No, én is bemutatkoznék, bár azt hiszem, egyszer már megtettem, de sehol sem találtam az adott bemutatkozásomat, illetve úgy emlékszem, ha volt is ilyen, nagyon silány minőségű és rövid volt
Szóval, Baranyai Tamás vagyok, ajkai lakos és immáron 15 életévemet taposom, július 22-én leszek 16, szóval 1993.07-22-én születtem
Már sikerült elvégeznem a 8 általánost, és most vagyok elsőéves gimnazista ,ahol angolt tanulok emelt óraszámban. Van már egy német középfokúm, azt még tavaly júniusban sikerült összeszednem,viszont célom az angol minél jobb elsajátítása

Illetve majd később szeretnék megtanulni olaszul(ezt már heti 3 órában most is tanulom) illetve spanyolt is szeretném majd megtanulni. Meg ha marad még energiám, valamikor a jövőben a katalánba is belemerészkednék,de hát ez még a jövő zenéje...
Természetesen én is focizok, a helyi csapatban, több-kevesebb sikerrel, irányító-szervező középpályást/csatárt játszom.
Decemberben jelentkeztem bírói tanfolyamra, a vizsga márciusban lesz, és ha minden jól megy, onnantól kezdve már bármelyikőtök találkozhat majd velem a pályákon. Nem szidni mostantól a bírókat

Na és jöjjön a Barcával való házasságom

Unokatesóm, akivel sokat lógtunk és fociztunk még úgy 2000 körül, neki volt kedvence a Barca, és hát ettől vagy nem, de elkezdtem nekik szurkolni. Viszont ízzig vérig Barcás, csak akkor lettem, amikor bekötötték a netet és így tudtam minden nap figyelemmel követni a csapat teljesítményét. Mivel ez nagyjából 2005 körül volt, így nagyon nagy hatással volt rám Frank Barcája, és maga Frank szerénysége is és a csapata, amely ugye eszméletlen volt...Így is voltam egy kicsit szomorú,amikor nyáron távozott, viszont annak jogosságát és szükségességét egy percig sem vitattam.
És persze a hobbim mi más lehetne, mint az írás

Imádok cikkeket írni és nagyon örülök, hogy itt megjelennek, annak pedig pláne, hogy közületek jó néhányan elmondták már pozitív véleményüket a cikkeimmel kapcsolatosan.
Nagyjából ennyi lenne rögös életutam, az a 15 év,amit már megéltem eddig
http://kepfeltoltes.hu/view/090131/Span ... es.hu_.jpg
Szerk.:Amúgy, üdv Vicki! Csinos vagy és a hsz-ed alapján értelmes is!
.