mondanak. es akkor mivan? EMBEREK ezert tevednek, rossz a kiejtese? naes? egy kommentar nem tudhat minden nyelven, nem tudhatja a szabalyokat, nem tudhatja hogyan kell kiejteni az osszes jatekos nevet akiket kozvetit. nektek feltunik mert szinte csak barca meccseket neztek, emellett barca drukkerek is vagytok de egy kommentator nem 15-20 nevet kell tudjon, az nektek sem tunik fel h rosszul ejti ki az osasuna jatekosok neveit is, persze h nem mert azt mar ti sem tudjatok h hogyan kell! ugyis falrahanyt borso amit mondok mert ezentul is ugyanugy mindig meg lesztek akadva a kommentatorokon, de ti mar csak ilyenek vagytok.. ez van...Fecooo írta:bocsi, h megint offolok, de úgy tűnik, h olyan egyszerű szavakat is nehezére esik kimondania, h "kapott".... "kapotTTŐ"

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Eto'o-nak nem is kell jól játszania- nem csinál semmit, csak eldönti a meccset:D
- Titinho
- Director del Fútbol
Góóóóóóóóóóóóóóóóóllllllll!!!!!!!!!!!
Eto'oooooooooooooooooo!!!!
Na erről a gólról beszéltem...
Végre...ez jól jött a félidő előtt.
Eto'oooooooooooooooooo!!!!
Na erről a gólról beszéltem...

Végre...ez jól jött a félidő előtt.
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Director del Fútbol
Széép volt!!! De kellett, sokkal több terünk lesz a második félidőben...

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ETOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
IGEN!!!!! Ennyi 1 villanás!!!
IGEN!!!!! Ennyi 1 villanás!!!
ennnnnnnnnnyííííí !!!!!
vééééégre mááár!!!
0:1 Eto'o
vééééégre mááár!!!

0:1 Eto'o
ott van Etóóóóóóóóóóóóóó
Nem kell piszkálni:D
Nem kell piszkálni:D

„’Ini’ mindig csinál valami olyat, amivel elkápráztatja mind a közönséget, mind minket.
Egyszerűen ő a legjobb játékos a világon!” - Eto'o
kellett nekünk szidni, biztos megtudta!!! ETo'ooooooo! GÓÓÓÓÓÓL!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.01.11. 21:48:00-kor.
Jogos...mindorokke_barca írta:fantasztikus, orulok h ezt megosztottad velunk, spanyol kommentarral nezem a meccset es hidd el ok is hibaznak, 5bol 3-szor rossz embert mondanak. es akkor mivan? EMBEREK ezert tevednek, rossz a kiejtese? naes? egy kommentar nem tudhat minden nyelven, nem tudhatja a szabalyokat, nem tudhatja hogyan kell kiejteni az osszes jatekos nevet akiket kozvetit. nektek feltunik mert szinte csak barca meccseket neztek, emellett barca drukkerek is vagytok de egy kommentator nem 15-20 nevet kell tudjon, az nektek sem tunik fel h rosszul ejti ki az osasuna jatekosok neveit is, persze h nem mert azt mar ti sem tudjatok h hogyan kell! ugyis falrahanyt borso amit mondok mert ezentul is ugyanugy mindig meg lesztek akadva a kommentatorokon, de ti mar csak ilyenek vagytok.. ez van...Fecooo írta:bocsi, h megint offolok, de úgy tűnik, h olyan egyszerű szavakat is nehezére esik kimondania, h "kapott".... "kapotTTŐ"
húúú Valdes kellett nagyon!
-
- Entrenador del Barça
fantasztikus, orulok h ezt megosztottad velunk, spanyol kommentarral nezem a meccset es hidd el ok is hibaznak, 5bol 3-szor rossz embert mondanak. es akkor mivan? EMBEREK ezert tevednek, rossz a kiejtese? naes? egy kommentator nem tudhat minden nyelven, nem tudhatja a szabalyokat, nem tudhatja hogyan kell kiejteni az osszes jatekos nevet akiket kozvetit. nektek feltunik mert szinte csak barca meccseket neztek, emellett barca drukkerek is vagytok de egy kommentator nem 15-20 nevet kell tudjon, az nektek sem tunik fel h rosszul ejti ki az osasuna jatekosok neveit is, persze h nem mert azt mar ti sem tudjatok h hogyan kell! ugyis falrahanyt borso amit mondok mert ezentul is ugyanugy mindig meg lesztek akadva a kommentatorokon, de ti mar csak ilyenek vagytok.. ez van...Fecooo írta:bocsi, h megint offolok, de úgy tűnik, h olyan egyszerű szavakat is nehezére esik kimondania, h "kapott".... "kapotTTŐ"
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mindorokke_barca 2009.01.11. 21:47:19-kor.
én szerint megszabnám hogy ködben csak kék vörös vagy valami erős színű labdát használjanak...mivel így nehéz észrevenni a pályán...sőt tapasztalatból mondom magán a pályán is gondot jelent megtalálni :S