Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Engem biztos nem fogsz megtalálni a madridistán soha....Colin írta:az attól függ hogy ki. Mert pl Taibin meg se lepődne senki. de Enriquetől nagyon rosszul esne mindenkinek sztem...Maxi írta:Akkor robbani fog mert valaki úgy is mondja majd hogy hehe!Colin írta:Ha valamilyen eddig ismeretlen okokból kifolyólag nem jönne Robinho (pl meghalna...) akkor bőven elég lenne 1 barcásnak annyit mondani hogy "hehe" és robbanna a madridista...
az attól függ hogy ki. Mert pl Taibin meg se lepődne senki. de Enriquetől nagyon rosszul esne mindenkinek sztem...Maxi írta:Akkor robbani fog mert valaki úgy is mondja majd hogy hehe!Colin írta:Ha valamilyen eddig ismeretlen okokból kifolyólag nem jönne Robinho (pl meghalna...) akkor bőven elég lenne 1 barcásnak annyit mondani hogy "hehe" és robbanna a madridista...
Van rá 40millája a reálnak?Colin írta:Ha valamilyen eddig ismeretlen okokból kifolyólag nem jönne Robinho (pl meghalna...) akkor bőven elég lenne 1 barcásnak annyit mondani hogy "hehe" és robbanna a madridista...
Persze akkor is a madridisták lennének a gyenge idegzetűek...Colin írta:Ha valamilyen eddig ismeretlen okokból kifolyólag nem jönne Robinho (pl meghalna...) akkor bőven elég lenne 1 barcásnak annyit mondani hogy "hehe" és robbanna a madridista...
Akkor robbani fog mert valaki úgy is mondja majd hogy hehe!Colin írta:Ha valamilyen eddig ismeretlen okokból kifolyólag nem jönne Robinho (pl meghalna...) akkor bőven elég lenne 1 barcásnak annyit mondani hogy "hehe" és robbanna a madridista...
Nemakarom h megint balhé legyen és kész. szólatm az egyik moderátornak doaát hogy priviben szóljon már 1 iciőicit rájuk h ne itt kezdjenek el veszekedni. Ordog. észrevetted h bármit csinálok az neked vmiért sosem nyeri el a tetszésed?Ordog írta:lolColin minden okés?
A legtöbben nagyon várják Robinho érkeztét és ezért nem volt szerencsés beírni azt a hsz-t.Vito írta:én pedig ennyit tennék hozzá...Áron 9 írta:Ez a gyökér Vitoo, vagyki, azt írta a szomszéd fórumbam,h. most hogy felpiszkált minket!!! Very Happy szánalmas!
bocs, nem tudtam, hogy ilyen labilis idegállapot uralkodik odaát...
Mit vártál tőlük? reálosok....Vito írta:én pedig ennyit tennék hozzá...Áron 9 írta:Ez a gyökér Vitoo, vagyki, azt írta a szomszéd fórumbam,h. most hogy felpiszkált minket!!! Very Happy szánalmas!
NA MOST ÁLLJATOK LE MIELŐTT MEGINT VALAMI KOMOLYABB BALHÉ LESZ! ! !Vito írta:én pedig ennyit tennék hozzá...Áron 9 írta:Ez a gyökér Vitoo, vagyki, azt írta a szomszéd fórumbam,h. most hogy felpiszkált minket!!! Very Happy szánalmas!
én pedig ennyit tennék hozzá...Áron 9 írta:Ez a gyökér Vitoo, vagyki, azt írta a szomszéd fórumbam,h. most hogy felpiszkált minket!!! Very Happy szánalmas!
De amint látod Vito nálunk az emberkéknek nincs ilyen birkatürelmük mint nektek...Vito írta:Colin írtam Neked odaát egy utolsót!
Olvasd el és légyszi idézd már ide, hogy miért szegtem meg ezt a szabályt!
találd ki miért járok ideBoixos írta:semmi provokálót nem mondott vito odaát. azzal nem lehet mit kezdeni, ha néhány hülyegyereket egyből elkap a harctéri ideg, ha vmi ellenkezőt lát, mint amit ő gondol. de ez nem a vito problémája.
nagyon kipihent egy-két gyerek nálatok, ha már az ilyenekre is ugranak.
Vito azért ezt te is átnézheted ha gondolod...Boixos írta:öreg, mielőtt nagyon belelendülnél, olvasd el ezt:Áron9 írta:Húha!!! Oda megyek ahova akarok!!! Jövőre mindent nyerünk, Hala Madrid!!!!!!!!
Amennyiben a tisztelt topic tagok átjárnak a madridistára, akkor viselkedjenek normálisan! Aki nem így tesz, azok szankciókra számíthatnak az Eurobarçán! Ugyanez igaz az itt megjelenő madridistákra is a másik oldalon. A retinenskedők adatait megosztjuk a másik fórum szabályozóival, ők is velünk! Remélhetőleg így elkerülhetők lesznek a további incidensek!
Sportszerű hozzáállást várunk el mindenkitől.
További jó fórumozást kívánok mindenkinek!
öreg, mielőtt nagyon belelendülnél, olvasd el ezt:Áron9 írta:Húha!!! Oda megyek ahova akarok!!! Jövőre mindent nyerünk, Hala Madrid!!!!!!!!
Amennyiben a tisztelt topic tagok átjárnak a madridistára, akkor viselkedjenek normálisan! Aki nem így tesz, azok szankciókra számíthatnak az Eurobarçán! Ugyanez igaz az itt megjelenő madridistákra is a másik oldalon. A retinenskedők adatait megosztjuk a másik fórum szabályozóival, ők is velünk! Remélhetőleg így elkerülhetők lesznek a további incidensek!
Sportszerű hozzáállást várunk el mindenkitől.
További jó fórumozást kívánok mindenkinek!
Talán a második helyre van esélyetek egy kis bundával...Áron9 írta:Taibi írta:Vegyél vissza magadból, és menjél a madrisistára "hala"-zni!Áron9 írta: Naggggyon felpiszkáltál minket..... most örülsz a fejednek, mert beszóltál??? Nagyfiú vagy, HALA MADRID!!!!!!!!!!!!!!!!!
Húha!!! Oda megyek ahova akarok!!! Jövőre mindent nyerünk, Hala Madrid!!!!!!!!