Premiership / The FA Cup

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Benga
Entrenador del Barça

2009.04.12. 16:57:25

Ez az angol bajnokság mennyivel jobb mint a spanyol.
Am Aston Villa - Everton óriási meccs volt 3-3 a vége.
PCsabi
aka Game90

2009.04.11. 20:58:30

Wigan - Arsenal 1-4 (Mido, Walcott, Silvestre, Arshavin, Song).
http://www.youtube.com/watch?v=3Wuy2caygK4
70 percig szenvedés volt, utána meg gála :) Arshavin :arrow: 11 meccs: 3 gól, 9 gólpassz 8) Fabregas is, mióta visszatért, 3 meccs, 4 gólpassz.

Liverpool nagyon könnyen hozta a meccsét. Chelsea meccs is jó volt, a Boltonnak a 90. perc után is volt az esélye az egyenlítésre. MU meccsét nem láttam, de ITT vannak a gólok. Machedának sok köze nem volt a gólhoz, Carrick kb. lábon rúgta őt a labdával :)

Köv. fordulóban Liverpool - Arsenal!
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LM10
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:41:50

Próbálok beszálni a vitába. A MU közel sem olyan fényes mint tavaly voltak, mondhatni csúnyán játszanak, ennek ellenére javarészt hozták a meccseket. Míg a Pool "hanyagolva" a bajnokságot nagyon sok pontot vesztet. Ennek oka az volt hogy Benitez alatt a Pool mindig a BL-re jobban rámentek. A Pool sem mindig szépen játszva nyer, inkább okosan, csak a MU-tól jobb játékot reméltünk. Én a Pool-t vmiért jobban favorizálom, talán azért mert neekm nem szimpatikus a tipikus angol játékosok(Rooney,Ferdinanad,Carrick stb.)
Míg a Poolban van Torres, Xabi Alonso, Kuyt sokkal szimpatikusabb játékosok a köztudatban. Azt meg túlzásnak érzem h a MU nem jobb mint a Real.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:39:16

LG!

leírtam,h értem,h nem bírod őket, ok, de nem egyszer írtál -bocsi h így írom- arcpirítóan nagy hülyeséget velük kapcsolatban, akár utálod őket akár nem, azért nem feltétlen kell elrugaszkodni a valós dolgoktól. na de tényleg hagyjuk..... én pl az Arsenal-t utálom, mégse írtam róluk idén olyat,ami csak annak szólt,h ki nem állhatom őket, pedig lett volna alkalmam szerintem bőven rá.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.11. 19:34:53

Amúgy LG tavaly is madridhoz hasonlította már a M.U.-t akkor is gondolom sok alapja volt rá. én teljesen megértem, hogy nem bírja, de nem egyszer írt akkora elfogult hsz-t,h még az is írt rá, aki szintén LG kedvenceINEK drukkol, mert ugye neki az is belefér, ha Arsenal,az is ha Chelsea. kár,h a Poolt nem bírja annyira,mert akkor 75% esélye lenne idény elején, hogy nem a M.U győz,és örülni is fog a győztesnek, így csak 50 Laughing
Bár ezzel most egy kicsit fölbasztál, megpróbálok értelmesen válaszolni.
Nincsenek kedvenceIM, mindig is mondtam, h angliában az Arsenalnak szurkolok.
A 75%-ban viszont igazad van, sőt elméletileg még több is, mint 75, mert bárkinek jobban örülök, mint a múnak, mert rühellem őket, de ez nem titok.
A Chelseavel annyi volt, h mondtam, h szimpatikusABBAK lettek, mivel oda ment Deco-aki a kedvenc játékosom, és ugye ott van még Cech, aki a kedvenc kapusom, meg Béla, aki a BL döntőn győztes gólt lőtt, + Scolari jött edzőnek, akit szintén csipek. De attól, h szimpatikusabbak lettek, még nem lesznek a kedvenceim, érted? Talán a mu is szimpatikusabb lenne, h elmenne a vén alkoholista végre már nyugdijba, és nem olyan gusztustalan játékosaik lennének, mint cé ronaldo, rúni, vagy ferdinand, vagy a vörhenyes angolok vmelyike.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:33:07

