Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azért egy vereség után még nem lesz tragikus a helyzet. Szerintem az utóbbi két meccsen Pep nagyon mellényúlt a húzásaival, ez a fő oka a ponthullajtásoknak.herlius írta:Ez után a meccs után remélem minden elvakult Barca drukker ledobja végre azt a bizonyos rózsaszín szemüveget és csendben bevallja magának, hogy a csapatunk igenis NAGY bajban van. Hetek óta érezhető a lendület hiánya, pontatlanok, ütemtelenek az akciók, egyre kiszámíthatóbb a játékunk és egyre gyakoribbak voltak a mázlival, éppen jól pattanó labdával megnyert meccsek. Ennek ma vége. Az "álomcsapat" végre felébredt. Aki látta az Espanol elleni kupavisszavágót, az a mai eredményen nem csodálkozik. Akkor is benne volt a levegőben a bukta, most ugyanazt játszottuk el, csak még 0-0-ás állásnál késztettek minket hibázásra. A csapat védekezése rossz, hetek óta ugyanazok a hibák jönnek elő és nem tudunk reagálni rájuk. Az őszi pattogós, gyors labdajáratós, szemet gyönyörködtető játék már nyomokban sem fedezhető fel. A mai 90 perc alatt (amiből talán 45 perc volt a folyamatos játék) talán 15-öt játszotta a csapat a saját játékát. Hol van már az a sokpasszos pozíciós játék, amivel a nagy rangadókat nyertük??? Látott ma ilyet valaki? Belementünk az Espanol rakkolós, keménykedős, sok futásos játékába és mi húztuk a rövidebbet. És sajnos ez nem az első eset. Hetek óta ez megy, nem azt játsszuk, amit szoktunk és ami a sikereinket meghozta. A csapat görcsössé vált, ugyanazokat a gondokat látom, mint tavaly. Kapkodó a játékunk, nem játsszuk ki az akciókat, egyre gyakrabban ötletszerű ívelgetéseket alkalmazunk. És lehet, hogy páran most megszólnak, de a mai sok sárgában mi is ludasak vagyunk. Felvettük a kesztyűt és ráfáztunk. Ez semmiképpen nem egy győztes mentalitás, egyre jobban érzem azt, hogy fejben gondok vannak jópár játékosnál. Csak nézzétek meg a csapat őszi lapstatisztikáját és hasonlítsátok össze a mostanival. Nem hiszem, hogy ne lenne némi összefüggés. 5 pontot adtun le röpke 2 meccs alatt, innentől teljesen nyílt a bajnokság, ráadásul a Real most hihetetlen lélektani előnybe került. Nincs rajtuk nyomás, meg is látszik a játékukon és az eredményeiken is. Lassan pedig az is kezd beigazolódni, hogy nincs cserepadunk. Nem tudunk minőségi cseréket végrehajtani, az alapcsapat játékát pedig lassan minden komolyabb edző kivülrő fújja. Teljesen eltűntek a rögzített pozíciós variációink (emlékezzetek csak vissza, ősszel volt pár nagyszerű gólunk ilyenekből is), a távoli lövéseink teljesen ártalmatlanok. És ami a legfájóbb, hogy az őszi (viszonylag) stabil teljesítménye után Valdes teljesen eltűnt a kapunkból. Nem lehet 3 sorozatban is sikereket elérni stabil kapus nélkül. Amíg ezt nem érti meg a vezetőség, addig sorban jönnek majd a pofonok. Nem szeretek vészmadárkodni, de most nem fogadnék nagy összegben a csapat BL-továbbjutására. A végső győzelem pedig szvsz egyelőre irreális elvárás ettől a gárdától. Ehhez óriási változásnak kellene történnie.
jani19 írta:Ez mind szép és jó, de tudod hány hete megy ez az "ők is emberből vannak..." szöveg? Ha én naponta ezzel takaróznék a főnökömnek, régen ki rúgtak volna a munkahelyemről. Nekik ez a munkájuk, ezért kapják a nem kis fizetésüket. Hétről hétre egyre gyengébb produkcióval hozzuk a pontokat, egyre közelebb voltunk a megégéshez, most összejött. Se ötlet, se koncentráció, a küzdés pedig nekem inkább amolyan fejetlen kapkodásnak tűnt, semmint elszánt akarásnak. Nekem nem a mai vereséggel van bajom, hiszen törvényszerű volt h előbb-utóbb összejön. Engem főleg a tendencia bosszant, hogy a Guardiola által szajkózott "még jobban tudunk játszani" típusú nyilatkozatok inkább a visszájára kezdenek fordulni. Az eredmények és a látottak nem igazolják a fejlődést és szvsz a csapat teljesítménye hétről hétre gyengül.
Ez mind szép és jó, de tudod hány hete megy ez az "ők is emberből vannak..." szöveg? Ha én naponta ezzel takaróznék a főnökömnek, régen ki rúgtak volna a munkahelyemről. Nekik ez a munkájuk, ezért kapják a nem kis fizetésüket. Hétről hétre egyre gyengébb produkcióval hozzuk a pontokat, egyre közelebb voltunk a megégéshez, most összejött. Se ötlet, se koncentráció, a küzdés pedig nekem inkább amolyan fejetlen kapkodásnak tűnt, semmint elszánt akarásnak. Nekem nem a mai vereséggel van bajom, hiszen törvényszerű volt h előbb-utóbb összejön. Engem főleg a tendencia bosszant, hogy a Guardiola által szajkózott "még jobban tudunk játszani" típusú nyilatkozatok inkább a visszájára kezdenek fordulni. Az eredmények és a látottak nem igazolják a fejlődést és szvsz a csapat teljesítménye hétről hétre gyengül.jani19 írta:Aki igazi BARCELONA drukker az nem azt látja hogy ma kikaptunk hanem hogy még most is küzdöttünk!!igaz hogy 1 hete 12 pont volt ma már csak 7!ők is emberből vannak nem lehet mindig nyerni!
igaz kicsit össze kell szednünk magunkat fejben és arra gondolni hogy semmit nem nyertünk még!!!valami olyasmi kellenne újra mint a szezon elején!ugyanaz a felfogás mentalitás dolgokhoz való hozzá állás! én bízok Pepben hogy össze szedi a csapatot!
POR SIEMPRE BARCA!!!
ma Casillas is megcsinálta ezt 3-1-nél. Csak minket kisegített a kapufa. Amúgy sztem VV lábbal jelentősen jobb Ikernél, a mai bakija ellenére.Valdes második gól előtti hibáját én nem is értem. Ott volt Marquez mellette tök tisztán, egy sima belsős passz és akkor nincs a gól
Nemvagy te 1 kicsit kabbe a [auto_cenzúra]? csicska madridista nemistudom mennyi is a külömbsáég a barca és a [auto_cenzúra] között? jajj bocsi ---->7<---- PONTvicc-ember írta:jah, vagy más szemszögből, akit ti alig vagy sehogy nem tudtok megverni, azt simán szétszedjük.Nézd meg mostanában, akik ellenünk szoros meccseket játszanak görény futballal, rá egy hétre szinte lefekszenek a Madridnak.