Alexander Hleb

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
manuel
Jugador d'estrella

2009.03.05. 13:50:46

maister6000cm3 írta: Minek nekünk még több fiatal csere?!
ott van Bojan, Jeffrén, Pedro, Busquets, Victor Sanches,
Kell ennél több?
Hát igen csak az a baj hogy ezek közül egyiksem közelitimeg Nasrit.Erről ennyit szerintem.És ez a megközelités nemcsak a technikai tudásával párosúl nálam.
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.03.05. 13:20:11

albicelesteX írta:
maister6000cm3 írta:Minek nekünk még több fiatal csere?!
Kell ennél több?
Ebből 2 játékost szokott bevetni a mester kisebb nagyobb sikerrel!Én egyébként arra gondoltam volna hogy Hleb jött ide az Arsenal meg vitte Nasri-t és ez esetleg fordítva is lehetett volna!Lehet nagyobb durranás lett volna!Ez csak egy példa csak azt akartam mondani hogy amikor fiatal játékosra gondoltam akkor erre gondoltam!
Értem. Cak tudod szerintem jövöre Pedro biztosan debütálni fog a nagy csapatban. Én látom öt is akkora trhetségnek mint Nasri. Bár lehet h 1 kicsit elfogult vagyok. De abban egyetértek h Hleb egyáltalán nem csereének való.
Tegnap is nagyon jól játszott. És szerintem is 1el hátrébb van a helye. De azzal nem értek egyet ami itt elöttem elhangzott, hogy Hleb kiégett játékos!
És h ezért adta el az Arsenal. Ez bolondság.
Kép
albicelesteX
A Vadász

2009.03.05. 12:41:28

maister6000cm3 írta:Minek nekünk még több fiatal csere?!
Kell ennél több?
Ebből 2 játékost szokott bevetni a mester kisebb nagyobb sikerrel!Én egyébként arra gondoltam volna hogy Hleb jött ide az Arsenal meg vitte Nasri-t és ez esetleg fordítva is lehetett volna!Lehet nagyobb durranás lett volna!Ez csak egy példa csak azt akartam mondani hogy amikor fiatal játékosra gondoltam akkor erre gondoltam!
Kép
Drukker
Jugador d'estrella

2009.03.05. 12:36:30

maister6000cm3 írta: Minek nekünk még több fiatal csere?!
Kell ennél több?
Messi se öreg :wink: Akkor még Caceres, Piqué
xbalix
Jugador d'estrella

2009.03.05. 10:51:52

Cali írta:A mostani meccsen kivételesen Ő volt az, akire a legjobban figyeltem.
2 gond van vele:

1.
Nem középpályán kap helyet, ami elvileg az ő eredeti posztja, hanem szélsőként. Ott pedig elég harmatos teljesítményt nyújt.

2.
Túl sokat cselez. Sokáig bonyolítja a zsugát, magára von pár védőt, de két három védő között már esély nincs egy normális beadásra. Ez látható volt a mostani meccsen is. Talán egy normális beadása volt, többre Én nem emlékszem.

Technikás játékos, ezzel nincs baj, és ezt szerintem elismeri mindenki. Szoknia kell a spanyol focit, és a Barcelona stílusát, de erre már nem sok ideje van. Ha ilyen teljesítményt nyújt mint ma is, akkor nem lesz semmilyen érv a maradása mellett.
Cserének akkor is jó lesz... :) Ha nem akar maradni, akkor jöhet helyette Suárez vagy Silva. Én Suárez mellett vok, sztem nagyot robbanna nálunk. Nézzétek meg ahogy brillírozik az Ajaxban hétről hétre! Messze a legjobb játékos!
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.03.05. 10:31:22