Mikaos írta:.......
Értelek, le is írtam saját magam is, hogy idén nem úgy megy, mint tavaly, igen, az egész idényben nem tudunk folyamatosan úgy játszani mint tavaly. de elég madrid meccset láttam ahhoz, hogy így- hol kevésbé, hol kicsit jobban- esve a színvonalon SEM lehet Véleményem szerint egy madridhoz hasonlítani a csapatot. így is jóval többet mutatunk, gondoljatok csak 1hónappal ezelőttre, akkor még azért bőven más volt a M.U. megítélése.

ha csak arra érted,h behúzott pár meccset úgy a M.U. mint a madrid is tette, azt aláírom,de itt meg bőven igazak az én példáim is a többi csapatra,de hogy magát a játék minőségét ledegradálni a spanyol fővárosi alakulatéra, az szntem nagy túlzás.

részemről itt lezárva.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:25:15

Szerintem nincs.

De most már gondolom minden M.U. győzelem után, lesz itt kisebb vélemény megosztás, hiszen közeledik a bajnokság vége...

Szerintem a Pool egyes szakaszaiban az idénynek, tiszta madrid...ahogy a chelsea, arsenal,és M.U. is ennyi erővel, szerintem. leírtam lentebb,hogy miért. :)
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:21:58

ozsimiki írta: hát ha nagyon nem szereted a M.U.-t hiába írok lényeges,a játékban is felfedezhető különbségeket, nem veszed figyelembe.
Ez nem lehet érv :) Másrészt nincs bajom a MU-val, csak ezt a típusú játékot nem kedvelem, amit ez évben mutatnak.
ozsimiki írta: lényegesen több szép akció,és elképzelés szorul a csapatba,mint a madridba.
Ez igaz (volt). A két csapat játékosai közötti tudás-különbség miatt. És épp az a kár, hogy ez évben nem jellemző döntő többségben a MU meccsekre! Inkább egy nagy adag izzadtságszag érződik mindig :)
ozsimiki írta: ennyi erővel bármelyik nagyobb csapat kerül hullámvölgybe, rájuk lehetne fogni,h nézd mint a madrid...ez attól függ,h épp ki melyik csapatot nem szereti, azt illeti ezzel a kritikával..
Nem, itt nem hullámvölgyről van szó. Egy csapat egész évi játékát nem nevezném csak "hullámvölgynek"! Van, ami jellemző egy csapatra egy szezonban, (olykor korszakokon keresztül). Én a MU egész szezonjában mutatott játékáról beszélek, nem 4-5 meccsről. Márpedig ez hasonlóságot mutat a Madriddal kapcsolatban. Egyrészt a stratégiai felfogásban: 1 gólig harc, támadás, utána védekezés-kontrázás-szögletgól-szabadrúgásgól, így még max. 1 gól összejön, viszont tuti 3 pont. Másrészt a (számomra) csúnya "erőszakos fociban", ha az nem párosul semmiféle szépséggel, ötlettel, könnyedséggel (vesd össze Barca).
ozsimiki írta: persze ez a madridra nézve a legnagyobb kritika,h őket vesszük elő negatív értelemben :lol:
Ez tényleg LOL :D
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:18:13

Véleményem szerint LG-nek teljesen igaza van, 1000%-ig. Nézőpontok bizony, ezért ezt most píszben lezárjuk :wink:

A Real-United párharc tavalyra nem igaz, de idénre bőven. De ezt lent ki is fejtettem.

na tényleg off :)
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:15:50

gekkodan írta:A ManU egyszerűen annak köszönheti a vezetést, hogy a Pool ennyiszer szórt döntetlent:

1 Manchester United 31 22 5 4 54-21 33 71
2 Liverpool 32 20 10 2 59-21 38 70

10!!! Darab döntetlen meccs, nézzük csak, hogy kitől: Hull, West Ham, Fulham, Stoke (2x!!!), City, Wigan, Villa, Arsenal

:arrow: Ilyen értelemben LG teljesen jól látja. Ha csak a Stoke bemegy 1x, már nem ez az ábra, mellé még egy Hull elleni 3 pont és a United bízhatna a Jóistenben.

