Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt írták, az előbb néztem meg, azt a mondatot meg onnan másoltam be.Vito írta:ezt a lasztit jól lecsaptad Anti!
ha ez volt írva, akkor ez télleg ezt jelenti."I am not yet 100% a Villarreal player because not everything is signed."
Ezt jelenti:
"Nem vagyok még 100%-ig Villarreal játékos, mert még nincs minden aláírva."
ha ez volt írva, akkor ez télleg ezt jelenti."I am not yet 100% a Villarreal player because not everything is signed."
Ezt jelenti:
"Nem vagyok még 100%-ig Villarreal játékos, mert még nincs minden aláírva."
Nem tanulok már, mivel 3 éve lediplomáztam. Tolmács vagyok, angol és német nyelven fordítok. Ez volt a cikkben:Rapika írta:hanyas vagy angolból?!![]()
Nem azt mondja,hogy nem 100% hogy ott lesz,hanem h nem 100%ig a Villarealémivel 25%a a Barcáé!!!
C.Az egyik német kolléga találóan jegyezte meg, míg Riquelmére vártunk, akit a Tunézia ellen 2-1-re megnyert meccs után Argentína legjobbjának választottak az újságírók:
- Argentína csapata tulajdonképpen már készen áll a világbajnokságra...
Szavait - amelyekkel nem igazán lehetett vitatkozni - később gyakorlatilag megerősítette Riquelme is. Honlapunk az augusztusi, magyarok elleni meccsről is megpróbálta faggatni - hiába - a pampák csillagát.
- Elég simának tűnt, bár a vége azért rázósra sikeredett...- Kétségtelen, hogy a mérkőzés első részében sok helyzetet kialakítottunk, de ez részben a tunéziai védők hibáinak volt betudható. Saviola például két-három gólt is szerezhetett volna, de ezek a helyzetek kimaradtak, ráadásul utána egy tizenegyest is ítéltek ellenünk.
- Mégis meggyőzőnek tűntek...
- Szerintem a fordulópontot a mi gólunk jelentette, azt követően már kissé nyugodtabban játszhattunk.
- Amikor odaállt a tizenegyeshez, nem zavarta, hogy előtte már kimaradt egy a mérkőzésen?- Ugyan, miért zavart volna? Argentínában is rendszeresen én lőttem a tizenegyeseket, és bár magam is hagytam már ki, soha nem fordult meg a fejemben, hogy félnem kellene egy büntető elvégzése miatt.
- Második góljukat kisebb vita követte...- Én úgy vélem, hogy kifejezetten látványos volt, és Galletti érdeme, aki remekül hozta helyzetbe Saviolát. A játékvezetővel egyébként nem szeretnék foglalkozni, mert ő is csak ember, adjuk meg neki is a hibázás lehetőségét.
- Fontos volt ez a győzelem?
- A győzelem minden tornán fontos, főleg hogy sikerrel induljon a sorozat, a mostani győzelmünknek ez a legfőbb értéke. No meg az, hogy az argentin válogatott az utóbbi időben többször is eltérő összeállításban játszott, elég csak arra gondolni, hogy más csapat kapott ki világbajnoki selejtezőn Ecuadortól, egy másik verte meg Brazíliát, és most egy harmadik győzött Tunézia ellen. Azt gondolom, hogy ez az argentin futball erejét jelzi, szerencsére bő a keret, és nem okoz gondot, ha néhány kulcsjátékos éppen nem lép pályára.
- Távolodjunk el a válogatottól: marad, vagy megy...
- Mármint a Villarrealban? Nos, ami az egyéni jövőmet illeti, most már biztos, hogy maradok a Villarrealban. Köztudott, hogy az előző két idényt kölcsönjátékosként töltöttem ott, és nagyszerűen éreztem magamat. Ráadásul a harmadik helyen végeztünk a bajnokságban, és ez a klub fennállása óta a legjobb helyezés. Az eredeti szerződésem alapján vissza kellett volna térnem a Barcelonához, sőt, arról is szó volt, hogy a katalánok kölcsönadnak az Atletico Madridnak, ha ott Carklos Bianchi lesz az edző. A torna előtti napokban azonban a két klub megállapodott abban, hogy továbbra is a Villarreal játékosa leszek.
- Augusztusban Magyarországra utaznak a válogatottal. Ön is ott lesz a csapatban?
