Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
együttérzek,nekem is rajtuk ment el...........lluisllach89 írta:Hihetetlen. Mocskos PSG persze elvitte a mixemet, képtelenek gólt lőni a Kijevnek. Remélem ki is esnek Ukrajnában.
Sőőt... Nincs kizárva h ukrán illetve német belharc lesz az elődöntőben. Shaktar-Dinamo, Werder-HSV
Bréma meglepett hogy ilyen jól játszott, 3-1-re nem számítottam.
HSV pedig nagyszerűen talpra állt a gyors bekapott gól után, City pedig nem sokra ment a pénzével...
bizony bizony, az a bizonyos Matuzalem góllluisllach89 írta:...emlékezzünk ha nincs Palop akkor Sevilla is megégett volna ott a közelmúltban, ráadásul milyen gólt kaptak az andalúzok...
igen-igen, persze!MichaaBee írta:Azért még a Portóval is számolni kell!House írta:alappillér, de az arsenal így is nagyon erős. de akármelyik jut tovább, szerintem nyerni fog a Man Utd.![]()
Azért még a Portóval is számolni kell!House írta:alappillér, de az arsenal így is nagyon erős. de akármelyik jut tovább, szerintem nyerni fog a Man Utd.
Viszont Gallas alappillér a védelemben.Lehet hogy eltúloztam a továbbjutást kérdését de hogy meg fog látszani a védelmen az biztos(lehet hogy ez gólokban fog megmutatkozni)CFirpo3 írta:Nem hiszem, h azért mert Gallas kidől, kevesebb lesz az esélyük a továbbjutásra. Ott van Djourou és Silvestre.Barcaman14 írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2009/04/0 ... lt_az.aspx
Súlyos érvágás ez az ágyúsoknak!Így már korántsem olyan biztos a továbbjutás...
Nem hiszem, h azért mert Gallas kidől, kevesebb lesz az esélyük a továbbjutásra. Ott van Djourou és Silvestre.Barcaman14 írta:http://www.telesport.hu/Hirek/2009/04/0 ... lt_az.aspx
Súlyos érvágás ez az ágyúsoknak!Így már korántsem olyan biztos a továbbjutás...
úgy látszik, a Pool-nak szokatlan ez a helyzet, hogy 2 (ilyen fontos) fronton is lehet esélyük.Benga írta:Én állítom, hogy a játékoskeret nem elég erős a többfrontos témára. Szal egy Torres nem csinál nyarat ott elöl csak félig és sorolhatnám. De vannak pozitív dolgok. Most nagy valósínűséggel Bl búcsú szóval 2-3 meccsel kevesebb. Abban biztosak lehetünk, hogy a helyiek jobban örülnének a bajnokságnak, mint a BL-nek.
Idén ez az első elvesztett rangadó TOP4-es csapat ellen.
4. CSOPORTbali 15 írta:Amúgy valaki megmondaná nekem hogy az Orosz válogatott hogyan áll a VB selejtezőcsoportjában?
Hát ő inkább az Orosz válogatottal akar törődni.lui1698 írta:Hiddinket nem akarják elküldeni.
Ő nem akar maradni a szezon után.
Eddig ovlt róla szó, h Riijkard lesz, de ha Hiddink így folytatja, akkor biztos vagyok benne,hogy nem küldik el.Varatrix írta:Nem egyértelmű, de azért a többség elküldené.
Viszonylag jogosan![]()
Amit a bajnokságban művelnek az a Bayer nevén aluli.
El kéne oda valami "sztár" edző.
Amúgy ha már edzőkről van szó...
Olvastam, hogy jövőre Riijkard ülhet a Chelsea kispadjára.
Ez igaz?