Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
CM4 nagyon [auto_cenzúra] volt a fel csapat mindig serult volt a 02/03 az mar jo volt csak lassu volt a nagy adatbazisGuardiola írta:Egyik ok az hogy gyorsabb a masik az hogy ezt tartottam a legrealisabbnak (kiveve az extra vagy igen pocsek kapustelyesitmenyeket) es egyebken nem tetszett a 04 esLujo írta:De miért a cm 01-02-vel játszol, mikor van már jóval újabb?
Egyik ok az hogy gyorsabb a masik az hogy ezt tartottam a legrealisabbnak (kiveve az extra vagy igen pocsek kapustelyesitmenyeket) es egyebken nem tetszett a 04 esLujo írta:De miért a cm 01-02-vel játszol, mikor van már jóval újabb?
Asszem most 90%-nál tart. Ez sokkal előbb meglex, mint a 03-04 magyarosítása. Arra nagyon sokat kellett várni, de megérte mert szinte hibátlan munka.Charlie írta:Kössz Enrique!Mddig várjak kb.?Hogy áll a fejlesztése,bővítése?Enrique írta:Innen tudsz letölteni magyarosítást, de én még várnék kicsit vele, mert még nem 100%os.Charlie írta:Football Manager 2005-höz valaki nem tudna nekem magyarosítást adni?Vagy nem tudná megmondani honnan szerezhetem meg?
C.
C.
Enrique írta:Innen tudsz letölteni magyarosítást, de én még várnék kicsit vele, mert még nem 100%os.Charlie írta:Football Manager 2005-höz valaki nem tudna nekem magyarosítást adni?Vagy nem tudná megmondani honnan szerezhetem meg?
C.
Innen tudsz letölteni magyarosítást, de én még várnék kicsit vele, mert még nem 100%os.Charlie írta:Football Manager 2005-höz valaki nem tudna nekem magyarosítást adni?Vagy nem tudná megmondani honnan szerezhetem meg?
C.
neked már megvan a 13/14?Barcelinho írta:Sztem a meccsnézést nagyon elcseszték benne.Sztem a 13/14 jobb,de azért probálom megszeretni.