Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam ha sör akkor német, ha foci akkor spanyol-brazil, ha nők, akkor magyar-olasz-spanyol-görög! Higgyetek nekem, ez az IGAZSÁG!Maxi írta:Hihetetlenül!Charlie írta:Nagyon vonzókDe nyugtass meg hogy a német nőket nem,sztem mindenki tudja miért...!![]()
C.
De nyugtass meg hogy a német nőket nem,sztem mindenki tudja miért...!LG írta:Jah...nekem a soros germánok szimpik valamilyért...a kedvenc válogatottam a Német, az F1-es pilutam Schumi, a kedvenc 1uttesem a RammsteinJah..és a Német soroket is szeretem
Ha most Alonsora gondolsz, akkor lehet, hogy lerombolom benned a róla kialakított képet --> Alonso reál drukker.......Barcelonafan írta:Nekem az tetszene a legjobban ha kék-sárga autó menne az élet benne pedig egy spanyol fiatalember!Vito írta:Akkor ez lesz:Mr. Master írta:.. és előjönne az a gyári autókból álló verseny. Csak hát pont a Ferrari az egyetlen, amelyik jelezte, h ők mindenáron kitartanak az F1 mellett, akármilyen szabályokat is hoznak ott, akármilyen verseny indul is mellette.
nektek melyik tetszik jobban???
Nekem az tetszene a legjobban ha kék-sárga autó menne az élet benne pedig egy spanyol fiatalember!Vito írta:Akkor ez lesz:Mr. Master írta:.. és előjönne az a gyári autókból álló verseny. Csak hát pont a Ferrari az egyetlen, amelyik jelezte, h ők mindenáron kitartanak az F1 mellett, akármilyen szabályokat is hoznak ott, akármilyen verseny indul is mellette.
nektek melyik tetszik jobban???
Jó volt az csak az volt a [auto_cenzúra] amikor az Eto'o nem bírta tartani a száját! A Madrid is ugyan onnan indult mint mi, de azért MADRID, CABRÓN, SALUDE AL CAMPEÓN!!!Badi írta:Én láttam, de már láttam belőle mindent innen-onnanén jobbra számítottam..
Akkor ez lesz:Mr. Master írta:.. és előjönne az a gyári autókból álló verseny. Csak hát pont a Ferrari az egyetlen, amelyik jelezte, h ők mindenáron kitartanak az F1 mellett, akármilyen szabályokat is hoznak ott, akármilyen verseny indul is mellette.
Szerintem az "ami sehova sem tartozik" topicban elférne.Barcelonafan írta:Mért akkor melyik topicba írjam?A. Gábor írta:Nem kell 2X leírni ugyanazt...főleg ha mindig rossz topicba írod..Barcelonafan írta:Ki nézte ma reggel, a Barca ünneplését?
Azért Eto'o kicsit durva volt!
Ronaldinhonak milyen hülye hangja van!
Mért akkor melyik topicba írjam?A. Gábor írta:Nem kell 2X leírni ugyanazt...főleg ha mindig rossz topicba írod..Barcelonafan írta:Ki nézte ma reggel, a Barca ünneplését?
Nem kell 2X leírni ugyanazt...főleg ha mindig rossz topicba írod..Barcelonafan írta:Ki nézte ma reggel, a Barca ünneplését?
Én minden futamot megnézek, ha ráérek, mert szeretem a forma1-et. Igazából régebb óta nézem a F1-et, mint a foci meccseket.(csak aztán a foci meccsek nézése erősen túlsúlyba kerültVito írta:ártott neki a sok kihagyás!Taibi írta:Akár egy F1-es topicot is lehetett volna nyitni....![]()
(nekem Villeneuve a kedvencem, de az utóbbi években nem sok örömöt okozot)
én is gondoltam már az új topicra, ha van elég 'érdeklődő',
miért ne????
ártott neki a sok kihagyás!Taibi írta:Akár egy F1-es topicot is lehetett volna nyitni....![]()
(nekem Villeneuve a kedvencem, de az utóbbi években nem sok örömöt okozot)
Ez mondjuk tényleg az! Egyetértek!Vito írta:ezt olvasd el, Taibi!
ez mi, ha nem vicc???