Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen a futballban a játékosok döntik el, hogy hová mennek, márpedig Messi úgy tekint a barcára, akik kihúzták őt a teljes reménytelenségből (növekedési hibák miatt) és sosem akarja elhagyni a barcát. Laporta meg ,ha Messi nem akarja, akkor nem adja el őt.bali 15 írta:Néha úgy beszéltek mindenről mintha a játékosok nem dönthetnének a saját sorsukról........amúgy Messi biztos nem megy el. Nekem semmi bajom abban hogyha egy gazdag ember megvesz egy klubbot. Angliában viszont már túl sok kakas van a szemétdombon. A La Ligában általában a Real vagy a Barca a legnagyobb bajnoki esélyes. Ok ott van még a Sevilla a Valencia az Ath Madrid. De ezek nem tudnak stabilan a csúcson maradni. És a Bundesligáról már nem is beszélek. Mert hát tudjuk hogy ott milyen egyoldalú ott a küzdelem. Hajrá Hoffenheim!!!!!
Csak ha lehet hinni a híreknek Abra a vagyonának 50-90%-át elbukta, így valamennyivel érthetőbb szerintem. Meg amúgy is a nagy költekezései után felvilágosították, hogy minden pénze rá fog erre menni, ha ezt így folytatja, aztán visszevett a tempóbol, a mostani válság után meg már nem sok választása van.ozsimiki írta:amúgy az meg már nevetséges h abra papa pár éven keresztül nevetségesen magasabb összeget adott egy egy játékosért, most meg 1et se vesz scolarinak, csak ha elad...sok esze van ennek is a focihoz, amikor kellene akkor spórol,amikor nem kellene akkor meg kiad nevetséges összegeket: Seva, Wright Phillips pl többek között...
Istenem!Van Basten írta:Ha a City-nek sikerül mondjuk 120-150 M €-ért megvenni Kakát, akkor izgulhatnak a Barca és a MU szurkolói Messi és C. Ronaldo miatt, mert ők lesznek a következők a listán. Ha az UEFA nem lép közbe, ezek az arabok tönkreteszik a klubfutballt. Forza Milan
Néha úgy beszéltek mindenről mintha a játékosok nem dönthetnének a saját sorsukról........amúgy Messi biztos nem megy el. Nekem semmi bajom abban hogyha egy gazdag ember megvesz egy klubbot. Angliában viszont már túl sok kakas van a szemétdombon. A La Ligában általában a Real vagy a Barca a legnagyobb bajnoki esélyes. Ok ott van még a Sevilla a Valencia az Ath Madrid. De ezek nem tudnak stabilan a csúcson maradni. És a Bundesligáról már nem is beszélek. Mert hát tudjuk hogy ott milyen egyoldalú ott a küzdelem. Hajrá Hoffenheim!!!!!torrentkiller írta:Laporta 1000000% hogy nem adja el ha csak ki nem vásárolják. Ha ki is fizetnék a 150 milkát akkor még mindig kell Leo beleegyezése is és Ő tuti nem menne el. Szal szerintem nem kell izgulni.Van Basten írta:Ha a City-nek sikerül mondjuk 120-150 M €-ért megvenni Kakát, akkor izgulhatnak a Barca és a MU szurkolói Messi és C. Ronaldo miatt, mert ők lesznek a következők a listán. Ha az UEFA nem lép közbe, ezek az arabok tönkreteszik a klubfutballt. Forza Milan
krisztikét meg tőlem a kuruvcsi is megveheti nem izgatna.
Laporta 1000000% hogy nem adja el ha csak ki nem vásárolják. Ha ki is fizetnék a 150 milkát akkor még mindig kell Leo beleegyezése is és Ő tuti nem menne el. Szal szerintem nem kell izgulni.Van Basten írta:Ha a City-nek sikerül mondjuk 120-150 M €-ért megvenni Kakát, akkor izgulhatnak a Barca és a MU szurkolói Messi és C. Ronaldo miatt, mert ők lesznek a következők a listán. Ha az UEFA nem lép közbe, ezek az arabok tönkreteszik a klubfutballt. Forza Milan
Én is így vagyok vele..lionelmessi19 írta:Na majd ha a Milan hivatalos oldalán látom, elhiszem.
mind kettő csapat nagyon jól jár velük akkorTheo írta:Olic nyártól a Bayernben fog játszani, Appiah pedig jelenleg próbajátékon van a Tottenhamnél.Valentino írta:szerintem támadónak Olic jó lenne nekik... nagyon harcos játékos, jól járnának vele, meg kell nekik egy olyan csatár akiben minden meccsen benne van a gól/gólok!
szűrőnek meg ingyé megtudnák szerezni Appiah-t (remélem jól tudom, hogy olyasmi poszton sszokott játszani)
Olic nyártól a Bayernben fog játszani, Appiah pedig jelenleg próbajátékon van a Tottenhamnél.Valentino írta:szerintem támadónak Olic jó lenne nekik... nagyon harcos játékos, jól járnának vele, meg kell nekik egy olyan csatár akiben minden meccsen benne van a gól/gólok!
szűrőnek meg ingyé megtudnák szerezni Appiah-t (remélem jól tudom, hogy olyasmi poszton sszokott játszani)
Bocs...lionelmessi19 írta:Na hát igen, eleve linkkel kéne kezdeni...
Arabian Report ?
Nemtom, életemben nem hallottam róluk.
http://www.goal.com/en/news/1708/ac-mil ... an-reports.Sanama írta:Link please!!!Kluivertinho írta:BREAKING NEWS: Kaka Signs For Manchester City - Arabian Reports
Manchester City pay Milan around €112 million, while Kaka will earn €380,000 per week.
Ahogy ismerem őket, euró tízmilliókért vesznek majd pár 30 éven felüli világsztárt akiknek van még 1-2 évük... Szerintem Robinhoval együtt nagyot tudna alkotni Kaká a Cityben. Nagy hülyeségnek találtam Robinho odaigazolását, de így már közel sem lenne az. Már csak 1-2 normális védő meg 1 klasszis kapus kéne nekik, de ha Kakáért ennyit kipengetnek akkor a többi sem lehet akadály.Ronaldinho&Barca írta:Azért 225 milkó, még kimondani is félelmetes.. Bár Kaka talán egyik nagy szíve a milannak, de most azt hiszem van az a pénz, hogy eladják. Ebből a zséből pedig vehet a milan "pár" világklasszist a gárdájába, így is alig van náluk...Szegény rossoneri drukkerek, nem irigylem most őket.
Ha pedig odaigazol, és nem jönne be neki a liga, nem menne a játék, az lenne ám az igazolás.
Link please!!!Kluivertinho írta:BREAKING NEWS: Kaka Signs For Manchester City - Arabian Reports
Manchester City pay Milan around €112 million, while Kaka will earn €380,000 per week.
Nemcsak az NSO-n, hanem mindenhol Kaká apja, azaz Bosco Leite a játékos ügynöke.Egyébként a Nemzeti Sport honlapján folyton-folyvást Kaká édesapját emlegetik, mint a tárgyaló felek egyikét...Kaká édesapja tudomásom szerint már rég elhunyt. Tudom, hogy a lényegen nem változtat, csak feltűnt.