Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2009.04.18. 11:48:12

Ma nagyon kell a győzelem!
6 ponttal kell belemenni a klasszikusba, nem kikapni 2 góllal,és akkor nyert ügyünk van.
Meg kell csinálni :twisted: :!:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.04.18. 11:25:40

LG írta:Én nem becsülöm le őket. Keményebb ellenfélnek tartom, mint a Valenciát.
Dettó. Sokkal jobban parázok a Getafétól, mint Villáéktól.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
szajko
Director del Fútbol

2009.04.18. 11:14:27

A mai meccsen a legerősebb kezdőnkkel kell felállni.
A Getafe a mumusunk mostanában. :?
Lionel85
Llegenda del Barça

2009.04.18. 10:23:47

Sok sikert a vizsgaidőszakdhoz!

A kérdés itt az lesz, hogy fog-e rotálni Pep, mert nem lehet ezt folyamatosan egy kezdőcsapattal végigvinni, de ha meg betesz 1-2 olyan játékost, akinél van jobb és nem sikerül esetleg azon a meccsen nyernie a csapatnak, akkor rögtön őt veszik elő, hogy miért nem a legjobb 11-el állt ki.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.18. 10:22:31

Jó lenne ha minden mecsünket nyerni tudnánk!De azért szerintem ez komoly dolog lenne!És kicsit elvárhatatlan is!Bár bízok a csapatban!Csak most tényleg komoly a teher mind lélekben mind fizikálisan!Azért remélem elbírja a gárda és ha nem is olyan játékkal mint az elején, de begyűjti a szükséges pontokat!Hajrá Srácok!!!!!
Kép
Replay
Director del Fútbol

2009.04.18. 10:16:14

Kezdődik a nagy menet (nekem meg a sok zh).

Nagyon tetszik Pep optimizmusa, hiszek benne, hogy átragad az ő hozzáállása a játékosokra és vhogy át tudja vezetni őket ezen a kemény úton.

Fontos, hogy ha becsúszik egy vereség, ne vegye el a kedvét a játékosoknak, illetve a kulcsemberek ne sérüljenek meg.

Hleb valóban nem illik ide, szezon végén távozik majd.
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.04.17. 19:55:15

Varga Tamás írta:
aynas írta:nagyon meleg meccsre számítok holnap. észnél kell lennünk

valdes
puyol, marquez, pique, abidal
keita, toure, xavi
hleb, eto'o, henry
messi tudjátok mikor hagyott ki meccset? a 17. fordulóban a mallorca ellen év elején. azért az elég durva. holnap csere lenne, és a meccs alakulásától függően dobnám be alvessel és iniestával egyetemben.
The squad
Valdés, Pinto, Jorquera, Alves, Abidal, Sylvinho, Puyol, Piqué, Márquez, Touré Yaya, Sergio Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Keita, Iniesta, Messi, Bojan, Eto'o ,Henry.

Ebből kitűnik, hogy a fehérorosz még a keretben sincs a holnapi meccs előtt kihirdetett keretet látva.
Úgy tűnik, nemcsak minket, hanem Pep mestert sem győzte meg továbbra sem. Nagyon nem érzi ő ennek a csapatnak a játékát, de legalábbis még mindig komoly gondjai vannak.
Nem is azzal van baj, h nem érzi a csapat játékot, hanem nem képes 4 jó paszt adni, 15-20 perc alatt, ami ugye nem nagyon helyes, már ilyen szinten.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.04.17. 19:10:54

aynas írta:nagyon meleg meccsre számítok holnap. észnél kell lennünk

valdes
keita, toure, xavi
hleb, eto'o, henry
messi tudjátok mikor hagyott ki meccset? a 17. fordulóban a mallorca ellen év elején. azért az elég durva. holnap csere lenne, és a meccs alakulásától függően dobnám be alvessel és iniestával egyetemben.
The squad
Valdés, Pinto, Jorquera, Alves, Abidal, Sylvinho, Puyol, Piqué, Márquez, Touré Yaya, Sergio Busquets, Xavi, Gudjohnsen, Keita, Iniesta, Messi, Bojan, Eto'o ,Henry.

