Kedves szerkesztők!
Kicsit egyetértve bár, de semmiképpen sem bántó hagot megütve én is csatlakoznék az előttem szólóhoz, szólókhoz! Egy-két észrevétel: valóban keveset mutatjátok magatokat, szerintem mindenki örülne nektek, ha többet láthatnánk, hogy éltek, és VELÜNK VAGYTOK!!! - nem tudom, talán több személyes hozzászólás cikkekhez, több, rendszeresebb hírközlés az oldal állapotáról, fejlesztésekről... ilyesmire gondolok, gondolunk - gondolom!?...

Na ez jó vót!
És kérdés: HOGY ÁLLTOK A FEJLESZTÉSEKKEL, A MÉG NEM KÉSZ RÉSZEKKEL??? Mert erről bíz nagyon keveset hallunk! Jártam az elmúlt napokban több olyan fórum oldalon, amely szintén ehhez hasonló, sőt nem hasonló, hanem 100%-ig ugyan ilyen motorral működik, és azok mind-mind színesek, tipp-topp csiri-virik (minden olyan működik, amit mi itt kifogásolunk...), amivel persze nem azt akarom mondani, hogy ez az oldal nem jó (MERT AZ HAZUGSÁG LENNE!), hanem csak azt, hogy minden lehetséges, mindent meg lehet oldani! Kérdés mikor...?
Csak ennyit akartam, én továbbra is veletek vagyok, szurkolok nektek, hogy minden jól, zökkenő mentesen menjen, szuper az oldal, de lesz ez még jobb is!!!!!
HAJRÁ EUROBARCA ! ! ! ! !