Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Gondolom egy kicsit hullám völgybe van. Lesz ő még jobb is, azért te sem várhatod el, hogy minden meccsen legalább 2 gólt lőjön!MQuC írta:Szerencsére sikerült elhozni a meccset. Örülök hogy 2 gól lett végül, nem csak 1. Kicsivel megnyugtatóbb. Legalábbis nekem az. És hogy Eto'o miért gyengült le, azt én sem értem :
Ilyet ne írj, mert leölnek a fórumozók!Kardi írta:szépvolt fiúk készülhetünk a döntőre![]()
Én a jó formát ebben az esetben a helyzetek kidolgozása és a játék ritmusa alatt értem!mindorokke_barca írta:Nem érzem azt, hogy rossz formában lennénk. Ebben a szezonban aki játszani akart ellenünk azokat kb jól megszórtuk. A másik eset meg az volt amikor hamar sikerült gól szereznünk így kinyíltak. A gálameccsek inkább ezen múlnak,nem feltétlenül a formán. Szerintem egyik meccsre sem úgy mentek fel a pályára, hogy gálázni akarnak. a győzelem a cél mindig. Tegnap ha betalál Bojan a 9ik percben sztem 4-5nél kevesebbel nem ússza meg a Mallorca.de azért reménykedem a minél előbbi,jó formához való visszatéréshez
Nem érzem azt, hogy rossz formában lennénk. Ebben a szezonban aki játszani akart ellenünk azokat kb jól megszórtuk. A másik eset meg az volt amikor hamar sikerült gól szereznünk így kinyíltak. A gálameccsek inkább ezen múlnak,nem feltétlenül a formán. Szerintem egyik meccsre sem úgy mentek fel a pályára, hogy gálázni akarnak. a győzelem a cél mindig. Tegnap ha betalál Bojan a 9ik percben sztem 4-5nél kevesebbel nem ússza meg a Mallorca.de azért reménykedem a minél előbbi,jó formához való visszatéréshez
Persze,persze,jogos,amit mondasz,de egy,az utóbbi félévben "elkényeztett" Barca szurkoló étvágyát nem lehet csak úgy csillapítani egyik percről a másikraozsimiki írta:én nem.
olyan szinten nem lehet egy egész idényt lehozni, ilyenkor jön az a fontos kérdés,h ha nem megy annyira, akkor mire elég a csapat, nos arra,h így is behúzzuk a meccseket, ami létkérdés a szezont egészét figyelembe véve. minden nagy csapatnak a legfontosabb,h amikor nem annyira megy,akkor is hozza a pontokat, győzelmeket, mert amikor megy,akkor könnyűhozzáteszem,h szeretném ha mindig csak ennyire ne menne.
szóval minden szezonban lesznek ilyen periódusok,amikor a csapat nem a 100%ot nyújtja,hanem 70et kb, olyan nincs,h végig 100%. és pont azért nem vagyok csalódott mert 70%osan (kb) hozzuk azt,amit 100%osan.
nem mellesleg inkább legyünk a rangadók tájékán,és a fontos Bl meccsek körül 100%ozhoz nagyon közeli formában,mint most.
A hsz-od első részével abszolút egyetértek. Az őszi élményfoci után egyre laposabb a csapat játéka. Hiányzik az ötlet, a gyorsaság, több vállalkozókedv, koncentráció. Egyszóval minden téren hiányérzetem van. Emlékszem ősszel sorozatban voltak olyan meccseink, amikor még a labdatartásunkat is nagy örömmel és élvezettel néztem. Ma ez sem volt meg. 3-4 passz után valaki rontott, percekig nem jutottunk labdához, ütemtelen szereléseink voltak a középpályán.Etooka írta:Akármennyire is jó ez az eredmény, és akármennyire is magabiztos, én csalódott vagyok...
A csapat - szerintem - hetek óta nem játszik már úgy,ahogy kéne, "csupán" rutinból hozza le a meccseket illetve azzal, hogy hátul rendkívül magabiztos. Ezzel nem azt mondom, hogy nem alakítunk ki szép támadásokat és nem teremtünk ziccereket, de a saját ritmusunkat nem tudjuk felvenni és ezáltal számtalan gólszerzési lehetőségtől fosztjuk meg magunkat!
A találkozó sok szót nem érdemel, aki 90 percen át hozta,amit kell az Ini illetve Pique volt, illetve kisebb-nagyobb hibákkal kiemelhető még Touré, Rafa és Dani Alves. Hleb kellemes meglepetés számomra, már kezd belejönni, egyre jobb passzokat ad és már néha meg is meri húzni azt a bizonyos váratlant,de a megfelelő kategóriába még nem sorolnám!
Összességében ennyi ma elég volt, de nagyon remélem, hogy tovább fejlődünk és visszatérünk az őszi formához!
én nem.Etooka írta: ...én csalódott vagyok...
A csapat - szerintem - hetek óta nem játszik már úgy,ahogy kéne, "csupán" rutinból hozza le a meccseket illetve azzal, hogy hátul rendkívül magabiztos. Ezzel nem azt mondom, hogy nem alakítunk ki szép támadásokat és nem teremtünk ziccereket, de a saját ritmusunkat nem tudjuk felvenni és ezáltal számtalan gólszerzési lehetőségtől fosztjuk meg magunkat!
Összességében ennyi ma elég volt, de nagyon remélem, hogy tovább fejlődünk és visszatérünk az őszi formához!
nah ezt vártam, ez jött. remélem kupák terén isozsimiki írta:2-0ás eredménnyel tökéletesen elégedett lennék. függetlenül a remek idegenbeli mérlegünktől, nem örülnék ha most gólt kapnánk otthon. azért második meccs idegenben lesz, ami nagyon is nehéz lehet ha itt nem érünk el jó eredményt.
FORCA BARCAAA![]()