Ebből kitűnik, hogy a fehérorosz még a keretben sincs a holnapi meccs előtt kihirdetett keretet látva.
Úgy tűnik, nemcsak minket, hanem Pep mestert sem győzte meg továbbra sem. Nagyon nem érzi ő ennek a csapatnak a játékát, de legalábbis még mindig komoly gondjai vannak.
Kép
aynas
Capitá del Barça

2009.04.17. 18:59:59

nagyon meleg meccsre számítok holnap. észnél kell lennünk

valdes
keita, toure, xavi
hleb, eto'o, henry
wori22
Barça C

2009.04.17. 17:13:27

Corvy !!
Igaz ! Messi nagy huzóember és személy szerint én is szeretem, de ...
egy fecske nem csinál nyarat !! Sikerülne nélküle is mégha nehezebben is !
Wöri
LG
Az Év fórumozója 2016

2009.04.17. 17:11:54

BarcaZsola írta:a mostani Getafe meccset mindenki lebecsüli de miért is? :o valahogy mostanság mindig jó eredményt érnek el ellenünk ...
Én nem becsülöm le őket. Keményebb ellenfélnek tartom, mint a Valenciát.
wori22
Barça C

2009.04.17. 17:11:01

nem is tudom! szerintem nem lesz egyszerü ez a Getafe elleni mérközés !! Hozni fogják a srácok, de nehéz lesz ....
Wöri
BarcaZsola
Barça C

2009.04.17. 16:16:16

a mostani Getafe meccset mindenki lebecsüli de miért is? :o valahogy mostanság mindig jó eredményt érnek el ellenünk ...
gondoljuk az őszi meccsre vagy akár arra a bizonyos kupavisszavágóra
a jobb oldalon Messit és Alvest is egyszerre pihentetni?:/
jogos hogy valamikor nekik is kell pihenni de ne egyszerre...

az én kezdőm a Getafe ellen:
Valdes-Puyol-Pique-Marquez-Abidal-Busquets-Xavi-Keita-Messi(Hleb)-Eto'o(Bojan)-Henry
hArpi89
Jugador del Barça

2009.04.17. 12:33:59

Több mint valószínű ha Messi lesérülne a Barca nem írhatna történelmet. Nagyon nagy húzó ágazata messi a barcának, ezt mindenki belátja. Nagyon nagy pofon lenne Messi lesérülése a Barcának :)
vkinga
Jugador d'estrella

2009.04.17. 08:34:16

A recre elleni meccsen Bojannak volt egy becsúszása, és utána került Injestahoz. Nem Messijé, pedig először úgy láttam, hogy Messi volt, de nem. A meccs vége felé, amikor a kapusnak sikerült rúgni a labdát szép cselek után, kár hogy nem volt erősebb a rúgás. Sajnos aznap fáradt volt.

Nem szeretem a rotálást, de muszáj. Nekem nem jön be Hleb, Gudjonsen és Bojan, mert sokszor Messi mentette meg a meccseket. Pep kénytelen a kulcsjátékosokat sokszor berakni, mert másképp nem megy. Bár az az igazság, hogy Messi sokkal többet játszik, mint Henry, vagy Eto.

A recre elleni meccsen Messivel egy színten emlegette Bojant a meccet közvetítő, ami azért túlzás. Sokszor elveszik Bojantól a labdát. Itt kivételesen összejött neki. Nem tartom olyan ügyesnek. Messi sokkal ügyesebb volt ennyi idősen.

Kemény időszak vár a csapatra. Nagyon szúrkolok nekik. Nagyon örülnék neki, ha tudnának trófeát nyerni. Megérdemlik. A koncentrációnak nagy szerepe van.
albicelesteX
A Vadász

2009.04.17. 08:05:03

Ez hülyeség ne haragudj!mi az hogy nem veszít meccset a madrid?Honnan tudod, hogy mi lesz?Sevillanal és Valencianal idegenben simán megéghetnek!Meg szerintem mi is megverhetjük otthon is őket simán!De egy x re simán jók vagyunk náluk!Úgyhogy Én nem írnám le a csapatot ilyen korán!
Kép
recrea
Llegenda del Barça

2009.04.17. 07:47:23

Stelios írta:Kép
Bizony-bizony elnézve ezt a táblázatot korántsem biztos, hogy bajnok leszünk. A Madrid már aligha fog meccset veszíteni, hiszen nincsen már rajtuk semmilyen nyomás. Nem várják el tőlük a szurkolók, hogy megnyerjék a bajnokságot. Pedig idén ők is mindenféle házirekordot megdöntenek (mégha tré játékkal is.)

Mi viszont igenis kaphatunk ki, hiszen nagyon elfog fáradni a csapat végére. Mondjuk már most is azok vagyunk. Nyerni kell a Bernabeuban, de hogyan, ha közben lesz két meccs a Chelsea ellen, és hogyan nyerjünk a Chelsea ellen, ha egymást követik a nehezebbnél nehezebb meccsek ??

Májusba mind a 2 címet könnyen elszórhatjuk. Nagyon könnyen.
Ha az élethez is így állsz hozzá öreg, akkor nagy bajban vagy...
(Igaz, biztosan csak az éremátadásoknál leszünk bajnokok, bár a mai sportvilágban nem egyedi eset, hogy azt is elveszik.)
A madrid ugyanazokkal a csapatokkal játszik, miért csak mi bukhatnánk, sztem x is elég madridban, csak tartsuk őket mögöttünk. Nem látom a játékukon, h nagyon felszabadultan fociznának, inkább erőlködnek. Én speciel egyáltalán nem látom a csapatot fáradtnak, te ezt honnan tudod? Kicsit rotálni kell, az különböző sorozatokbeli jó szereplés pedig inkább motiváló lesz a másikra nézve.

Májusban mind a 2 címet könnyen megszerezhetjük. (és most jön az a rész mikor egyet értek veled) Nagyon könnyen. :lol:

Peace
baas11
Entrenador del Barça

2009.04.17. 01:11:35

Eddig nem érdekelt h mit játszik a Madrid , de elnézve a menetrendet most nagyon sokat segíthetnének egy bukással ... 9 pont előnnyel nyugodtan készülhetnék a Chelsea ellen , és a Classicora, közben egy két X is beleférne a bajnoki rangadókon...mehetne a rotálás a Londoni visszavágóig,majd a Kupa döntő...
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
aynas
Capitá del Barça

2009.04.17. 00:18:43

getafe ellen pár játékost ismét pihentetni kellene: alves, iniesta, messi nálam csere lenne. nem állhatunk ki minden meccsen a legjobb 11-el. 3-4 naponta jönnek a meccsek. pihentetni kell a játékosokat.

valdes
keita, toure, xavi
hleb, eto'o, henry
Stelios
Jugador del Barça

2009.04.16. 23:59:06

Kép
Bizony-bizony elnézve ezt a táblázatot korántsem biztos, hogy bajnok leszünk. A Madrid már aligha fog meccset veszíteni, hiszen nincsen már rajtuk semmilyen nyomás. Nem várják el tőlük a szurkolók, hogy megnyerjék a bajnokságot. Pedig idén ők is mindenféle házirekordot megdöntenek (mégha tré játékkal is.)

Mi viszont igenis kaphatunk ki, hiszen nagyon elfog fáradni a csapat végére. Mondjuk már most is azok vagyunk. Nyerni kell a Bernabeuban, de hogyan, ha közben lesz két meccs a Chelsea ellen, és hogyan nyerjünk a Chelsea ellen, ha egymást követik a nehezebbnél nehezebb meccsek ?? :roll:

Májusba mind a 2 címet könnyen elszórhatjuk. Nagyon könnyen.
vkinga
Jugador d'estrella

2009.04.16. 22:36:46

Nem tudom, figyeltétek-e, de a recre elleni találkozón Messi csúszva, és egy kötényt adva adta Inestának a labdát, akinek be kellett rúgni. Henry, Messi Iniesta voltak benne az első gólban. Ahogy olvasom az összefoglalókat, Messit nem említik, pedig nem volt könnyű feladata. Sajnáltam, hogy a második félidöben a 11-es után nem sikerült neki pár dolog. Eléggé szomorú volt.

