Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Leírtam már hogy megbízhatóbb meg hasznosabb. Egyébként nézd meg h a Chelsea ellen hogyan játszott (MU - Chelsea 3-0)ozsimiki írta:Nyíl:
nagyon jó,h ezt így kijelented, semmi indok nélkül,grt.
ilyet én is tudok: Toure sokkal jobb mint Fletcher![]()
nem is értem mi a célod ilyen hszekkel, mert hogy még egy jó ízűt vitázni se lehet ilyen beírásokon az tuti.
Akiket felsoroltál mind sokkal jobbak mint Yayá.gekkodan írta:Ne vicceljünk már. Fletcher?Nyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18![]()
![]()
Legalább egy Essient, vagy egy Cambiassot írtál volna testvérem. De ha már Manchester, akkor Carrick. Semmiképpen sem Fletcher.....
Nem egy kategória a kettő ,szerintem Tourét ne is említsük egy lapon Fletcherrel...Nyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18
Ne vicceljünk már. Fletcher?Nyilasi18 írta:csá. Nem tudom hogy miért istenitik Yaya Tourét.Szerintem Fletcher sokkal hasznosabb,jobb és megbízhatóbb játékos.
Nyilasi18
mintha te irtad volna a kettős mércét a VV topica, akkor te se generálj 3.at, "mert tavaly..." labdaszerzése szvsz 2ha volt, fejpárbajt se kapu előtt se középpályán nem nyert és Agüero - ról párszor lemaradt. Persze ha szárnyal a csapat, biztos jobban nyomta volna ő is, de nem kell megvédeni, rossz volt rossz volt, megemlítjük, jó volt jönnek a gratok.lionelmessi19 írta:Szerintem pár elrontott passzon kívül rendben volt, maximum igazán kiugrót most nem alkotott. Szvsz igen stabil volt.cps46 írta:A mai teljesítménye katasztrófa volt. A második félidőben már direkt őt figyeltem. Nem futott, rendszeresen odaadta a labdát az ellenfélnek, párharcra meg nem is emlékszem tőle. Yaya, nagyon bírlak, de most megmutattad, hogyan nem szabad játszani.
Szerintem pár elrontott passzon kívül rendben volt, maximum igazán kiugrót most nem alkotott. Szvsz igen stabil volt.cps46 írta:A mai teljesítménye katasztrófa volt. A második félidőben már direkt őt figyeltem. Nem futott, rendszeresen odaadta a labdát az ellenfélnek, párharcra meg nem is emlékszem tőle. Yaya, nagyon bírlak, de most megmutattad, hogyan nem szabad játszani.
Így igaz. A középpálya legbiztosabb pontja. Mindig megbízható, szívvel-lélekkel küzd, hajt. És meghal apályán. Idejövetele pillanatától szorítok neki, és bízok benne! Nagyszerű igazolás volt. Reméljük, még jó pár szezont lehúz nálunk. Az egyik legfontosabb láncszem!lionelmessi19 írta:Yaya az az ember, akit nem lehet kihagyni a kezdőből, Xavin és Messin kívül.
Hát erről van szó!!MichaaBee írta: sajnos újabban többet számít az, ha valaki katalán, mintha jobban focizik és tapasztaltabb.