Mindenesetre 4-1-es zakók otthon nem voltak, csak a BL-ben a dinamo ellen, de az is 3-1...

A United sokat köszönhet a Poolnak, ha meglesz a PL.
A United sokat köszönhet magának hogy nem x elt le ennyiszer nímand csapatok ellen, ha meg lesz a PL :wink:

Amúgy LG tavaly is madridhoz hasonlította már a M.U.-t akkor is gondolom sok alapja volt rá. én teljesen megértem, hogy nem bírja, de nem egyszer írt akkora elfogult hsz-t,h még az is írt rá, aki szintén LG kedvenceINEK drukkol, mert ugye neki az is belefér, ha Arsenal,az is ha Chelsea. kár,h a Poolt nem bírja annyira,mert akkor 75% esélye lenne idény elején, hogy nem a M.U győz,és örülni is fog a győztesnek, így csak 50 :lol:

Dani! a te utolsó,és én első mondatom a lényeg, te Poolos vagy, én M.U.-s, ki hogy látja. most én nem sorolom fel azokat a meccseket amiket mi nem húztunk be végül, mert felsorolhatnám és írhatnám,h HA (te is használtad) azok megvannak, akkor már bajnok lenne a M.U. :wink:

nézőpontok...
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.11. 19:11:10

A ManU egyszerűen annak köszönheti a vezetést, hogy a Pool ennyiszer szórt döntetlent:

1 Manchester United 31 22 5 4 54-21 33 71
2 Liverpool 32 20 10 2 59-21 38 70

10!!! Darab döntetlen meccs, nézzük csak, hogy kitől: Hull, West Ham, Fulham, Stoke (2x!!!), City, Wigan, Villa, Arsenal

:arrow: Ilyen értelemben LG teljesen jól látja. Ha csak a Stoke bemegy 1x, már nem ez az ábra, mellé még egy Hull elleni 3 pont és a United bízhatna a Jóistenben.

Mindenesetre 4-1-es zakók otthon nem voltak, csak a BL-ben a dinamo ellen, de az is 3-1...

A United sokat köszönhet a Poolnak, ha meglesz a PL.

Yaya Touré - a szikla.

ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:05:54

LG írta: A Pool mikor nem érdemelte meg a 3 pontokat, nem is hozta, ezért is vezettek Ti.

És nem tartom ez a mút erősebbnek a realnal,
első rész: ugyan, majd ha lesz több időm,megkeresem neked az ősszel mennyi olyan meccs volt nekik is, ahol nem volt evidens,h övék lesz a 3pont, nem egy...

második rész: szntem egyedül vagy ezzel,de azt hiszel természetesen amit csak szeretnél.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 19:01:21

Varga Tamás írta: Ja, és Miki!
Az ilyen "meg se érted" című benyögéseket talán mellőzni kellene. Ebből volt már itt perpatvar. Egyikünk sincs abban a helyzetben, hogy egy másik fórumer szellemi-értelmi képességeit megkérdőjelezze. :roll:
ja és Tamás, talán olvasni kellene helyesen:

ezt írtam: még se érted, ami nem egyenlő azzal,h meg se érted :wink: nyögni meg te szoktál, arra nem vok kiváncsi,h hol.

a kedvedért: még se érted, azaz még se veszed figyelembe amit leírtam az előbb, meg se érted: nem bírod felfogni, nem mind1 :wink:
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.11. 18:59:43

