Titinho írta:De íme, hogy én kit szeretnék Valdes helyett a Barca kapujába:
-Diego Lopez (Villarreal) - őt állítólag figyeli a Barca.
-José Manuel Reina (Liverpool)
-Julio César (Inter)
-Andres Palop (Sevilla)
-vagy az új tehetséget: Asenjo (Valladoid) - őt is állítólag figyeljük.
Diego Lopez - nem rossz, de semmi extra Valdezhez képet. Pont olyan rosszul jön ki a beadásokra, mint VV, speciel pont rajta ment el a Villarreal - Barca, amikor Keita megelőzte.
Reina - benne sem látok többet, mint Valdesben, tavaly vagy tavalyelőtt viszont feltűnt, hogy elég csúnya gólokat kapott a rövidbe. Mostanában nem nézek Pool meccseket, de én még mindig nem tenném annyival Valdes elé, hogy lecseréljem rá.
César - ez már fogósabb, talán jobb (magabiztosabb) Valdesnél, őt meg a megszerezhetősége miatt zárnám ki. Az Inter nem hiszem, hogy elengedné.
Palop - szintén vannak jó meccsei, de hogy nem érné meg miatta elküldeni VV-t, az tuti.
Asenjo - Vele bajban vagyok, mert mindenfelől azt hallom, hogy rohadt nagy tehetség, az új Casillas, etc. Tehát ilyen előszél hallatán nem bánnám, ha mondjuk pár év múlva egy "casillas" (mint fogalom [hmm...ez most így erősen dezsavű]) állna a kapuban. Azonban azt is látni kell, hogy sokkal könnyebb kitűnni, ha egy meccsen 20 kapura tartó lövés van, amiből kiszed 19-t, mintha 1, azt meg pont benyeli. A végeredmény mindenkettőnél 1 kapott gól, csak máshogy állnak hozzá az emberek. Max. úgy érné meg, hogy egy ideig mindenképpen kölcsönben védene tovább a Valladolidban, aztán pedig nem lenne konkrét első számú kapusunk. A nagyobb versenyhelyzet jót tenni mindenkinek.