2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Így indult az őszi szezon is. A madrid irreálisan sok pontot szerzett, hihetetlen szerencsével, aztán jött a gödör. Ez a győzelmi sorozatuk se volt nagyon köszönőviszonyban a mutatott játékukkal.ozsimiki írta:csoda..maradt az x, jó meccs volt, atma jobban koncentrál akkor 2-5 kb
Forlan,és Aguero elég jó mecset játszott, persze helyzetkihasználásuk jobb,akkor világklasszis produkció is lehetett volna.
Nem feltétlenül megadható de akkor is a karjánál fogva húzták vissza Kun-tzsuni írta:lesgól az volt. de tizenegyest mire akarnál?
lesgól az volt. de tizenegyest mire akarnál?Örülhet a Marghit h a bírók már megint velük voltak óegy jogos tizit nem kapott meg az ATMA és egy les góllal lett x ez megint csak a spanyol játékvezetés szépsége
Az biztos! Ő egy bátor """""férfi"""""!adrenalin írta:
Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzá
Pontosan. Nem a külsö alapján döl el, hogy valaki milyen focista.-Prince- írta:....
Ebben is igazad van!Boixos írta:
mihii, van olyan, h egy játékos nemcsak a játékosa, hanem a szurkolója is saját csapatának, és ettől nem igazán tud, vagy inkább nem is akar elvonatkoztatni. olyankor mondanak ilyeneket, mint a marika.
de ezt ő sem mocskos módon adta elő, hanem teljesen normálisan.
hasonló szitu ez, mint josé carreras maestro hozzáállása a dolgokhoz.
Most lehet,hogy ki fogsz röhögni,de a katalánok meg szeretik felnagyítani a dolgokat, "hevesebben" leadni a cikket, mint amit valójában mondd a játékos. Angolul megfogalmazva ilyet sehol sem láttam...-Prince- írta:Eredeti katalán forrást olvastam
nem, guti mária nem ezt mondta, ő azt mondta, h: Én azt szeretem, ha a Barcelona kikap.Prince írta:...Guti is elmondta, hogy tiszteli az ellenfelet - ez egy alapvető dolog - csak egyszerűen soha nem szurkolna értük a két klub közötti ellentétek miatt....
Van igazsag abban,amit mondasz.Boixos írta:megmondták azért már nem egyszer barcelonában is, h merre hány méter.adrenalin írta:Mindenki ezt gondolja.. barcelonában mindenki azt szeretné hogy a real kikapjon.. az egy dolog hogy nem mondják ki. Gutinak legalább van töke hozzá
egyébként szerintem sem kell gutin kiakadni, olyan gyerek amilyen, de legalább egyenesen megmondta a frankót. ezért nem is igazán értem, h miért az a nagy felzúdulás egyes (madrid)szurkolók részéről, amikor itt hasonló szellemben nyílvánul meg a brigád egy része? (ezzel nem az ordenáré stílusban előadott "véleményekre" gondolok!) ahogy guti utálja a barcát, ugyanígy rühellik itt nem kevesen (köztük én is) a madridot. ez van.
persze mindenki úgy álljon ehhez a dologhoz, ahogy érzi, szabad országban élünk.
én mindenesetre csatlakozom gutihoz, csak ellentétes előjellel: én azt szeretem, ha a madrid kikap.
Nem volt komolyabb, mondom, talán 2 embertől olvastam, hogy szinte kizárt, hogy a Real beérje a Barcelonát, a többiek visszafogottak voltak, ez igaz. Gutihoz hasonlóan például Etoo is igen érdekes nyilatkozatot tett ugyebár nem egyszer. Szóval mindenhol meg lehet találni az 1-2 delikvenst, azt kell szem előtt tartani, hogy általában mind a két fél tisztességesen nyilatkozik a másikkal. Guti is elmondta, hogy tiszteli az ellenfelet - ez egy alapvető dolog - csak egyszerűen soha nem szurkolna értük a két klub közötti ellentétek miatt.Pedig naon jo lenne,ha emlekeznel ezekre a nevekre,mert igazan kivancsi lennek,h kik nyilatkoztak tolunk ilyeneket.V h melyik oldalon lattal ilyet.Sztem egesz szezonban abszolut korrekt,visszafogott megnyilvanulasok lattak napvilagot a playainktol,pedig lett volna okuk odamondani nektek.DE NEM!!!
Eredeti katalán forrást olvastamHát,ha az Eurobarcán értesülsz a játékosok nyilatkozatairól, akkor ilyet nem olvastál, ha pedig a topfoci meg samsungsportos cuccokat olvasod, azokat meg ne hidd le,könyörgöm...
Hát,ha az Eurobarcán értesülsz a játékosok nyilatkozatairól, akkor ilyet nem olvastál, ha pedig a topfoci meg samsungsportos cuccokat olvasod, azokat meg ne hidd le,könyörgöm...-Prince- írta:Egyébként pedig decemberben több Barcelona-játékostól is olvastam (sajnos nem emlékszem, hogy kik mondták), hogy a Real Madrid számára szinte lehetetlen behozni minket... akkor ez mi?Szóval óvatosan a szélsőségekkel, nem a Barcelona a világ legtökéletesebb klubja minden tekintetben, a Real Madrid pedig a legocsmányabb, még ha az elfogultság ezt is mondatja veled