Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sajnos amióta rallyzik, azóta szerintem is elhanyagolja ezt a szakmáját... volt szerencsém az elmúlt időszakban jó pár régebbi nagy futamot megnézni,és szinte hiba nélkül élvezhetően leközvetítette, még amikor Mezei-vel tolta, akkor is, fantasztikus összhangban közvetíttek, de még 2003-2005 környékén is ez volt a jellemző, persze én most is bírom, bár nem hallom rajta azt az alázatot,és érdeklődést, mint régebben, ezt sajnálom.gekkodan írta:
Szegény srác mehetne már inkább ralizni.
Vettel Schumacher méltó utódja. nem véletlenül egyengeti Michael már kiskora óta a karrierjét. Legfiatalabb pontszerző, győztes, pole-pozíciós, ő szerezte meg a Red Bull és a Toro Rosso első pole-pozicíóját, győzelmét. És még sorolhatnám...Messa írta:Ezt azért nem mondanám...Stelios írta:Vettelböl pedig világbajnok lehet. Sokkal inkább megérdmelné, mint Button.
Button szvsz. sokkal jobban rászolgálna, mint Vettel.
Bár kettejük közül a németet favorizálom, Buttonnak is bőven kijárna mostmár 1 vb cím.
A nagy csapatoknak nem sikerült a fejlesztés, ennyi.barca99 írta:Na nekem ettől viszont elpukkat az agyam. Eddig rossz volt Button vezetői képessége, mert pontot alig szerzett, most meg hirtelen megtanították vezetni, és az élen áll, nem?faithnomore írta:Kimi ott vagánykodik a vb pontverseny végén 0 ponttal...
érdekes nekem ez a Ferrari, és szerintem igaza volt Palik Lacinak amikor azt mondta hogy talán a versenyben már nem a technika a legeslegfontosabb, most már igen nagy szerepet játszik a futamokban a vezetők képességei is, nem mintha eddig nem elhanyagolható lett volna, de most talán jobban kiütközikAlonso, Raikönnen vagy Hamilton meg elfelejtett vezetni.
![]()
Eddig is visszafogott egy tehetséget, ha rossz kocsi volt alatta, most meg visszafogja a klasszisokat, ha gyenge a kocsija.
Persze sokat számít a vezetői képesség is, de legalább annyira a technika is. Hiába tudjuk évek óta, hogy Button gyors, amíg egy vacak Honda volt alatta. Kapott egy gépet, ott van az élen. Alonso hiába bizonyítja, hogy egy remek pilóta, ha gyenge az autó, esélye sincs a VB-címre.
Na nekem ettől viszont elpukkat az agyam. Eddig rossz volt Button vezetői képessége, mert pontot alig szerzett, most meg hirtelen megtanították vezetni, és az élen áll, nem?faithnomore írta:Kimi ott vagánykodik a vb pontverseny végén 0 ponttal...
érdekes nekem ez a Ferrari, és szerintem igaza volt Palik Lacinak amikor azt mondta hogy talán a versenyben már nem a technika a legeslegfontosabb, most már igen nagy szerepet játszik a futamokban a vezetők képességei is, nem mintha eddig nem elhanyagolható lett volna, de most talán jobban kiütközik
Ezt azért nem mondanám...Stelios írta:Vettelböl pedig világbajnok lehet. Sokkal inkább megérdmelné, mint Button.
ő ő ő gyuláám háát nem is tudom.kudu írta:Ez a Palik féle közvetítés egyre színvonaltalanabb....
legtöbbször csak annyit lehet hallatni,h öööö meg a a a
És tegyük hozzá, tökéletesen igaza van.ab1daL írta:Briatore a minap a világbajnoki éllovas Jenson Buttonról mondta azt, hogy lassú, míg Rubens Barrichellóval kapcsolatban azt jegyezte meg, hogy majdnem visszavonult az F1-től, majd hozzátette, elfogadhatatlan, hogy ilyenek harcoljanak a vb-címért.