ozsimiki írta:
Idén egyértelmű,h Bl-t nem érdemel a M.U., Plt meg annyival jobban mint amennyi ponttal vezetünk :wink: Am azért mert akadt még egy kollegád aki addig megy el,h madridozza a M.U.-t,még nem lesz igazad,meg neki sem. idén valóban döcög többször a szerkezet,de madridnál még így is lényegesebben többet mutat a csapat,és ami számít a többi PLes nagycsapatnál sem mutat kevesebbet, pool-nak is megvolt bőven az az időszaka ebben a bajnokságban IS,amikor nem érdemeltek 3 pontokat, kisebb csapatok ellen,stb, Te is megjegyezted...Chelseanek Scolarival döcögött rendesen a cucc, Arsenalról meg ugye nem kell írjak, szal semmivel sem rosszabb az összkép a M.U.nál mint a többinél.
A Pool mikor nem érdemelte meg a 3 pontokat, nem is hozta, ezért is vezettek Ti. Az Arsenal elqrta az egész őszi szezont, ők ezért nem rúghatnak labdába. Scolarival az Abramovics éra leggyengébb Chelsea-jét láthattuk. A gáz itt azzal van, h a rangadókon igazából nem mutattok túl meggyőző teljesitményt. A Scolari féle Chelse ellen hoztatok 4 pontot, de az Arsenal meg a Pool ellen csak sima vereségek voltak. + Ott van a BL-ban mutatott gyengélkedés. A Mu annak köszönheti a vezetését, h a kiscsapatok ellen vhogy mindig kiszenvedi a 3 pontot, és ebben bizony a Realra hasonlit. És nem tartom ez a mút erősebbnek a realnal, a Pool ellen szvsz Ti is ugyanugy szégyenben maradtatok volna.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 18:59:03

Mikaos írta:
ozsimiki írta: idén valóban döcög többször a szerkezet,de madridnál még így is lényegesebben többet mutat a csapat
Miben nyilvánul meg ez a "lényegesen több"? Több gólt fejel a MU szögletből? :)
Értelemszerűen a játékosok képzettebbek, nagyobb sztárok, mint a Reál játékosai, de én nem látok "lényeges" különbséget a két csapat játéka, taktikai felfogása között. De ha mondanál pár kulcs különbséget... :)
hát ha nagyon nem szereted a M.U.-t hiába írok lényeges,a játékban is felfedezhető különbségeket, nem veszed figyelembe. láttam 1-2 kivétellel az összes M.U. meccset idén is, nem egy kategória a madriddal, játéktempóban, támadás építésben sem. így,h éppen hogy nyerünk csak több kisebb csapat ellen, így is lényegesen több szép akció,és elképzelés szorul a csapatba,mint a madridba. most rosszabb meccseket produkálunk,mint pl a Pool,de nem oly rég,meg fordítva volt,és mégse írták rájuk,h madrid...pedig jó pár meccs volt náluk is,amikor ellenfelük közelebb volt a 3 ponthoz, mégse lett belőle semmi (akár csak madrid ellenfeleinél szokott ez lenni).

egyszóval: ennyi erővel bármelyik nagyobb csapat kerül hullámvölgybe, rájuk lehetne fogni,h nézd mint a madrid...ez attól függ,h épp ki melyik csapatot nem szereti, azt illeti ezzel a kritikával.. persze ez a madridra nézve a legnagyobb kritika,h őket vesszük elő negatív értelemben :lol:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.11. 18:55:43

Mivel a sporthírek kapcsán nagyjából angol oldalakat olvasok főleg, amit írtam azt ott tapasztaltam. A Villa meccs óta megy a sztárolás és gyanítom, hogy most ez hatványozottan fog folytatódni. A gyereknek sem tesz jót, de szerintem még annyira alap sincsen rá.

Számtalan példát tudnánk említeni arra, hogy hányszor törte ketté a sajtó az ígéretes karriert.

Más: a Real-ManU összefüggéshez. Az egész szezont hiba lenne egy lapon említeni a 2 csapatnál, de abban a többieknek igaza van, hogy a Manchester nagyon hasonló stílusban nyeri a találkozóit, mint a Real. Erre a Malaga elleni meccs volt a példa, ahol 3x aludtam el a közvetítés alatt, Higany pottyantott egyet és korántsem szép játékkal nyertek. A United most ugyanezt csinálja. A válság nem vitás, kérdés, hogy ez mennyibe fog kerülni nekik. A BL-ben legalább 1 csapatot tudok, aki most simán jobb náluk, de nagy gondolkodás után már 2 is van.

A bajnokságban pedig ott lesz egy Pool, aki könyörtelenül fog küzdeni, mert ez maradt. Az Arsenal elleni derbi pedig azért jön nagyon rosszul a Manchesternek, mert idén nem megy nekik a nagyok ellen, ráadásul Wenger csapata most nagyon robog. A Pool a bajnoki cím miatt ott nem fog hibázni, viszont a United játékában most egy X sokkal jobban benne van.

