La Liga / Copa del Rey
HÁt azt hittem etoo volt gyök a hétvégén de most láttam hogy agüero és pongolle miket hagyott ki...
- McLovin
- Capitá del Barça
Na hála a Jó Istennek, Pérez Burull kap egy hónap szabit, mert nem bír kocogni! Jaj, na végre, mennyi ideje vártam, hogy a hülye fejét kitegyék a La Ligából!
Köszönöm Istenem!!!

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

a Sportklub+ on mondták a csávok hogy a Valencia év végéig bitja és csödbe megy Silva--->Juve Villa--->Barca ezt is ők mondták nah és ebbböl mi igaz és mi nem!
- noname
- Llegenda del Barça
Lassan már az se lepne meg ha itt is olyan bundabotrány lenne mint az olaszoknál. Ekkora hibákat nemigaz h el lehet követni.Az utóbbi időben mintha a bírók a szabályokat se ismernék!Már asse tom mit gondoljak ezekről.Az h rendszeresen ekkora hibákat követnek el, nem lehet véletlen.A lefizetés lehet h túlzás, de akkor meg valaki a spanyol szövetségnél nagyon jókl elvan azzal h mindig h legeslegeslegesleghülyébbet válasszák ki bírónak.Egyszerűen szánalmas. 

A Fifa egy szégyen
Én nem várok ilyesmire,csupán arra,hogy a bajnokság végén Carles Puyol fogja felemelni a bajnoki kupát mely 2 év után visszakerül méltó helyére,oda,ahol játszák a focit...Oda ahol Leo Messi,a világ legjobb játékosa kergeti a labdát,(Messi-t meg a védők),egy olyan csapathoz,melyhez annyi szép,erény,bátorság és szabadságvágy kötődik!Nem kell,hogy Raul tapsoljon,ne tapsoljon senki év végén,csak Barcelona-ban,de ott mindenki!Kardi írta:Szerintem a folyamatos győzelmeink miatt egy kicsit kétségbe fog esni a real madrid és ezáltal lehet egy kis hullámvölgy megint...összejöhet annyi pont hogy sorfalt keljen állniuk a nagy real madrid szurkolók előtt hazai pályán, ahogy nekünk tavaly megkellet alázkodnunk! Alig várom már ahogy most Raul-al fog kezet minden egyes barca játékos ahogy Ő tapsol minket! Forca Barca
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
- Varatrix
- Director del Fútbol
Igen!Subic_10 írta:szerintem kijelenthetjuk h az eredmenyek szerint a legjobban az Athletico Madrid teljesitett ebben a forduloban...s remenykedem benne h harmadik helyen fognak vegezni a La Ligaban...inakbb ok mint a Valencia Sevilla vagy a Villareal!
Jót tett nekik az edző váltás!
Én nagyon optimista vagyok! 2. hely!
Előzzék csak meg a Realt

Hatalmas az Agüero Forlán kettős!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Subic_10
- Barça B
- Kapcsolat:
szerintem kijelenthetjuk h az eredmenyek szerint a legjobban az Athletico Madrid teljesitett ebben a forduloban...s remenykedem benne h harmadik helyen fognak vegezni a La Ligaban...inakbb ok mint a Valencia Sevilla vagy a Villareal!
BARCA...BARCAAA....BARCCCAAAAA>>>
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
MES QUE UN CLUB--==>TENLEG tobb mint egy KLUB...:X
- Kardi
- Capitá del Barça
Szerintem a folyamatos győzelmeink miatt egy kicsit kétségbe fog esni a real madrid és ezáltal lehet egy kis hullámvölgy megint...összejöhet annyi pont hogy sorfalt keljen állniuk a nagy real madrid szurkolók előtt hazai pályán, ahogy nekünk tavaly megkellet alázkodnunk! Alig várom már ahogy most Raul-al fog kezet minden egyes barca játékos ahogy Ő tapsol minket! Forca Barca 

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
- McLovin
- Capitá del Barça
Már beleborzongok én is, ha csak rágondolok! Én is ezt akarom látni, ahogy ott állnak és néznek mint a szamarak! És ez így is lesz, és ráasául azon a meccsen le is verjük őket mint vak a poharat!lionelmessi19 írta:Mivel a Valencia is volt szíves kikapni az Osasunától, mostmár biztos:
21 pontra a 3. helyezett csapat, 22re a negyedik ésígytovább...
Miki! Most jött el az a pont ahonnan velük nem foglalkozok.Hogy a multkori kérdésedre adott válaszhoz tartsam magam.
A Madrid maradt. A 16 pont előny kell a végére, feltétlen. Sorfalat akarok látni, a saját stadionjukban, a saját szurkolóik előtt. Látni ahogy Gago tapsol, ahogy Robbennek és Heinzének vörös a feje az idegtől.

HAJRÁ BARÇA, HAJRÁ ATHLETIC BILBAO, HAJRÁ SPORTING PORTUGAL!!!

http://video.szon.hu/video/35062/mi-a-m ... -megmondja ---> legjobb!!!

