Jujujj.. itt kezdődnek a félreértések.
Szerintem közel sem csak az a dolga hogy gólokat lőjön.
De így 50.szerre belenyugodhatnátok, hogy akár gólt lő akár nem, ha nem tetszik amúgy a játéka, azt emellé meg fogom jegyezni. De igazából lusta vagyok már válaszolgatni, mindig ugyis ugyanazt kéne, dühöngjetek ha jól esik.
Mikaos: nem arra kérlek h ne reagálj, hanem hogy az ilyen jellegű mondatokat mellőzd, mint hogy 'ez Eto'onál már év meccse lenne'... ezeknek semmi jogalapja, és nem az első. Ennyi a kérés.
Egyébként amint lement ez a két töketlen, kombinativitás terén gyenge játékos (guddy, henry), azonnal megélénkült a játék. Hleb, Iniesta, Messi, Busquets... öröm nézni őket, komolyan. És még csak azt se lehet mondani, hogy most Messi jó játéka miatt volt a fellendülés. Egyszerűen szerintem más jellegű játékosok kerültek a pályára, fentlévők előtt (Touré, Hleb, Iniesta) pedig ezáltal, illetve a helycserék miatt több lehetőség nyílt, több 'játékostársat' is kaptak.
Egy meccsből ugyan sose lehet következtetéseket levonni, de nagyjából mindig ez történik, és hónapok óta hajtogatom ezt én is, meg még azért páran. Ez egy minőségi lépcső egyszerűen. Más kérdés már persze, hogy mennyivel eredményesebb, v kevésbé az (ma pl kevésbé volt), de hogy 10szer jobb nézni, az biztos.
És abszolút kulcsmomentum a duplacsere, és hogy kik jöttek le, és fel. Fülig ért a szám amikor felmutogatták a táblákat.
Szerk:
Tényleg úgy letámadtok mindig, és olyanokat írtok... hát mondom én hogy adjuk el a francba? vagy egyáltalán azt, hogy ne játszon? a posztján, talán picit a játéklehetőség rendszerességén módosítanék, de semmi más. Ennek ellenére mindig a lőtt góljaival jöttök, meg hogy hányszáz gólt rúgott már a csatártriónk, stbstb. Tulajdonképp ezeknek kevés köze van ahhoz, amit én írok.
Sok legyen a mai második félidő féle játékból, felállásból, legalább annyi mint a másikból, és még az is lehet hogy elhalkulok ebből a topicból.
szerk2: Mihuról lehetne példát venni. Tudja jól, mert érződik erősen, meg le is írtam sokszor, egész más fajta és sokkal jobb játék kell Henrytől, ami engem meg tudna győzni annak az ellenkezőjéről, amit hajtogatok. Erre pedig elég kevés esélyt látni azért. Én többnyire válaszolgatok itt azért, de annyit be kell látnotok, hogy én mindig csak leírom, szerintem hogy játszott az adott meccsen, utánna meg jön a két oldal savazás, hogy mért bántom, meg gólt rúgott, meg multkor jól játszott, meg különben is szegény Henry, és nem mellesleg sokan közületek nagyon szeretik őt, én meg csak úgy mint a legtöbb átlag Barca játékost, mint Guddy, Keita, Bojan, Piqué, Cáceres, Valdes... kedvenceim persze nekem is vannak. Spec a Henry utálatot visszautasítom továbbra is. Ugrálok fel a kanapéról és nem ritkán üvöltözök örömömben ha gólt rúg. Akkor is ha fél méterről kotorja be.
Tőlem leírhatjátok mindig ugyanazt, a válaszaim is ugyanazok lesznek, amíg meg nem unom. De én másért eredetileg nem járok már ide, csak hogy heti 1 v 2szer leírjam, hogy tetszett v nemtetszett a játéka.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila