Örömmel olvasom.

Van Bommel meg jó arc, nagy hatással lehetett rá az itt eltöltött éve, okosan puhítja Franky-t.
Szerintem ha Guardiolának is szüksége van a franciára, akkor nálunk fog kikötni. Ugye nem ez az első pletyka, amiben szóba kerül Ribéry és a Barca. Emellett szóba jött még a Juve és a Real is, mint lehetséges célállomások.
A Juve nem hiszem, hogy túl nagy előrelépés lenne neki, a Calciopoli óta árnyékuk önmaguknak, a keretük is elég középszerű. Szerintem Diegohoz közelebb állnak, azt meg nem hinném, hogy Moggi ilyen sokat hagyott volna a kasszában.

A Realt már esélyesebbnek látom, de ott meg probléma lehet a mezszponzor. Ezt végülis el lehet intézni egy legyintéssel is, de ha belegondulunk a 1998-es VB döntőn is (állítólag) kierőszakolta a Nike Ronaldo pályára lépését. Plusz Ribéry sem járna anyagilag rosszul, ha márkát lehetne ráépíteni.
Emellé jön még a két klub jó kapcsolata, Ribéry 'nagyobb' csapatban szeretne játszani...
Vagy csak én szeretném ennyire blaugranában látni, és ezért belemagyarázok mindent.