Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A mezcserét én is furcsállottam, de ez az egész egy baromság.A német sajtó csak próbál hibást keresni. Riberynek azért volt 2-3 olyan megindulása, ami után nem rajta múlt h nem lett gól.danko94 írta:Nemtudom hogy volt e már róla szó, de ebben a cikkben,
( http://www.nemzetisport.hu/nemetfoci/ri ... 30623.html? ) Ribery elég szépen körbenyalta a Barca seggét....
„Gyönyörűen játszottak. Egyszerűen túl erősek voltak nekünk. Most már jobban értem Henryt, miért áradozik folyton a klubjáról, az általuk játszott fociról, az atmoszféráról. Ami az én jövőmet illeti, majd meglátjuk…”
Talán igazad van. Van benne vmi, az biztos. De azért annyira nem nyalja sztem. Elkérte Henry mezét, aki am sztem az egyik legnagyobb cimborája, meg most mit mondjon? Mi újat? Kumma jó a Barca, ezt mindenki látja, csak az igazságot mondta. Nyáron kiderült, hogy nyalt e vagy nem, de sztem is bűzlik a dolog.danko94 írta:Hát ha jól emlékszem 1-2 hete még nagyban cáfolta h bárhova is menne, mert neki a Bayern a minden, eljöttek Barcelonába kaptak egy 4-est most már ,,gyönyörűen játszik a Barca és majd meglátjuk mi lesz jövőre"...Caesarka írta:Lehet, de azért én ez a nyalósdit eléggé túlzásnak érzem, már meg ne haragudj... Én szívesen látnám Riberyt, de érkelne hogy hol játszana! Mert nálam Henry tuti a pályán lenne!
Hát ha jól emlékszem 1-2 hete még nagyban cáfolta h bárhova is menne, mert neki a Bayern a minden, eljöttek Barcelonába kaptak egy 4-est most már ,,gyönyörűen játszik a Barca és majd meglátjuk mi lesz jövőre"...Caesarka írta:Lehet, de azért én ez a nyalósdit eléggé túlzásnak érzem, már meg ne haragudj... Én szívesen látnám Riberyt, de érkelne hogy hol játszana! Mert nálam Henry tuti a pályán lenne!
Ugyanezt mondom én is! Figo, Ronaldo, Zidane, Beckham... Ne folytassuk inkább... Ugyanúgy elveszne a tehetsége neki is, mint a többinek... Erről ennyit.LG írta:Miért ne? A Real nagy játékostemetű, főleg az Aranylabdás sztárok leépülésére egy kitűnő helyPedro10 írta:"majd Kaká elmegy jó drágán a Madridba, ahol egy 0 lesz! Csak a srácot sajnálnám, kár lenne, ha elveszne az amúgy roppant jó játéktudása!"
Mitől veszne el? Na de ez nem kérdés volt.Csak egy kérdőjeles rácsodálkozás.
Miért ne? A Real nagy játékostemetű, főleg az Aranylabdás sztárok leépülésére egy kitűnő helyPedro10 írta:"majd Kaká elmegy jó drágán a Madridba, ahol egy 0 lesz! Csak a srácot sajnálnám, kár lenne, ha elveszne az amúgy roppant jó játéktudása!"
Mitől veszne el? Na de ez nem kérdés volt.Csak egy kérdőjeles rácsodálkozás.
Azért tegyük hozzá, h Kaka sem olyan már mint az Aranylabda előtt.Léfe írta:Aztán miért lenne nulla? Jelenleg a Milán nem túl acélos, talán még egy-két évig nem is lesz jobb. A Reál jobb mint a Milán, nem tudom miért ne lenne ott is jó. Uj társak, uj motiváció stb. éppen elég lehet, a világ bármelyik csapatában jó lenne.
Ha igaz lenne, ami sztem marhára nem az, majd Kaká elmegy jó drágán a madridba, ahol egy 0 lesz! Csak a srácot sajnálnám, kár lenne, ha elveszne az amúgy roppant jó játéktudása!Cáceres14 írta:állítolag az AC Milan vezetősége és Florentino Pérez mindenben megegyeztek Kaká átigazolásáról
így a brazil zseni a nyártól Real mezben játszhat már
ja, bocsesz, az "i" lemaradtCFirpo3 írta:Diaby?
Francia, 22 éves, középpályás, 188 cm, 75 kiló, az én véleményem róla, h egész jól lő, szeret cselezni, jobban is, mint amennyire tud...
de sztem nem egy nagy durranás...
Jaja...CFirpo3 írta:de sztem nem egy nagy durranás...