Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
na bemutatkoztam... ehh...redlions írta:Ez csak zrika!Colin írta:redlions: nagyon nagyon remélem hogy ezt 1 picit se gondoltad komolyan... Már írtam hogy én a társaság miatt vagyok itt. de ha azok az emberek akiknek adok a véleményére aztmondják hogy zavarok akkor megyek. ennyi:)![]()
![]()
Üde színfoltja vagy a társaságnak!![]()
A portrékban is bemutatkozhatnál!
Ez csak zrika!Colin írta:redlions: nagyon nagyon remélem hogy ezt 1 picit se gondoltad komolyan... Már írtam hogy én a társaság miatt vagyok itt. de ha azok az emberek akiknek adok a véleményére aztmondják hogy zavarok akkor megyek. ennyi:)
Kinek kell egy 26 éves Robinho, mikor lehetne egy 32 éves Henry is?Petixy írta:Ennek tudjátok,mi lesz a vége?!![]()
Jövőre felszed 5-10 kilót,és követi a NAGY R-betűseket!!!!!
![]()
Most:Xavi,Deco,Ronie,Eto
5év múlva:Iniesta,Robinho,Messi,és a 30 éves Ronaldinhode szép is lenne
Ez szép mondat voltredlions írta: Tudom! Te akarsz a legnépszerűbb Barçás madridsta létére!![]()
Tudom! Te akarsz a legnépszerűbb Barçás madridsta létére!Colin írta:találd ki miért járok ideBoixos írta:semmi provokálót nem mondott vito odaát. azzal nem lehet mit kezdeni, ha néhány hülyegyereket egyből elkap a harctéri ideg, ha vmi ellenkezőt lát, mint amit ő gondol. de ez nem a vito problémája.
nagyon kipihent egy-két gyerek nálatok, ha már az ilyenekre is ugranak.
Jóhogy!Azt is mondta,hogy jövőre mindent viszünk!A. Gábor írta:Mivan Zsolti: beszereztél 1 jósolni tudó guminőt???Zsolti írta:Tudtam,hogy ez lesz!
Robinho marad a santosban,aztán jövőre elviszi a cselzi.
Már látom előlre.![]()
De miért vettük biztosra? mert fél éve mindenhol ezek olvashatók: Robinhora előszerződésünk van Robinhoval már már megállapodtak... Ha ti is ilyeneket olvasnátok Henryvel kapcsolatban és a legutolsó napkor emg jön 1 olyan infó h nem lesz a minek. nem lennétek csalódottak? Csak 1 kis megértést kérek semmi többet...Maxi írta:Nem biztos hogy csak ő csinált belőlük hülyét hanem saját maguk is ha véletlenül nem menne mert mindenki biztosra vette már amikor tudták h megakarják vvenni!Boixos írta:ettől nem félek. de ha végül télleg nem megy oda, az nekik ciki, nem nekünk. már legalább fél éve fényezik a gyereket. szal ha már annyira robbantgatni akarnának, akkor nyugodtan küldhetnék a csomagokat a kedvenc főnöküknek, aki ennyire hülyét csinált belőlük.
Nem biztos hogy csak ő csinált belőlük hülyét hanem saját maguk is ha véletlenül nem menne mert mindenki biztosra vette már amikor tudták h megakarják vvenni!Boixos írta:ettől nem félek. de ha végül télleg nem megy oda, az nekik ciki, nem nekünk. már legalább fél éve fényezik a gyereket. szal ha már annyira robbantgatni akarnának, akkor nyugodtan küldhetnék a csomagokat a kedvenc főnöküknek, aki ennyire hülyét csinált belőlük.
Jajj! A végén még robbanni fog a madridista!Boixos írta:azt sem lehet. max. HA-HA.A. Gábor írta:És azt lehet hogy HI-HIVito írta:akkor meg ne próbálja leírni azt, hogy HE-HE![]()
![]()
www.nso.huVito írta:Honnan van a hír?Bodi írta:Nah olvastátok a hírt????
Robinho marad a Santosban,visszautasították a real ajánlatát....
Ennyit az előszerződésről és a megállapodásról!
Ha igaz, akkor ezennel felruházom magam moderátori titulussal és felszólítok minden Barcás-érzeletű szurkolót, hogy ne menjen a Madridistára, de, ha mégis megy, akkor meg ne próbálja leírni azt, hogy HE-HE
Honnan van a hír?Bodi írta:Nah olvastátok a hírt????
majd meglátjuk... legyünk optimistákBodi írta:Nah olvastátok a hírt????