Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Telis lett volna a Roma meccs,de úgy látom,a hosszabbítás is beleszámít a tippbe..Ugye a tizik már nem?Slither írta:Tippjátékban számít a hosszabbítás vagy csak a rendes játékidő eredményét szoktuk számolni?
Amikor sokkal vezettem, akkor csak pár percet, mert megérzésre tippeltem.Sanama írta: És megkérdezhetem,hogy egy 10mecces hétvégi fordulo megtippelésével mennyi időt töltessz el?
Én nem sokat![]()
És megkérdezhetem,hogy egy 10mecces hétvégi fordulo megtippelésével mennyi időt töltessz el?Hawk írta:..
Azért, mert én is hullámvölgyben vagyok néhány hete, mint a Barca!Slither írta:Nem volt rossz ez a hétvégi forduló, már 30 ponton belül vagyok Hawktól.![]()
Bár tőlem nyugodtan befejeződhetne az idény, mert teljesen elégedett vagyok a 2. hellyel.![]()
Egyénenként megnézni a tippeket elég macerás dolog lehet, mert tudtommal nincs külön felület ennek megtekintéséhez, így az adatbázisban kéne keresgélni, ehhez meg nem hiszem, hogy az adminoknak van idejük...redmiller írta:Legalább annyit írhatnátok, hogy nincsenek tippjeim... Azaz elvesztek (elsők közt tippeltem pénteken)...
Akkor az én tippjeim hol vannak???Slither írta:Márpedig az eredmények fentvannak és nekem ki is írta...redmiller írta:Nyugtassatok meg, hogy még nem értékeltétek ki a tippeket! Szörnyű lenne, ha megint elveszett volna...
Hohohó, mint mindig most sem jött be a jóslatomrszergej írta:Eddig se foglalkoztam nagyon a tippjátékokkal, és a tegnapi tippjeim után szerintem nem is fogok még egy darabig, sikerűlt a tegnapi meccsekből összehozni teljes 1,9 pontot![]()
A maiak után pedig lehet, hogy lesz összesen kemény 3 pont. LOL
Nem olyan sok már az!ozsimiki írta:nah mai nap "csak" 14.20 pontot hozott. tegnap 25öt.
5.helyre visszamentemde elég szoros a 3.-5. pozició+ Hawk óriási előnye is nagyon megcsappant a 2.al szemben, én 1-2 hete még 100on kívül voltam ellene,most 71pont. bár az még tekintélyes.