Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
sztem ez csak időleges, ott van a cikk végén, h Barcelonában egyesülni fog a család, amint az ifjabb Messi befejezi a tanulmányait, lehet, h a barátnője is tanul még... miért is ne...Ilúvatar írta:Eh, most olvasom a cikket Messiről:
Argentínában van a barátnője :S Ez nálam nem működne jól, mivel kb féléventeként látom csak őt. Miért nem jön barcelonába lakni Messivel? Családügy?
Akiket itt felsoroltál azok nem említhetők egy lapon Messivel!Ugyanis Messinek a Barca a nevelőegyesülete és szerintem ez a dolog nagyon sokat nyom a latban hogy honnan indul el az ember!Más egy kis csapatból felfelé jönni és megint más egy sztárcsapat akadémiájáról bekerülni és vezéregyéniségének lenni az adott klubnak!És itt előttem páran leírtak néhány nevet akik szintén szerintem ebbe a kategóriába tartoznak!Nekem ilyen Iniesta is!Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Én is a minap ezzel töltöttem el néhány unalmasabb 10 percet. Az egész nevetséges.Ákocka írta:Nah, végigrágtam magam az összes Messivel kapcsolatos cikken. Időtöltésnek körülbelül olyan jó volt, mint a strandon olvasgatni egy Blikket.
Messit és a Real Madridot egy lapon említeni maximum akkor kéne, mikor mondjuk épp nosztalgiázunk azon, mikor 3 gólt lőtt nekik.
Nyílvánvaló, hogy az egész egy sületlenség. A Barcelona tradícionálisan jó abban, hogy a kinevelt kincseit teljesen magához kösse. Elég példának Puyol, Xavi vagy épp Pep rá.
Mondanám, hogy az egész ügy no comment, csak az a baj, hogy most épp hozzászóltam.
Dinho még mindig itt lenne, ha nem [auto_cenzúra] bele az egészbe. Fejébe szállt a sok pénz, csillogás etc. Messi más típus, és tuti hogy tanult R10 hibáiból, Ő nem fog ellustulni. Plusz sokkal jobban szereti a Barcát mint a brazil, hisz itt nevelkedett, a csapat sok mindenben segítette őt. Szal szerintem még sokáig itt lessz.Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Vagy Xavira Del Piero-ra vagy Gerrardra gondolni, vagy várj nem értem...Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Messi más személyiség, más dimenzió. Nincs olyan csapat, mely alternatívaként valós alappal veheti elő a nevét, miközben a játékospiacon szemezget.Léfe írta:Nacsak nyugi, tényleg jó lenne,de mondtak mások is ilyet - mégis elmentek. Elég Ronaldinhora gondolni, mindig más okok játszanak közre, de a LEGNAGYOBB menők is cserélnek csapatot. Soroljam Zidántól-Figóig.
Értem.Varga Tamás írta:Még csak 4998. gólnál tartunk.Bányász írta:Most akkor Ő lőtte az 5000.et?![]()
Ha így van akkor gratulálok és nagyon jó helyre került az 5000. gólunk!
A meccs előtt voltunk 4994-nél.
Az fcbarcelona.com szerint.
Még csak 4998. gólnál tartunk.Bányász írta:Most akkor Ő lőtte az 5000.et?![]()
Ha így van akkor gratulálok és nagyon jó helyre került az 5000. gólunk!
Ugyanígy vagyok ezzel!Replay írta:Tudom, hogy nincs ezeknek a hireknek igazságtartalmuk, de idegesitenek
érezd a szarkazmust. úgy írta, mintha a Real már ajánlatot is tett volna. nem figoról meg Savioláról van most szó.Sanama írta: Saviola,Figo, stb.
Saviola,Figo, stb.depth írta:ehhez képest igazoltak vagy mi?faithnomore írta:ehhez képest.....
Én is hallottam róla de biztos vagyok benne, hogy egy ien dolgot nem tesznek hivatalossá!faithnomore írta:kicsit érdekes hogy én úgy hallottam, lehet hogy hülyeség, de volt egy ilyen megegyezés a barca meg a real között, hogy egymás játékosait nem igazolják, ehhez képest.....
ehhez képest igazoltak vagy mi?faithnomore írta:ehhez képest.....