"Magyarnak születtem!" - Kárpátia

pontosan ezt modntam két hónapja amikor a madrid bajban volt mgése tudták legyőzni , emberelönyeik voltak olyan meccseket nem nyertek, meg stb... vesztes a mentalitásuk az az igazság.FCBarca88 írta:Most sokan leszídtok majd, de nem zavar és kimondom: ez a valencia, sevilla, villareal trió semmit se ér... lehet ez erős túlzás, de nézzétek csak meg: itt egy gyengébben muzsikáló real madrid, akit most elkaphatnának. Erre? Olyan könnyedén második a madrid, mint a Barcelona első. A szememben már csak akkor nőhet valamit ez a hármas, hogyha majd pontokat rabolnak el r.m.-től, de így se lehetnek büszkék az idei teljesítményükre.
A sors fintora hogy nem szeretem a spanyol focit, de Barcelona szerelemese vagyok.és ez utóbbi a lényeg.
- FCBarca88
- Capitá del Barça
Most sokan leszídtok majd, de nem zavar és kimondom: ez a valencia, sevilla, villareal trió semmit se ér... lehet ez erős túlzás, de nézzétek csak meg: itt egy gyengébben muzsikáló real madrid, akit most elkaphatnának. Erre? Olyan könnyedén második a madrid, mint a Barcelona első. A szememben már csak akkor nőhet valamit ez a hármas, hogyha majd pontokat rabolnak el r.m.-től, de így se lehetnek büszkék az idei teljesítményükre.
A sors fintora hogy nem szeretem a spanyol focit, de Barcelona szerelemese vagyok.
és ez utóbbi a lényeg.
A sors fintora hogy nem szeretem a spanyol focit, de Barcelona szerelemese vagyok.

I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
- Andris
- Adminisztrátor
Mivel a Valencia is volt szíves kikapni az Osasunától, mostmár biztos:
Miki! Most jött el az a pont ahonnan velük nem foglalkozok.
Hogy a multkori kérdésedre adott válaszhoz tartsam magam.
A Madrid maradt. A 16 pont előny kell a végére, feltétlen. Sorfalat akarok látni, a saját stadionjukban, a saját szurkolóik előtt. Látni ahogy Gago tapsol, ahogy Robbennek és Heinzének vörös a feje az idegtől.
Miki! Most jött el az a pont ahonnan velük nem foglalkozok.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Atletico Madrid kezd belendülni, egy győzelmet megcsinálnak.

bob marley fan.
0-3 a félidőben 

Közben Agüero gólpassz (Forlan gól) már 2-0.
Azért a Recrét csak megütik.

- Andris
- Adminisztrátor
Gondoltam, felnézek livescore.com-ra...
Vezet 1-0ra az ATMadrid, meg a Villareal is.
Mondom Agüero, és Rossi lesz.
Rájuk klikkeltem, és megállapítottam, hogy jól sejtettem:
Nem csak mi vagyunk jellemzően 1-2 játékos teljesítményétől függő csapat.
Ilyen a foci.
Vezet 1-0ra az ATMadrid, meg a Villareal is.
Mondom Agüero, és Rossi lesz.
Rájuk klikkeltem, és megállapítottam, hogy jól sejtettem:
Nem csak mi vagyunk jellemzően 1-2 játékos teljesítményétől függő csapat.
Ilyen a foci.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Jimenez a padon maradt a tegnapi vereség után?
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Így már értem a gondolatodmindorokke_barca írta: Nem is volt ilyen teljesen, csak alapjaiban, az elképzelés. Az ő játékuk abszolút nézhető volt, de ez már a játékosok érdeme. taktikailag Ramos ugyanezt játszatta velük.. Amúgy bennem igencsak az van, hogy 1-0nál rettenetesen ki tudták használni azt amikor az ellenfél kitámadott, a jelengeli Madridból ez is hiányzik.

Csak a Sev meg bírta ezt csinálni,úgy hogy látványosan,szépen játszva intettek még 2-3 gól az ellenfélnek

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- pety27
- Capitá del Barça
ISTEN ments hogy én nézzem a meccsüket!!mindorokke_barca írta:Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!

http://www.livescore.com + haver adja az infókat,mert ő mindig nézi

Reggel arra ébredtem, hogy már nem alszom....
-
- Entrenador del Barça
Nem is volt ilyen teljesen, csak alapjaiban, az elképzelés. Az ő játékuk abszolút nézhető volt, de ez már a játékosok érdeme. taktikailag Ramos ugyanezt játszatta velük.. Amúgy bennem igencsak az van, hogy 1-0nál rettenetesen ki tudták használni azt amikor az ellenfél kitámadott, a jelengeli Madridból ez is hiányzik.lehet rossz a memóriám,de én nem így emlékszem a Sevilla akkori játékára...
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Hogy mi?mindorokke_barca írta:Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!

lehet rossz a memóriám,de én nem így emlékszem a Sevilla akkori játékára...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
-
- Entrenador del Barça
Zsinórban nyertek 7 meccset. akárhogy is veszem, ezt nem nevezném szánalmasnak. Nem játszanak szépen, 1 gólos meccseik vannak de ez a taktika része, ez Ramos stílusa... ezt láthattuk tőle a Sevillában is, így verték végig fél Európát. Célfoci, ennyi. A jelenlegi Madrid vezetői,edzője és a játékosainak kb 70%-a nem méltó a csapathoz, ez tény, de ez nem szánalmas, csak egy állapot. Ha felidegesítenek miért nézed a meccsüket? 12 pont hátrányban nem mind1, hogy mit csinálnak amíg mi nyerjük a meccseket?!