Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dave87
Capitá del Barça

2009.01.16. 16:43:34

Nevetséges, amit a City művel :lol: .
Egyébként a Nemzeti Sport honlapján folyton-folyvást Kaká édesapját emlegetik, mint a tárgyaló felek egyikét...Kaká édesapja tudomásom szerint már rég elhunyt. Tudom, hogy a lényegen nem változtat, csak feltűnt.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.16. 16:11:57

Hát nemtudom,de ez az utóbbi időben megélénkült Ribery vágy szerintem abszolút felesleges.
Henry amugy is padozik ha Iniesta egézséges,akkor Ribery jönne a padra?:)
Mert,hogy Messi-Etoo-Iniesta kiszoríthatatlanok a kezdőből az biztos. a KP tengelyén is elég stabil a Sergi-Xavi-Yaya 3mas.

Én senkit nem vennék sem télen,sem nyáron. Max ha Titi elmegy,akkor egy 2.számú Bal TKP-t.

Viszont,ha bekövetkezik az amire egyébként lehet számítani,hogy nyáron érkezik egy sztár,akkor megint a saját nevelés húzza a rövidet!
Mert,ha veszünk egy balszélsőt,akkor szertinem Iniesta visszalép Xavi mellé és Busquets kerül a padra. És félek,hogy vele is az lenne,mint idén Bojannal és azért számít az,ha kiesik 1év vagy sem.

Amondó vagyok,hogy nem kell senki..
Az meg,hogy a City kiket vesz mennyiért egézségükre váljék,nem egy Kaka-Robinho duotol fognak PL-t nyerni.
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.16. 15:07:42

Ronaldinho&Barca írta:Azért 225 milkó, még kimondani is félelmetes.. Bár Kaka talán egyik nagy szíve a milannak, de most azt hiszem van az a pénz, hogy eladják. Ebből a zséből pedig vehet a milan "pár" világklasszist a gárdájába, így is alig van náluk... :) Szegény rossoneri drukkerek, nem irigylem most őket. :?
Ha pedig odaigazol, és nem jönne be neki a liga, nem menne a játék, az lenne ám az igazolás. :D
Hát igen tényleg vehetne a Milan néhány játékost ennyi pénzből.
Lekéne csökkenteni az átlag életkort. Mert ha összeadnánk az ott játszó játékosok életkorát mennyi jönne ki? 1000?
Izgalmas dolgok fognak történni az elkövetkezendő hetekben úgy érzem.
Arshavin nagyon közel van az Arsenalhoz. A Juventus és a Werder fejesei leültek tárgyalni Diego miatt. Valószínű hogy most a télen nem de nyáron Diego biztos hogy oda kerül a karrierjét befejező Nedved helyére.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2009.01.16. 14:59:24

Azért 225 milkó, még kimondani is félelmetes.. Bár Kaka talán egyik nagy szíve a milannak, de most azt hiszem van az a pénz, hogy eladják. Ebből a zséből pedig vehet a milan "pár" világklasszist a gárdájába, így is alig van náluk... :) Szegény rossoneri drukkerek, nem irigylem most őket. :?
Ha pedig odaigazol, és nem jönne be neki a liga, nem menne a játék, az lenne ám az igazolás. :D
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
bali 15
Director del Fútbol

2009.01.16. 14:35:18

Grege írta:A minap Benzema, most meg Tevez és Ribery:

http://www.goal.com/en/news/1706/barcel ... ona-report

Mindamellett, h meggyőződésem, h ezeknek a nagy része kacsa, mindig elgondolkoztatnak ezek a cikkek, h vajon hol mernék hozzányúlni ehhez a csapathoz, h még jobb legyen a keret, kiket tudnék eladni ebből a keretből, és mindig elég nagy fejtörést okoz.

