Sanama írta:"Kiismerték a játéunkat"
...
Hogy lehet ilyet mondani? Hogy lehet ilyet mondani akkor,mikor olyan játékosok alkotják a csapatot,mint :
Messi,Eto'o,Toure,Xavi,Iniesta,Henry,Alves, ?
Őket aztán könnyű kiismerni,hogy mikor milyen cselt,illetve merre fog cselezni...
Az 1 dolog,hogy nyílt a taktikánk: Mindenki tudja,mit akarunk. NYERNI,és 90percig próbálni tartani a labdát és gól szerezni.
Ha te ezt kiismerésnek hívod nem bánom,de ez nem az.
Ez egy nyílt "titok".
Az megint más dolog,hogy a védelem egy 0. Meg,hogy meg van 1-2csapatnak a megfelelő taktikája ellenünk. Jelen esetben 10emberrel való védekezés,mert mikor a csapat ragyogott mást nem tudtak bevetni ellenünk.
De persze könnyű mondani,azt,hogy kiismertek mikor pici gödörben vagyunk. Ez nem kiismerés. Ez hullámvölgy.
Messit ma sem tudok "kiismerni" a golja előtt..
Ezt kiegészítve egy másik mondatot is megcáfolnék.
Engem speciel igenis,h naon tud érdekelni,h megnyerjük a kupát!Sokat számítana,ha megszereznénk.Szezon előtt már önmagában ennek is örültem volna!Most meg pláne,h ez CSAK AZ EGYIK trófea,ami elérhető közelségben van.A BL külön kategória,akármi lehet,én azért kicsit több bizalommal vagyok a csapatom felé.Igenis kijöhet még a lépés ott is,valamint a bajnoki tabella elején is a BARCELONA található.Tehát nem nyertünk meg MÉG semmit,és nem is vesztettünk el semmit...