Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgy legyen.... Ámen!soadroli írta:Örülnék ha innen menne Mallorcába....olyan 5-6 év múlva
Ott lehúz egy szezont és visszavonul .
Ez az olyan megnyilvánulásokon látszik, amikor gólt lő a Mallorcának.Mallorcáé a szíve, jelenleg a Barcának dolgozik.
"Madrid, cabrón, saluda al campeón"bali 15 írta:Emlékszem egyszer beszólt egy olyat hogy Madridi seggfejek térdeljetek le a bajnok előtt. Ez azért elég nagy tiszteletlenség volt. (Bár igaza volt)
Szerintem ha megcsinálja, hogy lecserélik, és hazamegy, akkor vajon hogy esett neki, hogy a nyáron nem számítottak rá?! Szerintem idén büszkeségből és dacból játszik ilyen motiváltan, de a nyáron elmegy-legalábbis a mentalitásából erre tudok következtetni. De ez csak tipp.Sanama írta:David Villa.Victor_Valdes írta:Rossz érzéseim vannak...![]()
Szvsz bármi áron meg kell tartani, őt. Akár égbekiáltó fizetés árán is. Nem hiszem, hogy találnánk hozzá hasonló csatárt, ha találnánk is valakit a helyére, iszonyat sokba kerülne és zsákbamacska is lenne.
Miért lenne zsákbamacska. Ő az egyetlen aki hasonló testfelépítésű és bizonyított már válogatottban és Valenciaban is. De ez most nem fontos
Én is örülnék ha maradna,de nem a fizetése fog dönteni szerintem,hogy most 1 misivel többet vagy kevesebbet kap, hanem az érzései és a gondolatai. Rossz érzéseim megvannak nekem is,mintha már kacsingatna elfelé
VV: Igen,őket én sem gondolnám megfelelőnek Eto'o helyére. 3csatár van akik szóba jöhetnek a pótlásra,belőlük 2 csillagászati áron.(Villa,Ibra,Torres)
Cooltiszo írta:Nekem a mezcsókolgatós oltása esett rosszul. Egyik legjobb példa erre Messi, aki szívből szokta csókolni a mezt, és én biztos nem örülnék a helyében ha egyik csapattársam nyilatkozna így erről.
El fog menni. Jön más. Ő nem pótolhatatlan, azt a játékost jelenleg Messinek hívják, pár éve Ronaldinhonak, és mostmár ő sincs, mégis vagyunk.
Inkább Agüero, mint Villa!senzu írta:Ha megy, mindenképpen egy stabil, kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtó ember kell a helyére
Szerintem, ezt Te sem gondoltad komolyan!senzu írta:Eto'o jó játékos, a posztján az egyik legjobb, amikor jó napja van!
Ha nincs, akkor egy nb1-s focista szintjén mozog![]()
ilyet akkor se nyilatkozzon egy barca-játékos sem. vagy nyilatkozza, de tegye hozzá azt is, hogy ettől függetlenül mindent megtesz a barcáért, mert megkapott itt mindent, amire vágyott (a teljesítményéért cserébe persze). ez szimplán bunkóság, de persze haragudni felesleges.MQuC írta:Nem kell hogy jol essen. Ha egyszer ez van. Nem itt született. Nem sokat tett érte a csapat szerintem. A Realnak akart odacsapni, igy idejött. Persze hogy a maximumot adja igy is. Ők is csak meloznak. csak kicsit több cashért.Ez van
Szerintem Titi más tészta. Ő már leszálló ágban van akárki akármit mond.Mihu írta:A másik dolog meg hogy Henry is mindig megemlíti hogy a szíve mindig is az Arsenalért fog dobogni. Ő mégsem megy el.