Ugyanakkor szívesen nézném az egyik oldalon Messit, míg a másikon Ribery varázsol.
Középen meg a szünetben bejön Benzem a Eto'o helyére. Csak persze fölöslege ennyit költeni, ha anélkül is jól megy a szekér, meg kár lenne a sztárokért a padon. Menjenek a Realba, akkor legalább izgi lenne a következő év. Bár nem hiszem, h túl csábító lenne most a sztároknak az a káosz, ami ott megy...
Teljes mértékben igazad van. Én is félnék hozzányúlni az összeállításhoz .
Viszont ha Ribery a Bal szárnyra menne akkor ki lenne küszöbölve a csapat egyetlen problémája vagyis a balszárny ami úgy már-már kezd megoldódni mert Henry szerintem kezd újra régi fényében tündökölni, és hát a Messi Alves páros legyőzhetetlen. :D . És hozzájuk viszonyítják a másik oldalt is.
Röviden összefoglalva szerintem csak akkor igazolnám le Ribery-t ha Henry menne.
Más: az LA GALAXY Del Piero-t akarja. 38 millert ajánlottak fel. NA EZ AZ IGAZI NAGY.......... :D :D :D :D
McLovin
Capitá del Barça

2009.01.16. 14:34:34

Grege írta:A minap Benzema, most meg Tevez és Ribery:

Mindamellett, h meggyőződésem, h ezeknek a nagy része kacsa, mindig elgondolkoztatnak ezek a cikkek, h vajon hol mernék hozzányúlni ehhez a csapathoz, h még jobb legyen a keret, kiket tudnék eladni ebből a keretből, és mindig elég nagy fejtörést okoz.

Ugyanakkor szívesen nézném az egyik oldalon Messit, míg a másikon Ribery varázsol.
Középen meg a szünetben bejön Benzem a Eto'o helyére. Csak persze fölöslege ennyit költeni, ha anélkül is jól megy a szekér, meg kár lenne a sztárokért a padon. Menjenek a Realba, akkor legalább izgi lenne a következő év. Bár nem hiszem, h túl csábító lenne most a sztároknak az a káosz, ami ott megy...
Egyiket se hoznám ide. A keret tökéletes. Nyáron beszélnék csak iylenről, Riberyt is csak akkor hoznám ide, ha Henry menne. Ami ugyebár nem fog egyhamar bekövetkezni...

A Rózsaszín Párduc lehet elférne!! :D Benzemácska meg eridjen a madridba, ha már lenyilatkozta, hogy a amdrid az álom... ide ne jöjjön semmiképp...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára McLovin 2009.01.16. 14:35:44-kor.
Kép
HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!! :D :D :D
http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!! :D
"Magyarnak születtem!" - Kárpátia
:twisted: Heavy Metal!!! A Legszentebb Műfaj!!! :twisted:
Grege
Capitá del Barça

2009.01.16. 13:29:55

A minap Benzema, most meg Tevez és Ribery:

Barcaforever
Director del Fútbol

2009.01.16. 13:19:01

A citynek muszáj lesz egy nagyon nagy sztárt igazolnia, h elhitesse a többi játékossal, akiket kinéztek, h komoly terveik vannak.Itt bizony sokkal mélyebb a pénzes bödön, mint Londonban. :roll:

Nem tartom kizártnak Kaka leigazolását.Ahogy elnéztem főleg a védelmet kéne erősíteniük.Vasselt meg sose szerettem. :?
Kép
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.16. 13:02:13

És akkor már azt rebesgették, hogy 150 milliót ajánl a City, erre most nézem, hogy különböző lapok már 225 millió euróról szóló ajánlatot írnak.
Szerintem ez a 225-250 millió fontban már benne van: átigazolási díj, bónuszok, Kaká fizetése, stb...
200 millió... forintban nehéz felfogni, nem euróban!
De jó lenne ha a forint ilyen erős lenne :lol: :lol:
Gondolom fontot akartál írni, szerintem se ér egy játékos ennyit, nálam még 70-80 millió font is nagyon sok egy spielerért
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.01.16. 12:23:57

Sziasztok!
Kicist fáradt vagyok nem igazán szeretnék átolvasni minden hsz-t a Kaká és M-City témábólm,ezért kérdeznék egyet.
Addig tiszta a kép,hogy a Milan-City megegyeztek egymással. Van valami fejlemény az ügyben? esetleg valami hivatalos nyilatkozat?

Előre is köszönöm aki válaszol.
barca99
Llegenda del Barça

2009.01.16. 12:09:00

Zsolti írta:most még csak a city meg a chelsea,holnap talán a west ham,nyúkászül...aztán a többi bajnokság meg lassan majd jelentéktelenné válik,mert az összes nagymenő angliában fog focizni..én komolyan félek ettől..

szerk: kellene hozni valami szabályt,hogy maximalizálnák a játékosok árát,meg mondjuk húzni egy fizetés plafont..
Én nem. Ez a gazdasági válság elég sok mindenkinek betesz. És főleg az angol klub... ööö... részvénytársaságoknak.