Ott fog eldőlni a bajnokság. Guardiola nyilatkozatából is látható: a Real 42 pontból 40-et beszerzett, ráadásul nem zakózott olyanokat mint a ManU a Pool ellen. Ilyen értelemben a hasonlítás valamennyire helytálló is.

Yaya Touré - a szikla.

Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.11. 18:53:44

Macheda gyerek lőtt 2 gólt, 40 perc játékidő alatt. Ez dícséretes, de semmi több. Még semmit nem mutatott, semmit. Ígéret - mennyi ilyet láttunk már a foci történelmében, uraim! Nem kell 2 gól miatt sem az egekbe magasztalni, sem megváltónak titulálni.

A MU idei játéka pedig - sajnos - sem nem szemkápráztató, sem nem meggyőző. Sokszor esetleges, a védelem sokszor a Pompey szintjét verdesi. Sokszor még átütő erőt sem láthattunk a játékunkban, nemhogy gálát vagy meggyőző teljesítményt. Az összkép alapján a Pool jobban megérdemelné az idei PL-győzelmet. Annál is inkább, hogy oda-vissza aláztak minket. CR-ről meg ne is szóljunk, még azt se lehet mondani, hogy árnyéka lenne tavalyi önmagának, mert még az is erős túlzásként hatna. A MU idei teljesítményével egy picit sem vagyok elégedett. Abban pedig biztos vagyok, hogyha a Chelsea Hiddinkkel kezdi az idényt, mi sehol sem lennénk. Nem is örülök Hiddink maestrónak a Dinamo London kispadján - belegondolva az esetleges BL-elődöntőre.

Ja, és Miki!
Az ilyen "meg se érted" című benyögéseket talán mellőzni kellene. Ebből volt már itt perpatvar. Egyikünk sincs abban a helyzetben, hogy egy másik fórumer szellemi-értelmi képességeit megkérdőjelezze. :roll:
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.11. 18:51:19

ozsimiki írta: idén valóban döcög többször a szerkezet,de madridnál még így is lényegesebben többet mutat a csapat
Miben nyilvánul meg ez a "lényegesen több"? Több gólt fejel a MU szögletből? :)
Értelemszerűen a játékosok képzettebbek, nagyobb sztárok, mint a Reál játékosai, de én nem látok "lényeges" különbséget a két csapat játéka, taktikai felfogása között. De ha mondanál pár kulcs különbséget... :)
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 18:49:02

gekkodan írta:
A Villa elleni meccset is láttam és a mai United meccset is :cry: Ez alapján mondom, amit mondok, nem más miatt. A véleményem áll, és a kolléga is megjegyezte lejebb: Hajdú B már a BL-meccsen is a megváltó Macheda gyerekkel jött. Hagyjuk már....
még se érted amit írok, ez mindig így volt, akár Hajdú B kommentált, akár más, akár M.U. meccsen, akár FTC,vagy éppen Pool meccsen, ha vki az ismeretlenségből feltűnik,fiatal,és szerez egy fontos gólt, akkor ott elmondják MINDEN ESETBEN,h hú mekkora karrierje lesz,stb,stb,stb.

ezért írtam,h MINTHA nem lett volna ilyesmire régebben is példa,úgy írsz te is,meg még páran is. aki kicsit is ért hozzá, ahogy te is,meg itt elég sokan, azok úgy is tudják,h egyáltalán nem kell ezeket a mondatokat komolyan venni,de nem is kell miatta bosszankodni. szerintem.

mert az esetek nagy részében sajnos tényleg nem lesz az ilyen playakból "megváltó".
Kép
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.04.11. 18:46:48

A kékvérűek 4-0 után majdnem x-eltek.A végén szöglet után a gólvonal elől pattant le a labda vkiről így 4-3 ra kikapott a Bolton.A Pool nyert remélem nem a Manu nyeri a bajnokságot de ne is a cselszki!!!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.11. 18:45:48

