Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most nagyon kíváncsi leszek a fejleményekre.Erdekes modon a magyar media ismet nem nevezi neven a valosagot. Leszurtak a Veszprem 3 kezilabdazojat (1 belehalt, veletlenul roman). Az osszes roman hirportal fo oldalon taglalja az esetet, a legkomolyabb sportportalon eddig 9 cikk jelent meg. Egyontetuen allitjak, hogy cigany elkovetok voltak, akik belekottek a sportoloba es egyszeruen leszurtak.
Mikor fogjak eloallitani a tetteseket? Voltak biztonsagi kameras felvetelek, megse tortenik semmi...
Nalunk mar reg a dutyiban ulnenek az elkovetok, bar helyesbitek: el se mertek volna kovetni ezt!
Mi tortenik nalatok? Mikor jon el egy "jobbik" Magyarorszag?
Ebreszto!!!
indíték ezeknek?ne vicceljmrmonster írta: Nagyon kíváncsi vagyok, mi lehetett az indítéka a támadóknak amúgy...
Nem Pericnek szúrták meg a veséjét, hanem PeSicnek.Messa írta:Nagyon nehéz most szavakat találni...
Kedvenc magyar csapatom a Veszprém, el sem hiszem.![]()
Cozma nyugodjon békében, egyik kedvenc játékosom volt.![]()
Peric meg szerintem a liga egyik, ha nem a legjobb kapusa...
Neki és Sesumnak is teljes, mielőbbi felépülést, jobbulást kívánok!
jah, itt a fórumon is látszik ez a 98% od, ugye?Minden ilyen szervezettel érzékeltetni kell, h kissebbségben vannak és, h az a szélsőséges vonal amit ők képviselnek azt az emberek 98%-a elitéli
Bocs de ezen szakadokkabekabe írta:A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.
Pont emiatt. De azért jó hogy nem egyoldalúan látod a dolgokat. Csak vedd észre hogy jelenleg nem az folyik amiről beszélsz, csak a gárda betiltásáig, azon túl nem történik semmiMarci írta:kabekabe írta:A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.![]()
.
és inkább a magyar lakosság(a többség) féljen a roma bűnözőktől...sztem se fejtsd ki....kabekabe írta:balboa7: A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.
kabekabe írta:A magyar gárdával az egyik legnagyobb probléma az, h félelmet keltenek a cigányokban, akik emiatt még többet bűnöznek.