Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pécsiek 3 emberrel többen voltak? Hagyjuk már. Nem kell a bírókra fogni. Egyáltalán nem volt rossz bíráskodás, legalábbis nem volt katasztrófa. Volt mikor hülyeséget fújtak, de ez benne van, főleg egy ilyen kiélezett kupadöntőben.Ronaldinho&Barca írta:Azt hiszem, jobb ha picit még lehiggadok és úgy írok egy kis összegzést. De tény, pécs+3 emberrel többen volt, szégyen, mélységesen elvagyok keseredve.
tavaly is ezt harsogta mindenki hogy szegény falcót megverették othon döntőbe pedig az(se) ugy volt!Ronaldinho&Barca írta:Azt hiszem, jobb ha picit még lehiggadok és úgy írok egy kis összegzést. De tény, pécs+3 emberrel többen volt, szégyen, mélységesen elvagyok keseredve.
Grat Lacinak!!!! Sajnálom h ezt az eredményt egy orosz csapattal és nm pedig a Mizoval érte elKrojf írta:Ha már Pécs...
Illő és üdvös gratulálni Rátgéber László Euroliga-győzelméhez!
A női Euroliga Final Four döntőjében Halcon Avenida-Szpartak
Moszkva: 70-85!
Rátgéber mester az első magyar Euroliga-győztes edző!
Ezt mindenkinek örömmel kell fogadnia csapatszimpátiától
függetlenül!
Gratulálok!
K.
...és a miénk is.danko94 írta:Falco-PVSK-PANNONOWER 87-98 KUPAGYŐZTES A PÉCS!!!!!! SZÉP VOLT FIÚK!!!! Thomas Kelley a mi ISTENÜNK!!!![]()
![]()
Nézni nem tudom, hol tudnád. De az eredmény alakulását, kommentekkel itt követheted:dóry írta:jajj nem arra gondoltam, hanem a női Euroliga Final Fourra...
konkrétan a Halcón Avenida (spanyol)–MKB-Euroleasing Sopron meccsre, tv-n a sport1 adja 20:15kor, de olyanom nekem nincsen..
valaki esetleg?? nah?
annyira szeretném nézni....
Tv-t nem tudok, mert egyenlőre nincs róla infóm...dóry írta:hello!!!
tudna valaki adni nekem az esti final four meccsre egy netes linket, ahol nézhetném?
vagy csak tippet, hogy hogyan, hol keressek, elég antitálentum vagyok ilyen téren..![]()
Köszi főleg hogy Kelley is itt van így pláne nem vagyunk gyengék, de sajnos van egy rossz hírem a Final Four-ban is hasonló eredményre kell számítanotokkovinho írta:
Nem vagytok gyengék az tény.![]()
Egy hetek óta nagyon nagy formában lévő Olajt vertetek. Gratula
Azért remélem a final fouron másképp alakul az eredmény.
Hajrá Olaj!
Nem vagytok gyengék az tény.kleno04 írta:kovinho erre csak annyit tudok mondani hogy hajrá PÉCSkovinho írta:Pécsi VSK-Pannonpower-Szolnoki Olaj KK 68-50
Rossz dobóforma; megszakadt a nagy sorozat. Pécsett azért csak-csak belefér. Kelley iszonyat jól védekezett, ahogy láttam, hallottam, olvastam.![]()
meglesz a bajnoki címna jó ha az nem is de második hely igen
kovinho erre csak annyit tudok mondani hogy hajrá PÉCSkovinho írta:Pécsi VSK-Pannonpower-Szolnoki Olaj KK 68-50
Rossz dobóforma; megszakadt a nagy sorozat. Pécsett azért csak-csak belefér. Kelley iszonyat jól védekezett, ahogy láttam, hallottam, olvastam.