Leomessi14 írta:
Mikaos írta: Nehezükre esik épkézláb támadásokat csinálni, vagy ha mégis: akkor csomó helyzetet hagynak ki.
Es szted mi nem hagyunk ki nagy ziccereket? :?
De, minden csapat:) Viszont az első tagmondattal együtt értelmezd: Mi például szép, épkézláb, értékelhető támadásokat csinálunk egy meccs 75%-ában. Ja, és a kihagyott helyzetek ellenére nagyjából 3-as átlagot produkálunk.
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.04.11. 18:44:36

LG írta:
Mikaos írta:ManU kezd hasonlítani Reálhoz.
Tavaly volt pár gyengére sikeredett meccsük, de jó részt szépen hozták a meccseket.
Ez évben viszont nagyon halvány, amit nyújtanak. Nehezükre esik épkézláb támadásokat csinálni, vagy ha mégis: akkor csomó helyzetet hagynak ki.
Ennek ellenére hozzák a meccseket 1 góllal, ami bosszantó lehet a Liverpoolnak, mert ők a gyengébb, szorosabb meccseken pechesebb voltak, csak 1-1 pontot tudtak gyűjteni.

Valszeg Portoban is ezt fogjuk látni, gyors gól az elején, aztán védekezés kontrákkal, esetleg még egy Vidic gól szögletből, aztán ennyi. Így nem érdemlik meg sem a BL-t, sem a PL-t. Persze a focit nem erre játsszák, csak mégis sajnálatos, hogy ez a fajta foci diadalmaskodni tud.
Tökéletes 1et értek, én is ugyanezt vetettem föl már pár fordulóval ezelőtt, persze a mu szurkolóknak nem tetszett :x Pedig bekéne látniuk, a csapatuk játéka a Madridéval vetekszik, szóval fos.
Idén egyértelmű,h Bl-t nem érdemel a M.U., Plt meg annyival jobban mint amennyi ponttal vezetünk :wink: Am azért mert akadt még egy kollegád aki addig megy el,h madridozza a M.U.-t,még nem lesz igazad,meg neki sem. idén valóban döcög többször a szerkezet,de madridnál még így is lényegesebben többet mutat a csapat,és ami számít a többi PLes nagycsapatnál sem mutat kevesebbet, pool-nak is megvolt bőven az az időszaka ebben a bajnokságban IS,amikor nem érdemeltek 3 pontokat, kisebb csapatok ellen,stb, Te is megjegyezted...Chelseanek Scolarival döcögött rendesen a cucc, Arsenalról meg ugye nem kell írjak, szal semmivel sem rosszabb az összkép a M.U.nál mint a többinél.
Kép
Leomessi14
Entrenador del Barça

2009.04.11. 18:42:35

Mikaos írta:ManU kezd hasonlítani Reálhoz.
Nehezükre esik épkézláb támadásokat csinálni, vagy ha mégis: akkor csomó helyzetet hagynak ki.
Es szted mi nem hagyunk ki nagy ziccereket? :?
gekkodan
Director del Fútbol

2009.04.11. 18:41:04

Na már csak ez hiányzott.... :roll: Gondolom az "egy páran" és az "1-2" is többet között rám vonatkozik...

A Villa elleni meccset is láttam és a mai United meccset is :cry: Ez alapján mondom, amit mondok, nem más miatt. A véleményem áll, és a kolléga is megjegyezte lejebb: Hajdú B már a BL-meccsen is a megváltó Macheda gyerekkel jött. Hagyjuk már....

Amúgy a dolognak semmi köze a versenyfutáshoz, más is elintézte volna, ha Machedának nem megy be, mert a bajnokság nem egy Sunderland elleni meccsen fog elmenni.

Arra jó lesz majd az Arsenal elleni derbi. :wink:

Yaya Touré - a szikla.

Mikaos
Director del Fútbol

2009.04.11. 18:39:47

Barcaman14 írta: Szerintem ettől nagy csapat a United.Ha nem is játszanak szépen egy meccsen és akadozik a gépezet akkor is képesek pontokat szerezni!
Na, hát pont erről beszélek én is a Reál kapcsán! :)
A Reál is ugyanúgy 1-0-okra hozta a gyengébb meccseit, mint a MU, és szintén kevésbé szép játékkal. Lehet, hogy a BL, és a kupa nem jött össze nekik, de ez az egyetlen különbség a MU és a RM között e kérdésben.
Lezárt