Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
HolnapalbicelesteX írta:Mikor lesz Szöké 4. évad?
mekkora egy népművészeti cserépedény a kedvencedPerrero írta:24 s07e18
bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg bazmeg!!!! Tony mégis gonosz?????? legalább larryt kinyirta, az amugyis egy g.ci... érdekel, hogy jackel mi lesz, bár elvileg lesz 8ik évad is...
szerintem még senki nem látta...Caesarka írta:Valaki látta már a Gettó milliomost (Slumdog Millionaire)? Nagyon jó film, nem véletlen jelölték nagyon sok, kiemelkedő címre! Aki teheti, nézze meg, tökéletesen bemutat egy szegény, szerencstélen indiai fiú nagyon szerencsés happy end-ben végződő életét! De, hogy mennyit szenved addig... Azt mindenki maga ítélje meg!Nézzétek meg!
Na igen, én most kattantam ráSlither írta:Egyik kedvenc sorozatom. Egyszerűn hatalmas!Nóbi írta:Big Bang Theoryt nézi valaki?
Nem ő azBányász írta:és újra felötlött bennem a kérdés:
A vége felé az a német katona szúrja le Mellisht akit elengedtek ott a rádió állomásnál vagy minél?
Sokan vagyunk így ezzelultrasur írta:Láttam a Prison Break 4 évadjának első 15 részét hát eszmáletlen jó
imádom!
De legalább dvd-n ám! 990ért meg tudtam venni szerencsére, bár meg kéne találnom a dvd távirányítóját, hogy az extrákat is láthassam.lui1698 írta:Hatalmas mozi.VIII.Henrik írta:Kutyaszorító
Megunhatatlan.
Meg is nézem
Eddig halogattam hogy megnézem,mivel kicsit idegenkedem a sztoritól.Slither írta: Megnéztem még az Afro Samurájt is, és jobb volt, mint amira számítottam. Nem szeretem a vérengzős animéket, de ez most elég hangulatos volt. A zene is sokat "segített".
Én leszedtem, de csak kizárólag mozi után nézem meg, mert rontaná az élménytSlither írta:Vki belenézett már a nemrég kiszivárgott Wolverine moziba? Egész érdekes/vicces látni a félig kész filmet. Még látszanak a kábelek a szereplőkön, meg CG sincs befejezve, így sok helyen még látni a textúrázatlan szürke objektumokat.
A páran párban nekem is óriási kedvencemVIII.Henrik írta:Táppénz. "Hurrá"!!
Most nézhetek filmeket. A tv-ben most forog az A múlt nélküli ember, aztán a Páran párban, régi, de annál nagyobb kedvenc vígjáték sorozatomat nézem meg. Most kezdtem el a 3., utolsó előtti évadot, de már most sajnálom, hogy nem lett 5. évad.
Este pedig újra Showder klub?! Végre! Bödőcs 4ever!
Hatalmas mozi.VIII.Henrik írta:Tegnap megnéztem újra, hosszú idő után Tarantino Kutyaszorítóját a táppénznek köszönhetően, így egy kis kedvcsinálóként belinkelem ide eme klippet: http://www.youtube.com/watch?v=g2dbEuUI5aE
Akár a zenék topicba is tehettem volna.