Bár lehet, hogy okosan megoldják, és tényleg az lesz a foci "fellegvára", de az is lehet, hogy a nagyrészük tönkremegy, adósság adósság hátán, és irány a Blue Square North... :)
Grege
Capitá del Barça

2009.01.16. 11:59:36

Ezen a szinten már túl vagyunk, a Milan elfogadta, és megengedte, h innentől a játékossal tárgyaljanak, ha Kaka belemegy, akkor meg fog történni...
zozoen
Barça C

2009.01.16. 11:57:32

"Ja! A Milan meg egy oltári barom, ha nem fogadja el. Hiába van sok pénze Berlusconi úrnak, csak bele kell picit gondolni milyen pénz ez."

Hát sztem meg akkor barom ha eladja.Te Messitől megválnál?sztem én klubtulajdonos lennék biztos nem.Ezek a játékosok egyediek,egyéniségek,megismételhetetlenek.
Aprieto

2009.01.16. 11:50:32

Üdv!

Nos azért arra nem vennék mérget hogy nem sikerül majd nagy játékost szerezniük. Tegnap éjjel láttam a Sport1-en egy beszélgetést, Mészöly Kálmán, Hajdu Attila, Hegyi Iván beszélgettek elsősorban a Madridról, de szóba került a City-Kaká ügy is.
És akkor már azt rebesgették, hogy 150 milliót ajánl a City, erre most nézem, hogy különböző lapok már 225 millió euróról szóló ajánlatot írnak.

Mindegy is, hogy 150 vagy 200. Ahogy azt mondták is: vannak varázslatos futballiták, de SENKI nem ér a Földön ennyi pénzt. 200 millió... forintban nehéz felfogni, nem euróban! Az kb. 56 milliárd forint és ez még csak és kizárólag a játékjoga. Tegyük hozzá hogy kb. 85 millát keres 5 év alatt.
Ez 1 játékos.

Mi felé megyünk így?

Ja! A Milan meg egy oltári barom, ha nem fogadja el. Hiába van sok pénze Berlusconi úrnak, csak bele kell picit gondolni milyen pénz ez.
Grege
Capitá del Barça

2009.01.16. 11:26:06

Én sem látok ebben akkora problémát, eggyel több jó csapat lesz max, illetve előbb-utóbb az angol bajnokság lesz, immár vitathatatlanul a legjobb, legversenyképesebb, amit én még egyelőre szívesen vitatnék :wink: .

Ellenben azaz 1-2 milla még sokakat meggyőz időről időre (pl Makelele, Robinho, Figo, Sheva).
Sztm, ahogy tegnap is leírtam, ha ezzel sikerül megtörnie a jeget a Citynek, akkor nyáron már könnyebb dolguk lesz, és több jó játékost fognak igazolni.

Addig mondjuk, amíg a védelmüket meg nem erősítik, nagyon nem kell tőlük tartania senkinek.
Andris
Adminisztrátor

2009.01.16. 11:21:25

Szerintem semmi probléma ezzel, a Man City egy igazán nagy játékost se bírt megszerezni végül eddig, max talán Robinhot, de neki am. is nagyon kiállt a rúd Madridból.

Amekkora pénzeket keresnek ezek a játékosok, szerintem már nem csábítja legtöbbjüket a plusz 1-2 millió euró, és nem fognak azért csapatot, várost, országot váltani.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Grege
Capitá del Barça

2009.01.16. 11:17:36

Most azért úgy néz ki, h visszautasítja az ajánlatot, sőőőt a goal.com még azt is merészelte írni, h egy nyári real ajánlatra várna inkább :lol: !

