Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na ez azért még korai. emlékezzünk tavaly arshavinra, már az is szinte tény volt....Drukker írta:Pontosan de 1 vmit kihagytál. Hogy lenne még egy kreatív játékosunk. Mondjuk kíváncsi vok h hogyan fog kijönni Xavival
Pontosan de 1 vmit kihagytál. Hogy lenne még egy kreatív játékosunk. Mondjuk kíváncsi vok h hogyan fog kijönni XavivalKluivertinho írta:Szerintem rendkívül jól járnánk Franckal. Gyors, fantasztikus ritmusváltásai vannak és hihetetlenül jól cselez. Viszont még csak március van, ezt a témát májusban lenne érdemesebb megtárgyalni, addig akármi megtörténhet.
erre csak annyit, hogy részben igaz, de a münchen ár többször kijelentette, ha menni akar, nem állnak az útjába, úgyhogy nem nagy baklövés, ha először vele vették fel a kapcsolatot(már ha felvették)Varga Tamás írta:Én egyet tudok, ha felvettük Ribéry-vel a kapcsolatot, a BM háta mögött, akkor jó kis galibát vettünk a nyakunkba. Élő szerződéssel bíró játékos átigazolásáról előbb a Klubjával kell egyeztetni, és a München beleegyezésével lehet róla tárgyalni. Ha az ismereteim pontosak. Azt pedig kizárt dolognak tartom, hogy az idény legfontosabb pillanatában a Bayern vagy Ribéry ilyesmivel foglalkozna.
Így ezt a hírt hasonló helyen tudom kezelni, mint a Messivel kapcsolatos újságírói híreszteléseket.
Nekem ez a véleményem.
Hát mivel már mi is tudjuk nemhiszem h pl a Chelsea,a Juve és a Real nemtudnáSanama írta:Ha komolyan gondolják Ribery-t akkor muszáj már ilyen hamar tárgyalni vele,mert ha kiszivárog illetve rájön a többi csapat is,hogy megszerezhető akkor nem 4-5csapat fog érte sorbaállni.
amit ma megtehetsz ne halaszd holnapraCFirpo3 írta:Txiki, Laporta, Pep és a többieknek. Az egész vezetőségre gondoltam. Szerintem még ráérnek ezzel a szezon végéig...
Txiki, Laporta, Pep és a többieknek. Az egész vezetőségre gondoltam. Szerintem még ráérnek ezzel a szezon végéig...barca99 írta:Milyen jobb dolga lenne Txikinek?Max. a szerződéshosszabbításokban lehet szerepe, de amúgy nem hiszem, hogy annyi sok fontos dolga lenne. Szerintem tavaly is még tartott a szezon, amikor már Dani Alvessel meg volt az egyezség.
erröl én csak annyit olvastam a Nemzeti Sportban hogy 40%-os résztulajdonnt akarnak venni Berlusconitól 500 millió fejében ez ugyan az az ember aki a Cityt megvette.....palesz77 írta:nem is csoda. amúgy az új tulajjal real jellegű lesz a milan?lionel_messi írta: Volt rá egy olyan reagálás hogy ha oda igazolna akkor a szurkolok lebontanák Nou Camp-ot![]()
![]()
már ha új tulaj lesz, én semmit nem tudok
nem is csoda. amúgy az új tulajjal real jellegű lesz a milan?lionel_messi írta: Volt rá egy olyan reagálás hogy ha oda igazolna akkor a szurkolok lebontanák Nou Camp-ot
Volt rá egy olyan reagálás hogy ha oda igazolna akkor a szurkolok lebontanák Nou Camp-otpalesz77 írta:hát ez vicces. Essien a "legelképzelhetőbb" de még ő se. Messilionel_messi írta:A Milan forumáról:
"Ha lesz új tulajdonos, azt gondolom, reális lehet egy Lionel Messi, Essien, vagy egy Zlatan Ibrahivomic megszerzése, addig csupán illúzió. Annyi név elhangzott már tulajdonképpen, hogy annak a negyedével is kiegyeznénk, mi szurkolok. Nyílván a vezetőség másképpen látja a helyzetet, de azt gondolom, hogy ők is tisztában vannak a problémákkal. Nincs egy klasszis belsővédőnk, amely évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, ott tartunk, hogy idény végén visszavonul Paolo Maldini, és nincs Alessndro Nesta, az ő jövője igencsak kérdéses."
az első mondatra felhivnám a figyelmet!!![]()
reméljük soha, talán 5 év múlva
Ibra
![]()
![]()
![]()
hát ezen behaltam. amúgy ott van nekik Pato, nem tudom minek ibra meg messi. kb ugyanazt játsszák, és sok dudás egy csárdában....
hát ez vicces. Essien a "legelképzelhetőbb" de még ő se. Messilionel_messi írta:A Milan forumáról:
"Ha lesz új tulajdonos, azt gondolom, reális lehet egy Lionel Messi, Essien, vagy egy Zlatan Ibrahivomic megszerzése, addig csupán illúzió. Annyi név elhangzott már tulajdonképpen, hogy annak a negyedével is kiegyeznénk, mi szurkolok. Nyílván a vezetőség másképpen látja a helyzetet, de azt gondolom, hogy ők is tisztában vannak a problémákkal. Nincs egy klasszis belsővédőnk, amely évekkel ezelőtt elképzelhetetlen lett volna, ott tartunk, hogy idény végén visszavonul Paolo Maldini, és nincs Alessndro Nesta, az ő jövője igencsak kérdéses."
az első mondatra felhivnám a figyelmet!!
Nekem is ez a véleményem. Ráadásul addig be is érik. 5 év múlva lesz oasmi idős mint most Xavi. 1 évvel fiatalabbCali írta: A Fabregasos ügyhöz meg csak annyit, hogy 4 5 év múlva jöhet, mikor Xavi már kezd kiörgedni.