albicelesteX írta:
sasi1 írta:Nekem semmi bajom vele, nem is volt, de már a nyáron sem értettem, a leigazolását. Nyilván való volt, hogy nem kezdőnek jön. 15 millióért vettünk egy 27 éves cserét. Az Arsenal a helyére vett egy 21 éves, nem kicsit tehetséges franciát 16 millióért..... :oops:
A nyár üzlete volt ez nekik......
Mi mért nem néztünk körül Marseille-ben?
Teljesen egyetértek!Az Arsenal ránk sózza a kiégett játékosait ők meg megveszik a jövő Zidanjait lehet,hogy nekünk is így kéne gondolkozni néha és padra ilyen lefelé ívelő csillagzatú játékosok helyett fiatal tüzes és bizonyítani akaró játékosokat vásárolhatnánk!
Minek nekünk még több fiatal csere?!
Kell ennél több?
Kép
Skeraj
Jugador del Barça

2009.03.05. 09:09:04

Egyetértek Régésszel!Általában csak a kupa meccseken kezdő meg szerintem a szél nem igazán az ő helye!Sztem meg kellene próbálni egy hellyel hátrébb!Most lett volna rá lehetőség amíg Iniesta sérült volt.
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
régész
Jugador del Barça

2009.03.05. 09:02:05

kicsit próbáljátok más szemszögből nézni a dolgokat. Mindig a "gyengébb" csapatban játszik. Nem volt társa a játékban. Mennyivel jobban ment neki, amikor ősszel volt pár meccse a "nagy" csapattal. Hányszor vesztett labdát? Eredmény tartására az egyik legjobb játékos szerintem, mert ritkán veszit labdát, az ellenfél térfelén tudja tartani azt. Inkább nála legyen, mint Piqué és Marqez adogasson hátul. És ha itt járunk, akkor Bojant miért nem találja meg senki? Sokkal gyengébb volt, mint Hleb.
albicelesteX
A Vadász

2009.03.05. 07:47:22

sasi1 írta:Nekem semmi bajom vele, nem is volt, de már a nyáron sem értettem, a leigazolását. Nyilván való volt, hogy nem kezdőnek jön. 15 millióért vettünk egy 27 éves cserét. Az Arsenal a helyére vett egy 21 éves, nem kicsit tehetséges franciát 16 millióért..... :oops:
Teljesen egyetértek!Az Arsenal ránk sózza a kiégett játékosait ők meg megveszik a jövő Zidanjait lehet,hogy nekünk is így kéne gondolkozni néha és padra ilyen lefelé ívelő csillagzatú játékosok helyett fiatal tüzes és bizonyítani akaró játékosokat vásárolhatnánk!
Kép
sasi1
Entrenador del Barça

2009.03.05. 07:24:34

Nekem semmi bajom vele, nem is volt, de már a nyáron sem értettem, a leigazolását. Nyilván való volt, hogy nem kezdőnek jön. 15 millióért vettünk egy 27 éves cserét. Az Arsenal a helyére vett egy 21 éves, nem kicsit tehetséges franciát 16 millióért..... :oops:
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.03.05. 02:14:17

és kit is érdekel az Arsenal? én a Barcába ott képzelném el, vagy ma Keita helyén, és Messi-t játszattam volna a helyén. Kényszerítőzni nem volt társa, 3vkp. volt középen (nekem Keita az lenne...) - nagy csípem őket félre ne érts - de nem egy Ini/Xavi/Messi akik a legalkalmasabbak rá!
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.05. 02:01:44

hát "xavi posztján" sosem játszott az arsenalban.

"senki nem izzadt vért, hogy mutassa magát ő meg nem szeret visszapasszolni, inkább előre szeretne!"

az, hogy szeretne, az azért önmagában kevés. hleb ügyes, de egyszerűen hatástalan. a legtöbb labdát eladja, és eleve túl sokat van nála. szép dolog, hogy körbe tudja szaladni a pályát a labdával a lábán, miközben az összes védő őt üldözi, de ez nem ér semmit se, ha nem alakul ki helyzet. és hleb nyomán nem alakul ki elég helyzet.
ennél akkor már többet ér egy szimpla passz, egy egyszerű kényszerítő. de ezeket is sokszor elszúrja.