Ez utóbbi része sztm kacsa, de nagyon forrósodik a levegő körülötte, hirtelen mindenki elhordta a Milan házatáján pénzéhes k.ö.cs.ö.gnek, pedig még meg sem egyezett a Cityvel. Ja, hétfőn találkozik majd Kaka apuka a City képviselőivel.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2009.01.16. 10:34:28

most még csak a city meg a chelsea,holnap talán a west ham,nyúkászül...aztán a többi bajnokság meg lassan majd jelentéktelenné válik,mert az összes nagymenő angliában fog focizni..én komolyan félek ettől..

szerk: kellene hozni valami szabályt,hogy maximalizálnák a játékosok árát,meg mondjuk húzni egy fizetés plafont..
rszergej
Capitá del Barça

2009.01.16. 08:03:08

Aprieto írta:A City-Kaká hírt annyival spékelném meg, hogy Kakának a City 5 évre 82 millió eurót ajánl, azaz évi 16,4 millió eurót keresne... Természetesen a legjobban fizetett futballistává is válna ezzel. :shock:
Állitólag már megegyezett a Milan a City-vel, már csak a City-nek és Kaká-nak kell megegyeznie. Nem kevés lóvét akasztana, én mennék a helyében :lol: :lol:
Kép
Aprieto

2009.01.15. 22:03:11

A City-Kaká hírt annyival spékelném meg, hogy Kakának a City 5 évre 82 millió eurót ajánl, azaz évi 16,4 millió eurót keresne... Természetesen a legjobban fizetett futballistává is válna ezzel. :shock:
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.15. 14:18:11

Perrero írta:Ustari nem a Getaféban nyomul :?: Azért az poén, hogy Pato a Bocában játszott, majd megy a Riverbe.. Sajnálom, egyik kedvenc kapusom...
Óóóóhh...mindig összekeverem a két csapatot! :) Természetesen a Boca Juniors-ba igazolt nem a Riverhez. Bocsi elnéztem. :wink:

Egyébként, igen Getafében tolja, csak amikor elment nyáron az Olimpiára akkor súlyosan megsérült és kb. 6 hónapra kidőlt. Szóval neki még van hátra a felépülésből 1-1,5 hónap, ezért kell most nekik új kapus.
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.15. 14:06:27

Grege írta:szerk: Abbondanzierin csodálokzom, sztm a Liga egyik legjobb kapusa volt, és a Getafe nem keveset köszönhetett neki az elmúlt szezonokban, idén még nem láttam, de nehéz elképzelnem, h ennyit romlott volna. Mindenesetre sok sikert neki otthon!
Hidd el, hogy idén nem tudom mi lett vele de mintha kicserélték volna tavalyhoz képest. :? Eszméletlenül gyenge, gyatra teljesítményt nyújtott az utóbbi hónapokban, ezért nem is csoda, hogy a szurkolók is már kiutálták a csapatból. Olyan lepkékeket kapott, hogy csak na, most hétvégén pl. az egyik bekapott gól az ő öngólja volt. :? Sajnálom amúgy, mivel tényleg jó kapusnak bizonyult, de idén...ég és föld. :roll:

Grege
Capitá del Barça

2009.01.15. 13:50:47

Aprieto írta: Apropó! Angol lapok szerint a Milan el fogja fogadni a Manchester City 105 millió eurós ajánlatát Kakáért!
Több mint érdekes a hír... én mondjuk ha két világsztárért együtt ha adnék ennyi pénzt... dehát nem nekem kell dönteni :D
Én is ezt olvastam, sőőt, már csak Kakán múlik a döntés.
Az ár meg sztm nem annyira magas, persze, én se fizetnék senkinek se ennyit, de a City nagy csapat akar lenni, ahhoz nagy játékosok kellenek neki. Egyelőre viszont nem sokan akarnak odamenni, meg kell törniük a jeget, és erre Kaka jó megoldás.

Azért ha most nyáron letesznek majd pár sztárjátékos elé egy csábító szerződést, azok már úgy dönthetnek, h tudják a brazil válogatott két húzóembere is ott játszik.
Ha Kaka odaigazol, az egy nagy folyamat kezdete lesz. Meglátjuk.

szerk: Abbondanzierin csodálokzom, sztm a Liga egyik legjobb kapusa volt, és a Getafe nem keveset köszönhetett neki az elmúlt szezonokban, idén még nem láttam, de nehéz elképzelnem, h ennyit romlott volna. Mindenesetre sok sikert neki otthon!
Titinho
Director del Fútbol

2009.01.15. 13:24:15

Na Abbondanzieri európai karrierjének is vége...

Hivatalos: Abbondanzieri a Getafe csapatától hazatér a Riverhez.

A szurkolók is már hónapok óta el akarták küldeni, imáik meghallgatásra kerültek. 300 ezer €-t kap még Pato, akinek elvileg június 30-ig volt szerződése. Most a Getafe új kapus után néz...( Jorquera-t elpasszolhatnánk nekik :wink: )

Lezárt