Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Erről nem sokat tudok, hogy ezt ki intézte, de akkor az is hibás.(ezt talán az USA-n belül csinálta valaki...)Vito írta:azt hallottam, hogy az Indi pályát a verseny előtt nem sokkal aszfaltozták le.nem sikerült jól ezért felmarták
és állítólag csak a Firestone tudtta eltalálni aegfelelő keveréket-és ugye itt van összefonódás BS-FS.
Ne a FIA-t szidd, hanem a Michelin-t!Vito írta:Hová tűnt a sport az F1-ből?!A. Gábor írta:Tudom hogy hagyománya van a "hova tűnt damon hill" mondatnak, de át lehetne nevezni "hova tűntek a michlenesek?"-re is
Hogy szakadna meg az egész FIA
Hová tűnt a sport az F1-ből?!A. Gábor írta:Tudom hogy hagyománya van a "hova tűnt damon hill" mondatnak, de át lehetne nevezni "hova tűntek a michlenesek?"-re is
arcnélkül???pfffff...Charlie írta:ShopStop az mien?Az olyan mint az ArcNélkül?
Láttál már olyat?
C.
hú!még jó,hogy éppen ShopStopot néztem,mert különben tuti,hogy bevizeltem volna a félelemtől.Charlie írta:Neeeem,Madarak 2 vagy mien márkás horror voltRettenet volt,gyilkos sirályok
Féltem is...
![]()
C.
a találkozásokat????????mert most az megy.Charlie írta:Nem tudok aludni,mert néztem a rettenetes horrorfilmet az RTLKLUBonZsolti írta:nem tudom.nem nagyon tudok elaludni 2óra előtt.Charlie írta:Miért nem alxol Zsolti?![]()
C.
és te miért nem alszol?![]()
C.