Nyilvánvaló,h nem a varázslatos partiélet miatt tévedtek oda a srácok,hanem konkrét céllal,vkik miatt.És ha nem is találták meg az embereiket,így tették le a névjegyüket,civileket is belevonva a retorzióba.Tisztában vagyok vele,h elég masszív gyerekek ezek az enyingiek,pár precedenst már hallottam,láttam velük kapcsban.Siófokon szemtanúja voltam pölö,h összetűzésbe keveredtek pár szintén nehézsúlyú versenyzővel.Az egyik az egerszegi éjszakai élet egyik hírhedt alakja volt,akit az egyik szépfiú úgy felemelt egy kézzel a levegőbe a nyakánál fogva,h cs néztem

Pedig barátok közt is van vagy 110 kila a koma.Szal érthető,ha nem nagyon játszanak velük,mert igen komoly erőt képviselnek.Valszeg nem lenne elég a gázspray,vízágyú,gumilövedék a kifüstölésükre...
Am ebben a Sesum féle tisztogatásban én sem igazán hiszek.Remélem,h felveszi a kesztyűt vki ezekkel végre,de elég sansztalannak ítélem a dolgot.
Szal vannak valóban ezek a hatványozottan nehéz esetek,amikkel valóban körültekintően kell eljárni.De sajnos,bármi másik esetben,ahol azért korántsem ilyen minőségű az "ellenfél",ott sem mernek/akarnak tenni semmit a hék.
Asys:
Ezt a börtönös dolgot azért írtam cs,mert jelen állás szerint a maximum,amit ki lehet hozni a jogrendszer miatt,az a sitkó.Természetesen nekem és valszeg a többségünknek is lennének drasztikusabb 5letei a dolgok rendezésére,megfékezésére,de sajna az sem igazi megoldás.Alkotmány- ,emberiség ellenes tetteket nem szabad alkalmazni.Táborok,halálbünti,"szemet szemért" módszer nem játszik.
Ez a nem dolgozik,ne is egyék dolog sem megvalósítható.Egyenlőre.Pedig kezdetnek be lehetne vezetni,h a különböző kedvezményeket,segélyeket,támogatásokat megszorításokkal,feltételekkel kaphassanak.Egyfajta születésszabályozásként megoldani vhogy,h ne kapjanak nem kis lét azért,mert potyogtatják futószalagon a pujákat,erre alapozva a megélhetésüket.Na meg arra,amit Apa összegereblyézik fű alatt "tisztességes kétkezi munkával".
De ezen kívül,ha megvonjuk tőlük az "ételt",akkor ugrásszerűen megnőne még inkább a bűnözési rátájuk,h másoktól vegyék el...