azért nyáron még nem kéne elküldeni.
kennyke04
Entrenador del Barça

2009.03.05. 01:45:15

Én nem értem mi volt a baj a mai játékával! Szerintem első félidőbe ha Ini-n kívül vkit ki kéne emelni hogy próbált előre menni és egy az egyben nem passzolni, akkor az ő volt! Olyan nagy csalódás nem lehet, mivel szegény játszani nem játszik eleget! Xavi posztján lenne igazán tökéletes, Pep nem számol ott vele, pedig ma is 2/2fel is rúgták középen, mert lefordult... Na meg ha jól emlékszem ő adta a hatalmas zsugát Alvesnek, amit ő csúnyán elrontott! Amikor a megkerülős cselt is csinált, 5védő kergette, Bojan lemaradva kullogott Keita valahol aludt, Ini messze volt, bár nála kötött ki utána. Egyetlen játszótársa volt, Iniesta val amikor összejátszottak, ismét óriási helyzet, csak kár, hogy nem merte elvállalni az utóbbi és tovább passzolta. Arról nem is beszélve, hogy rendesen kivette a részét a védekezésből. Lett volna még egy nagy lehetősége ha Messi lyukra passzol neki és nem önzőzi el.
Azt aláírom, hogy sokszor többet cselezett a kelleténél de lássuk be, senki nem izzadt vért, hogy mutassa magát ő meg nem szeret visszapasszolni, inkább előre szeretne! Tényleg nem értem mit vártok tőle, tudtuk hogy nem gólzsák, de majdnem annyi védő figyelmét köti le mintha Messi lett volna, nem véletlen tudott Ficánkolni a kis argentin középen.
chi omega
Entrenador del Barça

2009.03.05. 01:15:21

szó nincs arról, hogy a posztja miatt béna, higyjétek el. az arsenalban is a szélen játszott főleg, sőt, árnyékékként nem egyszer.
Cali
Entrenador del Barça

2009.03.05. 00:53:34

A mostani meccsen kivételesen Ő volt az, akire a legjobban figyeltem.
2 gond van vele:

1.
Nem középpályán kap helyet, ami elvileg az ő eredeti posztja, hanem szélsőként. Ott pedig elég harmatos teljesítményt nyújt.

2.
Túl sokat cselez. Sokáig bonyolítja a zsugát, magára von pár védőt, de két három védő között már esély nincs egy normális beadásra. Ez látható volt a mostani meccsen is. Talán egy normális beadása volt, többre Én nem emlékszem.

Technikás játékos, ezzel nincs baj, és ezt szerintem elismeri mindenki. Szoknia kell a spanyol focit, és a Barcelona stílusát, de erre már nem sok ideje van. Ha ilyen teljesítményt nyújt mint ma is, akkor nem lesz semmilyen érv a maradása mellett.
csabimo
Capitá del Barça

2009.02.20. 12:49:02

8
LG írta:Most, h Iniesta kidőlt, sztem ki lehetne 1x középen is probálni. Lehet jobban menne neki mint szélen a támadósorban :?
Szerintem óriási baromság a szélen játszatni, (föleg messi helyett), jól látható h hleb lassú labdával és annélkül is, kapura meg nem is lött amiota nálunk van...Viszont rendkivül labdabiztos, és nagyon jo a rövidpasszos játékban, szerintem is középpályán lenne az ö helye, és onnan tudná osztogatni a zsugát jobbra-balra...
lluisllach89
Director del Fútbol

2009.02.20. 11:55:37

Hát nálam a rangsorban Guddy nem kérdés hogy megelőzi a fehéroroszt...
Ráadásul középpálya az eredeti posztja de ott van Yaya, Xavi, Sergi, Keita Guddy nem tudom, számomra nagy csalódás eddig Hleb.

