Egyébként a Nemzeti Sport honlapján folyton-folyvást Kaká édesapját emlegetik, mint a tárgyaló felek egyikét...Kaká édesapja tudomásom szerint már rég elhunyt. Tudom, hogy a lényegen nem változtat, csak feltűnt.
Hát igen tényleg vehetne a Milan néhány játékost ennyi pénzből.Ronaldinho&Barca írta:Azért 225 milkó, még kimondani is félelmetes.. Bár Kaka talán egyik nagy szíve a milannak, de most azt hiszem van az a pénz, hogy eladják. Ebből a zséből pedig vehet a milan "pár" világklasszist a gárdájába, így is alig van náluk...Szegény rossoneri drukkerek, nem irigylem most őket.
Ha pedig odaigazol, és nem jönne be neki a liga, nem menne a játék, az lenne ám az igazolás.
Teljes mértékben igazad van. Én is félnék hozzányúlni az összeállításhoz .Grege írta:A minap Benzema, most meg Tevez és Ribery:
http://www.goal.com/en/news/1706/barcel ... ona-report
Mindamellett, h meggyőződésem, h ezeknek a nagy része kacsa, mindig elgondolkoztatnak ezek a cikkek, h vajon hol mernék hozzányúlni ehhez a csapathoz, h még jobb legyen a keret, kiket tudnék eladni ebből a keretből, és mindig elég nagy fejtörést okoz.
Ugyanakkor szívesen nézném az egyik oldalon Messit, míg a másikon Ribery varázsol.
Középen meg a szünetben bejön Benzem a Eto'o helyére. Csak persze fölöslege ennyit költeni, ha anélkül is jól megy a szekér, meg kár lenne a sztárokért a padon. Menjenek a Realba, akkor legalább izgi lenne a következő év. Bár nem hiszem, h túl csábító lenne most a sztároknak az a káosz, ami ott megy...
Egyiket se hoznám ide. A keret tökéletes. Nyáron beszélnék csak iylenről, Riberyt is csak akkor hoznám ide, ha Henry menne. Ami ugyebár nem fog egyhamar bekövetkezni...Grege írta:A minap Benzema, most meg Tevez és Ribery:
http://www.goal.com/en/news/1706/barcel ... ona-report
Mindamellett, h meggyőződésem, h ezeknek a nagy része kacsa, mindig elgondolkoztatnak ezek a cikkek, h vajon hol mernék hozzányúlni ehhez a csapathoz, h még jobb legyen a keret, kiket tudnék eladni ebből a keretből, és mindig elég nagy fejtörést okoz.
Ugyanakkor szívesen nézném az egyik oldalon Messit, míg a másikon Ribery varázsol.
Középen meg a szünetben bejön Benzem a Eto'o helyére. Csak persze fölöslege ennyit költeni, ha anélkül is jól megy a szekér, meg kár lenne a sztárokért a padon. Menjenek a Realba, akkor legalább izgi lenne a következő év. Bár nem hiszem, h túl csábító lenne most a sztároknak az a káosz, ami ott megy...
Szerintem ez a 225-250 millió fontban már benne van: átigazolási díj, bónuszok, Kaká fizetése, stb...És akkor már azt rebesgették, hogy 150 milliót ajánl a City, erre most nézem, hogy különböző lapok már 225 millió euróról szóló ajánlatot írnak.
De jó lenne ha a forint ilyen erős lenne200 millió... forintban nehéz felfogni, nem euróban!
Én nem. Ez a gazdasági válság elég sok mindenkinek betesz. És főleg az angol klub... ööö... részvénytársaságoknak.Zsolti írta:most még csak a city meg a chelsea,holnap talán a west ham,nyúkászül...aztán a többi bajnokság meg lassan majd jelentéktelenné válik,mert az összes nagymenő angliában fog focizni..én komolyan félek ettől..
szerk: kellene hozni valami szabályt,hogy maximalizálnák a játékosok árát,meg mondjuk húzni egy fizetés plafont..
Állitólag már megegyezett a Milan a City-vel, már csak a City-nek és Kaká-nak kell megegyeznie. Nem kevés lóvét akasztana, én mennék a helyébenAprieto írta:A City-Kaká hírt annyival spékelném meg, hogy Kakának a City 5 évre 82 millió eurót ajánl, azaz évi 16,4 millió eurót keresne... Természetesen a legjobban fizetett futballistává is válna ezzel.
Óóóóhh...mindig összekeverem a két csapatot!Perrero írta:Ustari nem a Getaféban nyomulAzért az poén, hogy Pato a Bocában játszott, majd megy a Riverbe.. Sajnálom, egyik kedvenc kapusom...
Hidd el, hogy idén nem tudom mi lett vele de mintha kicserélték volna tavalyhoz képest.Grege írta:szerk: Abbondanzierin csodálokzom, sztm a Liga egyik legjobb kapusa volt, és a Getafe nem keveset köszönhetett neki az elmúlt szezonokban, idén még nem láttam, de nehéz elképzelnem, h ennyit romlott volna. Mindenesetre sok sikert neki otthon!
Én is ezt olvastam, sőőt, már csak Kakán múlik a döntés.Aprieto írta: Apropó! Angol lapok szerint a Milan el fogja fogadni a Manchester City 105 millió eurós ajánlatát Kakáért!
Több mint érdekes a hír... én mondjuk ha két világsztárért együtt ha adnék ennyi pénzt... dehát nem nekem kell dönteni![]()