Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Attól azért nem kell tartani, max 1 pontot fognak elérni az Old Traffordon, de szerintem annyit se fognak szerezni. Azért klasszisokkal jobb a Man Utd egyiket sem szeretem, de ezt klub hovatartozástól függetlenül be kell ismerni. Viszont Bl elődöntőben elnézném a fightotLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven
És az idei rangadós formát ismerve, a Pool nyerni fog, a ManU pedig X-el egyet. És így lesz bajnok a Liverpoolgergo9 írta:Annyit írtam hogy könnyebbek nem azt hogy könnyű lesz. És ezt tartom most is Porto,Arsenal duó lényegesen gyengébb játékerőt képvisel mint a Barca,dinamó kettős. A bajnokságban pedig a púl is találkozik az Arsenallal. Ugyanugy otthon ahogy a MU isLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven
Annyit írtam hogy könnyebbek nem azt hogy könnyű lesz. És ezt tartom most is Porto,Arsenal duó lényegesen gyengébb játékerőt képvisel mint a Barca,dinamó kettős. A bajnokságban pedig a púl is találkozik az Arsenallal. Ugyanugy otthon ahogy a MU isLG írta:Lehet, h Porto könnyű ellenfél, de a felszálló ágban lévő Arsenal közel sem az. És ha jól tudom, még a bajnokságban is ütköztök velük, szóval belepiszkálhatnak, még bőven
barca52 írta: A hsz végére elfogyott az önbizalom, fiacskám?Amúgy szerintem is Mr. Nagyarcúék nyerik a bajnokságot, bár én jobban örülnék a Poolnak, de ha a ManUtd nyer, az se baj. A lényeg h ne a Cselszkij
A United meg majd elveszíti a BL-döntőt ellenünk, és teljesen elégedett leszek
A hsz végére elfogyott az önbizalom, fiacskám?gergo9 írta:A MU pedig simán megcsinálhatja hogy megnyeri mind a 8 meccset ami elmaradt de belefér 2db X-is akkor is bajnokok leszünk 95%osan biztos vagyok benne. Tavaly is meg idén is volt 10db meccsen felüli győzelemi sorozat. Könnyebbek a BL meccseink, hosszú a padja a MU-nak satöbbi szinte minden melletünk szól. 85% hogy bajnokok leszünk
Most hogy mondod ez tényleg nem fordul előozsimiki írta:Jah mert pont az a Bl döntők sajátja,h megsemmisítő vereséget mér az egyik fél a másikra![]()
Remélem végeredményt tekintve igazad lesz,meg a párosítást tekintve is.
gekkodan írta:na a bíró kicsit megtolja a ManU-t, hátha sikerül 5 perc alatt beverni egy győztes gólt