Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kösziozsimiki írta:azért (szerintem) rossz alapú tippjáték (amihez lehet alkalmazkodni,ahogy én példám is mutatja) ide, vagy oda, azért nem semmi amit az elejétől művelsz
grt!
elég komoly előnyöd van már hónapok óta....
Aláírás kép: nem zavar,mivel nem ugyanabba a szisztémában szerepelnek, és amúgy nagyon tetszetős kis banner a tiedmindkettő
azért (szerintem) rossz alapú tippjáték (amihez lehet alkalmazkodni,ahogy én példám is mutatjaHawk írta:Ma eddig csak egyetlenegy tippem jött be, de az 13 pontot ér
![]()
![]()
Bele kell húznom, mert közeledik az üldözőboly
Szerk: Most látom, hogy Ozsimikinek is ugyanaz a Schumis kép van mint nekem.
Mivel a tied volt előbb, ha zavar kiveszem.
Azta, hogy feljöttél hirtelen.ozsimiki írta:Kérdezném az illetékeseket, hogy a nemrég 'eltűnt' vasárnapi tippek (kb 1hónapja lehetett,vagy 3hete) ügyében mi a helyzet? gondolom nem kerülnek elő, ha ennyi idő után még nem oldódott meg, csak kérnék egy megerősítést,vagy egy választ. ty
Csak úgy írtam hogy 4 telim van, ami lehet is de lehet csak 3...lényeg hogy "sok", jah és igen nyertem már meg, voltam 2. 3. ,szóval tényleg ügyes vagyok, veled ellentétbenHawk írta:Te nagyon ügyes vagy, ha 6 meccsből 4 telid van!Ronaldinho 17 írta:Nah nem lesznek meg a múltkori meccsek?Ez így nagyon szívás nekem(biztos másnak is...) mert vagy 4 telim van![]()
Így nem is lesz normális végeredmény...lehet nem is azok nyernek akiknek kéne, de hát ez egyértelmű
![]()
Úgy látom ma délután nem voltál ilyen ügyes, mert nincs egy telid sem.![]()
Egyébként nekem is volt telim ami nincs meg, igaz nem négy.![]()
Igaza van Slither-nek, ez is egy szerencsejáték, itt sincs igazság![]()
Szerintem nem ezen a 6 meccsen fog eldőlni, hogy ki fog nyerni
1. te engem ne kóstolgass "barátom", nem vagyunk olyan viszonybanSlither írta:Miért kinek kéne nyernie, neked?Ronaldinho 17 írta:Nah nem lesznek meg a múltkori meccsek?Ez így nagyon szívás nekem(biztos másnak is...) mert vagy 4 telim van![]()
Így nem is lesz normális végeredmény...lehet nem is azok nyernek akiknek kéne, de hát ez egyértelmű
![]()
Mindenkit sújt ez elveszett eredménysor, téged jobban, másokat kevésbé... Ez is csak egyfajta szerencsejáték, ahol bármi megtörténhet, törödj bele a dologba.![]()
Más: top mennyibe kell bekerülnöm ahhoz, hogy mezt nyerjek?
Te nagyon ügyes vagy, ha 6 meccsből 4 telid van!Ronaldinho 17 írta:Nah nem lesznek meg a múltkori meccsek?Ez így nagyon szívás nekem(biztos másnak is...) mert vagy 4 telim van![]()
Miért kinek kéne nyernie, neked?Ronaldinho 17 írta:Nah nem lesznek meg a múltkori meccsek?Ez így nagyon szívás nekem(biztos másnak is...) mert vagy 4 telim van![]()