Élő közvetítések 08/09
Na, nem baj, ez az egy gól még belefér, csak többet ne kapjunk
De Dani Alves gólja szép volt
megérte eltöröltetni a sárgát
De Dani Alves gólja szép volt

megérte eltöröltetni a sárgát

"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
- miihii
- KHAL
AZ IGEEEENNN!!!!
DANIIII!
Apám,h megcsinálta!
Pfffffff,gyönyörű játék!
H élteti magát
És tüzeli a közönséget.
Látszik,h naon jól érzi magát,otthonra talált...
Megvan az átlag 3 gól,de sztem ma átlagon felüli a játékunk,így további találatokra számítok
DANIIII!
Apám,h megcsinálta!
Pfffffff,gyönyörű játék!
H élteti magát

Látszik,h naon jól érzi magát,otthonra talált...
Megvan az átlag 3 gól,de sztem ma átlagon felüli a játékunk,így további találatokra számítok

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- Kardi
- Capitá del Barça
végre átestünk a két meccsen keresztűl tartó kicsi holtponton!! szép gálázás folyik a camp nuo-ban és már 102 gólunk van ebben a szezonban...eti'o nak is megvan a meccsenkénti 1-es gól átlag!

.:El Barça es Mes Que un Club!:.
-
- Jugador del Barça
Nem volt csunya gol... 

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
- Danka00792
- Director del Fútbol
dani 3-0
- noname
- Llegenda del Barça
Remélem inkább Abidal megy középre és VS szélre.Kb annyit tud ez a gyerek mint a törött lábú részeg Jorquera mezőnyben.mindorokke_barca írta:Gyanúsan Puyol helyett fog beállni, nem is baj ha nem játsza végig a meccset így sérülés után...Jajj ne,jaaaaajjjj neee.VS melegít.

A Fifa egy szégyen
-
- Entrenador del Barça
Gyanúsan Puyol helyett fog beállni, nem is baj ha nem játsza végig a meccset így sérülés után...Jajj ne,jaaaaajjjj neee.VS melegít.
Sziasztok! Valaki adna egy müködö linket. Pls! Amiket találtam azon mind csak reklám megy. Köszönöm!
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Eddig jók vagyunk, ismét csillogunk, szépen játszunk.
Úgy néz ki, megint a Gijon ellen indulunk be.
Samunak eddig grat, szerintem Cáceres is jól játszik, és különösebb panasz eddig Henryra sem lehet.
Hajrá fiúk!
Úgy néz ki, megint a Gijon ellen indulunk be.
Samunak eddig grat, szerintem Cáceres is jól játszik, és különösebb panasz eddig Henryra sem lehet.
Hajrá fiúk!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Capon
- Llegenda del Barça
Ő az a hosszú hajú alacsony kapus tudod...kovinho írta:Semmi könyöklés nem volt.vilmso94 írta:Abidal sárga lapot kapott mert odakönyökölt a Gijon játékosának. Jó hogy nem állították ki azért !
Gijonnak itt a példa, hogy miért ne támadjon.![]()
Amúgy jók vagyunk, csak nem igazán tudjuk feltörni ezt a Sporting védelmet, remekül zárnak a gijoniak. Azért remélem, hogy gálázunk egy nagyot a második félidőben.
(egyébként az tényleg poén, hogy kb. a 20. perc környékén láttam először Valdest, lassan már ott tartok, hogy nem tudom, hogy néz ki)
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Semmi könyöklés nem volt.vilmso94 írta:Abidal sárga lapot kapott mert odakönyökölt a Gijon játékosának. Jó hogy nem állították ki azért !
Gijonnak itt a példa, hogy miért ne támadjon.

Amúgy jók vagyunk, csak nem igazán tudjuk feltörni ezt a Sporting védelmet, remekül zárnak a gijoniak. Azért remélem, hogy gálázunk egy nagyot a második félidőben.
(egyébként az tényleg poén, hogy kb. a 20. perc környékén láttam először Valdest, lassan már ott tartok, hogy nem tudom, hogy néz ki