Messi rengeteg gólpasszt ad a meccseken. Ezeket a becsúszásokat mostanában csinálja. mindig hoz valami újat.

Hajrá Barca!!!!!
Capon
Llegenda del Barça

2009.04.15. 01:38:55

Corvy írta:
Mental_Theo írta:valószínűleg nem véletlenül pihentette hétvégén az alábbi játékosokat.
3 sárga - Henry, Puyol.
4 sárga - Yaya Touré, Xavi Hernández.
8 sárga - Piqué, Sergi Busquets.
9 sárga - Eto'o.

Ebből csak Sergi kezdett.Készül Guardiola a rangadókra. Getafe,Sevilla,Valencia,Chelsea,Real Madrid,Chelsea,Villarreal, Kupadöntő.
Viszont holnaptól minden meccsre a legjobb csapat kell. Jó,hogy év közben pihengettek 1-2 meccsre a qlcsjátékosok is.
Jól csinálta Pep.
Ezekre a játékosokra viszont figyelni kell a sárga miatt. nehogy pont madridba ne mehessen valaki...

és azt hol tudom megnézni h. mikor játszák ezeket a meccseket?
http://www.fcbarcelona.com/web/english/ ... rtits.html
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
hArpi89
Jugador del Barça

2009.04.15. 00:56:46

Mental_Theo írta:valószínűleg nem véletlenül pihentette hétvégén az alábbi játékosokat.
3 sárga - Henry, Puyol.
4 sárga - Yaya Touré, Xavi Hernández.
8 sárga - Piqué, Sergi Busquets.
9 sárga - Eto'o.

Ebből csak Sergi kezdett.Készül Guardiola a rangadókra. Getafe,Sevilla,Valencia,Chelsea,Real Madrid,Chelsea,Villarreal, Kupadöntő.
Viszont holnaptól minden meccsre a legjobb csapat kell. Jó,hogy év közben pihengettek 1-2 meccsre a qlcsjátékosok is.
Jól csinálta Pep.
Ezekre a játékosokra viszont figyelni kell a sárga miatt. nehogy pont madridba ne mehessen valaki...

és azt hol tudom megnézni h. mikor játszák ezeket a meccseket?
régész
Jugador del Barça

2009.04.15. 00:02:28

Nem semmi meccsek következnek: kezdésként megyünk a Getaféhez-ez sem lesz könnyü, majd jön a Sevilla, megyünk Valenciába, szerdán jön a Chelsa, megyünk a Reálhoz, szerdán London, jön a Villarreal, kupadöntő a Bilbaoval, jön az Osasuna, megyünk a Deporhoz, és remélem megyünk Rómába is.
Tehát a következő 10 meccs, az 10 döntő. Itt bukik minden, vagy a mennybe megyünk. Ez fogja meghatározni az egész éves munkánkat. Én többre tartom a Bl-t, de a bajnokságot azért kell behuzni, mert mekkora arc lenne ott, hogy -12ről nyertek. Ez azért blama lenne.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.04.14. 11:41:43

Én azt mondom játsszon csak Messi.

Ha választhatnék,h most kapja meg a sárgáját vagy a Chelsea elleni odavágón akkor inkább a mai napot választanám.Persze ilyen nincs.De inkább az odavágót hagyja ki mint a visszavágót én így gondolom.

De természetesen a legjobban annak örülnék ha mindegyik meccsen játszana és egyiken se kapna sárgát.

Annak meg,h taktikázunk meg tartalékolunk,h jajj csak meg ne sérüljön meg ne kapjon sárgát nálam nem sok értelme van,mert kicsit babonás vagyok.És sztem minél jobban el akarunk kerülni valamit annál biztosabban be is következik.Főleg ha görcsölünk rajta.

Szóval remélem Messi fejében nincsenek ilyen jajj csak meg ne sérüljek gondolatok mert akkor tuti megsérül az meg most hatványozottan nagy csapás volna.

Off:Ez mehetett volna a BL topikba is csak itt láttam most a hszt amire reagáltam..
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Lezárt