Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Álllitolag most hétvégén a city ellen már a padon lesz de benitez pihenteti a a BL-re!!!LG írta:Gerrardal mi van, fog a Madrid ellen játszani
Én azt mondom,hogy főleg az Anfield-en megizzadtok sőt azért a Pool a Bl-be gusztustalan csapat és bárkit képes kiejteni!battya írta:A Liverpool elleni dupla meccs tényleg vízválasztó lesz, de annyiban szerencsénk van, hogy az elmúlt 2-3 évvel ellentétben akkor játszunk a bl-ben amikor viszonylag megy a szekér.. az utóbbi években ez közel sem volt így.
űEz a Barcelona-drukkerek honlapja.
Nem hinném, rengetek forduló van még, s habár a hét pont papíron kicsit soknak tűnik, közel sem behozhatatlan..A jövőheti Barca-Atlético, Espanyol-Madrid meccs sok mindenről dönthet.
legnagyobb részben, de nem teljesen!Ez a Barcelona-drukkerek honlapja.
Ugyan a meccset nem láttam,de gratulálok a Madridnak.Pedro10 írta:A Real jelenleg jobb mint a Barcelona.
Így vagyok vele én is. Bárcsak visszajönnének azok az idők, amikor Valencia, Madrid, Barcelona voltak az elődöntőben. Sajna akkor buktuk(nos ezt nem kívánom visszabarca99 írta:Ezért (dobjátok gyorsan a követ) fogok a Realnak szurkolni a BL-ben. Koncentráljanak csak nyugodtan két helyre, ennyivel is nehezebb dolguk van. Másrészt meg ez az angol uralom is rém unalmas már.cps46 írta:Ez a két sima győzelem viszont azért már jelent valamit. Kíváncsian várom, hogy mit tudnak majd felmutatni, ha egyszerre két fronton kell teljesíteni.
Hát szerintem nem esnek ki ,de az biztos ,hogy a nevükhöz méltatlan helyen fognak végezni a bajnokságban.kennyke04 írta:Azért sokat nem játszott DlP meg Tamudo, akikkel nem éppen gyenge csapat, ha Nené is hozza ezt a formát formát, akkor én nem féltem őket a kisesétől! Megszorongatják majd a realt is, nem féltem őket!cps46 írta:Nem hiszem, hogy ez a fetrengős foci ugyanúgy hatásos lenne a Madrid ellen is, meg 2x egymás után amúgy se nagyon jönne be. Viszont, ha az Espanyol játszani próbál majd, akkor csúnyán megégnek, mert azt nem tudnak. Nem véletlenül utolsók.
Azért sokat nem játszott DlP meg Tamudo, akikkel nem éppen gyenge csapat, ha Nené is hozza ezt a formát formát, akkor én nem féltem őket a kisesétől! Megszorongatják majd a realt is, nem féltem őket!cps46 írta:Nem hiszem, hogy ez a fetrengős foci ugyanúgy hatásos lenne a Madrid ellen is, meg 2x egymás után amúgy se nagyon jönne be. Viszont, ha az Espanyol játszani próbál majd, akkor csúnyán megégnek, mert azt nem tudnak. Nem véletlenül utolsók.
Ezért (dobjátok gyorsan a követ) fogok a Realnak szurkolni a BL-ben. Koncentráljanak csak nyugodtan két helyre, ennyivel is nehezebb dolguk van. Másrészt meg ez az angol uralom is rém unalmas már.cps46 írta:Ez a két sima győzelem viszont azért már jelent valamit. Kíváncsian várom, hogy mit tudnak majd felmutatni, ha egyszerre két fronton kell teljesíteni.
Neeeem, de előző héten megmondtam, hogy ez lesz, tehát hogy ellenünk bombaformában vannak, ti meg lazán hintetek egy hatost. Hagyjuk...Markionni005 írta:Ezen nem fogunk összeveszni,de te komolyan el tudod képzelni,hogy lefekszenek direkt? Max feladták...Amúgy lehet igazad van, de azért elég fura, hogy előző fordulóban épphogy nem nyernek a Barcelona ellen, aztán meg hip-hop kapnak egy hatost a Bernabeuban.
Nemár,könyörgömMarkionni005 írta:Mi se mondtunk ilyet amikor az Atlético rendszeresen lefeküdt nektek...0-6. Emlékezz,aztán írj!
Ezen nem fogunk összeveszni,de te komolyan el tudod képzelni,hogy lefekszenek direkt? Max feladták...Amúgy lehet igazad van, de azért elég fura, hogy előző fordulóban épphogy nem nyernek a Barcelona ellen, aztán meg hip-hop kapnak egy hatost a Bernabeuban.
Igen,sajnos én is hasonlót érzek azzal a kivétellel,hogy azért nem mondanám,h baj van a játékunkkal,mégiscsak 3 front...a lényeg,h hozzuk a meccseket,akkor nem lehet baj. Viszont tény,h oda kell figyelni,mert a real javul és nem fog leállni,nem szabad hagyni,h feljöjjenekcsababarca írta:6-1?kezdek félni,de komolyan...mi szenvedünk az utolsó ellen,azok meg 6ot rúgnak azok ellen,akikkel mi meg ikszeltünk múlt héten...
b.a.j.v.a.n. és ez a játékban is látszik sajna...