Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
mennyél aludni inkább, vagy kapjál te a madridistáktól inkább. nagy barca-sszajko írta:Jó nem nézem, elmegyek berúgni, meg befenyítek, talán meg is verek pár madridistát.
Én 50% esélyt látok arra, hogy a Madrid nyeri a bajnokság, a BL-be meg 75% esélyt adok a Lyonnak.
A 25%-ot meg tegyük el emlékbe.
Jó éjszakát.
Jöszönjük, Keita,Spori,Színészkedő Espanyolosok.
Most jólmegszórnak minket. Őket meg a madrid.
Ó hát nagyon rossz helyzetbe hozták. Olyan helyre passzolta ahol 10 méteres körzetben egy Barcelona játékos sem tartózkodott. Illetve Valdestől is legalább 5-7 méterre volt legközelebbi Espanyol játékos. Innentől kezdve ezt ne mondja nekem senki hogy nehéz helyzet volt. Máskor olyan szép nagyot tud rúgni a labdába. Most meg odapasszolja az ellenfélnek. És akkor még Piqué a hibás.lionelmessi19 írta:Csak mondom, hogy Piqué legalább olyan hibás volt. Valdes nem találta el a labdát, de elég rossz helyzetbe hozták.
Az ilyen ember sztem ne nevezze magát Barca szurkolónakszajko írta:Jó nem nézem, elmegyek berúgni, meg befenyítek, talán meg is verek pár madridistát.
Én 50% esélyt látok arra, hogy a Madrid nyeri a bajnokság, a BL-be meg 75% esélyt adok a Lyonnak.
A 25%-ot meg tegyük el emlékbe.
Jó éjszakát.
Jöszönjük, Keita,Spori,Színészkedő Espanyolosok.
Most jólmegszórnak minket. Őket meg a madrid.
Nem is kérdéses amiket leírtál!De a mutatott játék nem jó jel!!!G-Jay írta:Elcsúszott a védelem újfent, ahogy a Betis ellen is.
Ettől még azért nem kell kakilni a naciba...egyrészt még van idő, másrészt meg még van idő a bajnokságból is. Komolytalan volt aki azt hitte sosem fogunk botlani, és az is komolytalan, aki szerint innentől a Real sem fog botlani.
Én se nézem tovább. Megint adunk egy bajnoki győzelmet ennek a sz*r RealnakalbicelesteX írta:holnap majd elolvasom hogy mennyire kaptunk ki!jó éjt mindenkinek!