Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor Neked is Nagyon Boldog Születésnapot Kívánok!fir3bird írta:akkor egy napon születtünk Krojf!csak, te 18 évvel korábban
akkor boldog születésnapot!
de. 11-től adja a CNN. adj hozzá 6 órát, szal 5kor kezdődik szvszSlither írta:Vki megtudná mondani, hogy Obama beiktatási ceremóniája magyar idő szerint mikor kezdődik?
Hali! Egyszerűen fantasztikusan jó videó, ráadásul ha az első neked, akkor vmi hihetetlen nagy grat hozzá!!! A zene vmi állat alatta, ráadásul nem az a tipikus "Messis" videó: nincsenek benne agyonismételt dolgok, sok érdekes újGioo írta:Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és én vagyok az a bizonyos "Poldi haver". Remélem tetszett a Messis videóm és szeretnék további kritikákat kérni Tőletek, hogy milyen irányba javítsam a következő videómat? Bármilyen kritikát, negatívumot, dicséretet, szidalmazást elfogadok.
Előre is köszönöm!
Üdv!!Gioo írta:Sziasztok!
Új vagyok a fórumon és én vagyok az a bizonyos "Poldi haver". Remélem tetszett a Messis videóm és szeretnék további kritikákat kérni Tőletek, hogy milyen irányba javítsam a következő videómat? Bármilyen kritikát, negatívumot, dicséretet, szidalmazást elfogadok.
Előre is köszönöm!
Nekem nagyon bejön az egész videó, kiváló a vágás, meg a zene+ a zene és a kép összhangja, egyedül szerintem a végén nem választottál eléggé hatásos jelenetet.Gioo írta:Sziasztok!
Előre is köszönöm!