Reméljük Pep megtalálja a helyét, ő pedig a formáját, mert szélre berakni őt elég meredek...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barca99
Llegenda del Barça

2009.02.20. 11:29:05

Lassítsunk már egy kicsit. Én szeretem Hleb játékát, de tény, hogy erősen felejthető az, amit itt csinál. Viszont az is biztos, hogy eddig az összes csapatában sok türelem kellett neki, sajnos ez itt sincs másképp. Ha jövőre sem nyújt jobbat (tehát még van közel másfél éve), akkor el lehet gondolkozni a váltáson.
Capon
Llegenda del Barça

2009.02.20. 11:17:51

LG írta:Most, h Iniesta kidőlt, sztem ki lehetne 1x középen is probálni. Lehet jobban menne neki mint szélen a támadósorban :?
Én most már kipróbálnám mindenhol mert eddig ahol játszott felejthető volt a produkciója. Ha meg sehol nem találja a helyét akkor viszont látásra.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.02.20. 11:13:07

Most, h Iniesta kidőlt, sztem ki lehetne 1x középen is probálni. Lehet jobban menne neki mint szélen a támadósorban :?
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 12:13:27

sasi1 írta:
lionelmessi19 írta:Sajnáltam egyébként hogy újra jobboldalt kísérletezünk vele, sokkal inkább középen és balon.
Arsenalban ő mit játszott?
Az a baj, hogy nálunk eddig akár hol volt nem volt jó............
Tavaly aránylag keveset láttam, előtte baloldalt játszott többnyire. Azt mondják, utsó Arsenalos évében sokat játszott jobb oldalt is, de nemtom. Én csak balon láttam szinte, és imádtam. Fabregas és Henry miatt kezdtem el Arsenal meccset nézni, és Hleb lett a kedvenc. :)

Egyébként nekem kifejezetten tetszett multkor, amikor Iniestával karöltve és a helyeiket cserélgetve kavarták a védelmet, baloldalt-középpályán.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gorkmc
Barça C

2009.02.15. 11:47:18

Iniesta azért villogott az első félidőben, mert (zseniális képességein túl) minden támadást a bal oldalon vezettünk. A jobb oldalon szinte semmit. Látható volt, hogy amikor még üresen is állt Hleb, akkor sem adták neki a társak a labdát. Inkább megvárták, hogy felérjen Alves. Nem bíznak benne?
Henry cselezett, beadott, kapura lőtt. Hleb csak futkározott a pályán.
Ha Henry nem jön be, akkor Iniesta nem mehett volna vissza kedvenc helyére, a középpályára.
Olyan, mintha az első félidőt csak 10 emberrel játszottuk volna. Ekkora "előnyt" kár volt adni a Betisnek.
noname
Llegenda del Barça

2009.02.15. 11:36:03

Meg kéne próbálni mihamarabb h kp-n mire menne, mert szélen nem megy neki.Nincs meg az a lendületesség benne, mint mondjuk Messiben és a gólérzékenysége is szinte a semmivel egyenlő. Guddy szerepkörében viszont sztem remekül teljesítene! Oda kell technikai képzettség(ami neki megvan), némi lendületesség(ez is megvan), illetve jó passzok(ami végképp megvan). :roll:
A Fifa egy szégyen
sasi1
Entrenador del Barça

2009.02.15. 11:32:33

lionelmessi19 írta:Sajnáltam egyébként hogy újra jobboldalt kísérletezünk vele, sokkal inkább középen és balon.
Arsenalban ő mit játszott?
Az a baj, hogy nálunk eddig akár hol volt nem volt jó............
Andris
Adminisztrátor

2009.02.15. 11:30:17

Csodálom h senki nem vette elő őt, pedig sok kritikát kapott tegnap még az élőben...

Hát nem volt a legizmosabb meccse, de szerintem az erős túlzás volt, hgoy egy lapra tették Cáceressel, vagy épp Keitával.

Nem volt jó, de Henrynél pl, aki szintén csak szélsőt játszott ezen a meccsen, jobb volt.

Sajnáltam egyébként hogy újra jobboldalt kísérletezünk vele, sokkal inkább középen és balon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lezárt