- Nézze, egy megnyert meccs után vagyunk, június közepén, így még nem tudhatom, és nem is foglalkoztat, hogy mi lesz augusztusban. A mérkőzésről természetesen mi is hallottunk a napokban, de csak annyit tudunk a magyarokról, hogy régen nagyon jó csapatuk volt, és emlékszem, hogy gyerekként még én is láttam valamelyik tornán ellenünk játszani őket. Azt hiszem, akkor mi nyertünk, és remélem, hogy ez augusztusban is így lesz, mert jövőre világbajnokok akarunk lenni, és egy világbajnoknak mindenkit le kell győznie.
Az a tulajdonjog. Döntési jog van, hogy ki adja el, de a játékjog az a Villarrealé. Úgy mint az Eto'o RM-Mallorca esetében. A realé volt a tulajdonjog fele, de a játékjogról lemondtak a Mall. javára.redlions írta:De! Ha 25% részesedésünk van benne, akkor nem mi fizetjük a bérének a negyedét?![]()
már minden le van zsírozva a két klub között.A. Gábor írta:Fiuk, én úgy tudom hogy a vezetőség még nem mondta ki az összeget meg az esetleges plusz opciókat. Csak azt mondták, hogy elégedettek az eladással!
![]()
Nem kéne addig senkit sem megkövezni ameddig nem látunk tisztán....
Ő már nem hinném,hogy ide vágyódna.és igazad van.a 15mihály az lett volna az alap.LG írta:Perxe... a 25% az jo huzásZsolti írta:nem rossz gondolatfejtés,de még ígyis karcsú az összeg amit kaptunk érte.De min. 15 misit így is el kellett volna kérni. Az értelmes magyarázat lehet vmi titkos opcio a Rodrigez kolokre...a 25% szerintem meg arra jo, ha esetleg Rikelme nagyon jol kenné, vhogy visszatudjuk szerezni. De lehet h hulyeséget mondtam
Perxe... a 25% az jo huzásZsolti írta:nem rossz gondolatfejtés,de még ígyis karcsú az összeg amit kaptunk érte.
Nem azt montam, most nem az osszegrol van szo, de az tény h csak ugy maradhatott volna, ha megcsináltassa azt az utlevelet. Nem értem...nem csak ot, hanem az osszes ilyen játékostRapika írta:Sőt!LG írta:Nem azért, de részben Rikelme is tehet rola, h nem johet vissza, mert hallani se akart EU-s utlevélrol.
Ő mondta,hogy csak 7 milliót adjanak érte,h a Barcának rossz legyen...
Van benne valami!!!Grege írta:Sztm lehet, h igazságtalanok vagyunk...
Nem hangzik túl jónak az eladása, de ha csak a jelenlegi adatokkal gondolom végig, akkor sem jártunk talán annyira rosszul....
Vettük 11 milláért anno, 4 évre igazolt asszem, ebből már csak 2 éve volt hátra, tehát már csak ezt a két évét adhattuk el, ezért sem kérhettünk érte 20 millát.....
DE!!! Laportáék vmiért akartak még belőle 25%-kot, és ezt meg is szerezték. Így viszont úgy is tekinthetjük, hogy Rique 25%-ra a Barca meghosszabbította a tulajdonjogát további 2 évvel, mivel így az 4 év múlva fog lejárni, és nem 2 múlva, ahogy eredetileg lett volna...
Tehát, kaptunk 7 millát, ami sztm szinte biztos, h 10 lesz, Rique negyed tulajdonjogát további 4 évre és még megszabadultunk az elég húzós fizetésétől is.......éééés még lehet, hogy Rodriguez is jön majd...
Nem biztos, h Laportáék annyira hülyék, ahogy előszörre látszik, ha jól számolom, kb 13 milla értéket nyertünk, emellett kb 6 millát nem kell elkölteni rá a köv. két évben, és még lehet, hogy védőt is szerzünk így!
Persze elsőre bennem is felment a pumpa)...
Ezt nem hinném mert a közelmúltban tett egy olyan megjegyzést,miszerint szívesen dolgozna Carlos Bianchival az atleticonál.szvsz ezt benéztük,de nagyon.LG írta:Vagy az lehetett a probléma, h mindenképpen a Villareálba akart maradni, viszont ok semmiképpen nem akartak tobbet adni érte