Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
abreu
Jugador d'estrella

2009.04.23. 19:31:27

Spityu írta:
1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.
Sőtt, amelyiken játszott, azon rendszerint gólt kaptunk...

Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...
Cáceres elég kevés meccsett játszott eddig, de voltak jó, ígéretes megmozdulásai.
Ez meg hogy Bojan nem Barca szintű.... Hát komolyan mondom, mégcsak 18 éves :!: :!: Szerinted Villa hol volt ennyi idősen :?: Most nem azt mondom hogy jobb lesz nála, de még lehet olyan jó mint ő.
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 19:29:12

Noname-nek igaza van. Oleguerre nem emlékszel? És egyébként miből szűrted le, hogy Cáceres gyenge? Legalább a nevét megtanulhatnád...

Agüero és Villa mi a ló 'mijének is' kell ide? Most mi a baj a csatárok rotálásával? 3 klasszis csatár, Bojan, Iniesta és a többi utánpótlás játékos Pedro és Jeffren nem jó? Ne legyél már ilyen divatdrukker, hogy a világ összes játékosát le akard igazolni...
1. Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.

2. Mint írtam az előbb Bojan szerintem nem Barcelona szintű játékos.

3. NEM vagyok divatdrukker, és marhára fel tud idegesíteni ha valaki ezt mondja rám. De lehet h pont te vagy divatdrukker aki ezzel dobálozik.

4. Lehet nekem is saját véleményem hogy kit látnék szívesen a csapatban és kit nem.
mcfc.hu - Magyarország legnagyobb Manchester City szurkolói weboldal.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.04.23. 19:24:32

Spityu írta: 1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.

Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...

na haragudj Spityu, de igen fura dolgokat írsz. Caceresnek volt jó meccse, de sajna gőzöm sincs, hogy ki ellen, mert nem emlékszem, hogy épp ki ellen játszottunk. de tisztán él bennem az emlék, ahogy 3 méterről gyönyörűen csúszik oda, és szerel. és ezt többször megcsinálta már. amúgy mivel védő és 21 éves, nem csoda, hogy nem akkora spíler mint Puyol, pluszban nem is játszik :wink: sebaj. Krkic meg nem a médiának köszönheti azt, hogy a kupában lőtt egy párat, duplázott a bajnokságban, betalált a bl-ben, és tavaly több mint 10 gólt lőtt :wink: amúgymeg 18 a srác, és Villa hány évesen futott be igazán? erről ennyit :roll: :wink:
MichaaBee
Llegenda del Barça

2009.04.23. 19:19:49

Spityu írta:Én hátulról eladnám a teljsen haszontalan Casares-t is.
6 éve vagyok Barca drukker, de ilyen gyenge hátvédet nem láttam még soha gránátvörös-kékben.

És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.

Noname-nek igaza van. Oleguerre nem emlékszel? És egyébként miből szűrted le, hogy Cáceres gyenge? Legalább a nevét megtanulhatnád...

Agüero és Villa mi a ló 'mijének is' kell ide? Most mi a baj a csatárok rotálásával? 3 klasszis csatár, Bojan, Iniesta és a többi utánpótlás játékos Pedro és Jeffren nem jó? Ne legyél már ilyen divatdrukker, hogy a világ összes játékosát le akard igazolni...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 19:17:18

barca0417 írta: és számodra miből derült ki hogy Caceres gyenge? és minek Villa vagy Agüero? kinek a helyére? rotálni ott van Bojan. Ha Eto'o nem távozik, nem kell támadó.
1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.

barca0417
Entrenador del Barça

2009.04.23. 19:05:34

6 éve vagyok Barca drukker, de ilyen gyenge hátvédet nem láttam még soha gránátvörös-kékben.

És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.
és számodra miből derült ki hogy Caceres gyenge? és minek Villa vagy Agüero? kinek a helyére? rotálni ott van Bojan. Ha Eto'o nem távozik, nem kell támadó.
Kép
noname
Llegenda del Barça

2009.04.23. 19:03:03

Does not compute!!! Ha 6 éve lennél Barca drukker még élne benned egy bizonyos Oleguer emléke. :lol: :lol: :lol:
A Fifa egy szégyen
Spityu
Barça C
Kapcsolat:

2009.04.23. 18:53:02

Én hátulról eladnám a teljsen haszontalan Casares-t is.

Skeraj
Jugador del Barça

2009.04.23. 18:40:51

Sztem a mostani Barcába egy v max. két posztra kellene játékost venni.Az első a kapus ez egyértelmű,Valdes jó kapus de vannak nála jobbak.A másika középhátvéd poszt:Sztem nyáron a Marquez,Gaby Millito kettősből vkit elkellene adni,helyettük visszajönne Henrique és meg lenne a VERHETETLEN BARCA!!!!
Kép

"Ahhoz hogy alkoss hogy ne keljen szenvedned
Úgy feküdj le, hogy legyen miért felkelned" by Anomim Mc
Barcaman14
Director del Fútbol

2009.04.23. 16:32:17

kudu írta:Nem tudtam máshova írni :roll:

Nem tom, ki olvasta a tegnapi Nemzeti Sportot.
Abban volt egy viszonylag hosszabb cikk arról, hogy a Barca kiszemelte magának Keirrison de Souza Carneiro-t.
Palmeirasban játszik, 20 éves, állítólag írásba adta, hogy nem tárgyal más klubbal a Barcán kívül, és hogy a Barca talán 13 millió eurót adna érte :roll:

Ebben a szezonban 20 meccsen 18 gólt szerzett :wink:
Én is olvastam!Elég tehetséges lehet a srác.Amúgy a tegnapi Milan meccsen feltűnt nekem az a Mattioni gyerek.Elég jól nyomta szerintem.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
kudu
Entrenador del Barça

2009.04.23. 15:48:14

Nem tudtam máshova írni :roll:

Nem tom, ki olvasta a tegnapi Nemzeti Sportot.
Abban volt egy viszonylag hosszabb cikk arról, hogy a Barca kiszemelte magának Keirrison de Souza Carneiro-t.
Palmeirasban játszik, 20 éves, állítólag írásba adta, hogy nem tárgyal más klubbal a Barcán kívül, és hogy a Barca talán 13 millió eurót adna érte :roll:

Ebben a szezonban 20 meccsen 18 gólt szerzett :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Sanama
Llegenda del Barça

2009.04.23. 15:20:02

Hát Sajna elég nehéz helyzetbe került a pool,mert tegnap nyert a mu...
Így 3pont előny,és 1meccs a mu-nak...
nem lehetetlen,de nagyon nehéz :roll:
chonggy
Capitá del Barça

2009.04.23. 15:17:10

Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.04.23. 15:03:03

menczel írta:
Barcaforever írta:Keirrison de Souza Carneiro 1988 dec.3

Én nagyon sok szeretettel várom K9-et. :wink:
ugyanmár ugyanmár. Hova meg minek jönne? megint megveszünk egy brazil srácot hogy továbbadjuk kölcsönbe? semmi értelme. a csapatban ottvan Etoo és Bojan középre, sőt ha jön balszélső ami valószinű, akkor Henry is. felesleges. és egyébként a video alapján nem láttam semmi különlegeset benne
Mert mit vársz egy vérbeli befejező csatártól?Szép szerelést vagy mi?Nem hiszem, h 2 éve egy Pato-s videón olyan sok mindent lehetett látni. :roll: A srác gyakorlatilag mindent megnyert idén egyéni szinten.A legjobb csatár,a legjobb játékos,a legtöbbet fejlődött játékos,a legjobb fiatal játékos. :roll: Eto'o-ból előbb-utóbb úgyis pénzt kell csinálni, Rossel meg úgyis ide fogja hozni ezt a srácot, mert a 10 névből álló listáján ő az első. :wink:
Kép
Tim
Mezei fórumozó

2009.04.23. 10:56:04

LM10 írta:Leírnám, hogy milyen igazolásokat várok idén nyáron a Barcától és a Realtól.

Nálunk nem változtatnék szinte semmit. Sylvinho visszavonul őt kell pótolni, és még Gudjohnsen is távozik szerintem, hisz csak 2010-ig van szerződése és nem akarnak vele hosszabbítani. Engem nem érdekelne a "Ribéry-Saga". Mivel a balszélső nem létszükséglet,ezért Silva lenne a tökéletes jelölt: Spanyol,gyors,teknikás,25-30 millió közt mozog, a Valencia a válság miatt el is adná. Ez esetben Hleb játszhatna Gudy posztján( mint a tegnapi meccs végén). Márquez szerződése is lejár 2010-ben de ő vele hosszabbítanék. Nagyon hasznos és stabil idén a mexicói. Bár ez szerintem függ majd Gabi Milito felépülésétől, félek, hogy Milito már nem is lesz olyan mint régen:?Sylvinho helyére pedig jelöltem sincs aki lenne az ideális itt. Henrique jobb szélen játszik még, max Caceres vagy Puyol játszana balszélsőt ha nem lenne Abidal.

Szóval Sylvinho és Gudjohnsen lesznek szvsz a távozók, Silva és Henrique pedig az érkezők.

A Realnál mindent újra kell építeni. Először is a távozóim ők lennének:
Dudek,Salgado, Pepe, Cannavaro,Heinze,M.Diarra,Guti,Faubert,v.d. Vaart, van Nistelrooy, Saviola.

Ez 11 játékos!

A fél csapat. Ha ezek a játékosok távoznának és jól pótolnák őket a Madrid veszélyes lehetne. Ugye a pletykák szerint a Real kalapjában lévő nevek: Ronaldo, Kaka, X.Alonso, Maicon, Godin, stb)

Konkrét igazolásokat nem írnék itt mert, még most tényleg kiszámíthatatlan a jövő, de az biztos, hogy a Real 1 nyár alatt nem lesz képes megvenni C.Ronaldo-t és Kakát.
Kép
kristop
Entrenador del Barça

2009.04.22. 22:00:49

bali 15 írta:Már kérdezni akartam de mi az itt lévők véleménye Theo Walcott-ról?
Szerintetek jól játszana itt?
jó képességű, tehetséges játékos akinek FOLYAMATOS játéklehetőségre van szüksége a további fejlődéshez. továbbá a posztja pedig gyakorlatilag megegyezik Messiével, szóval felejtős. szerintem.

szerk.: a Keirrisonos cikket én is olvastam a nemzeti sportban, megtetszett a gyereknah :D nem kezdőnek jönne úgy se és kellő rotációval, pihentetásekkel játszhatna ő is Bojan is, Henry is.
bali 15
Director del Fútbol

2009.04.22. 21:56:44

Már kérdezni akartam de mi az itt lévők véleménye Theo Walcott-ról?
Szerintetek jól játszana itt?
faithnomore
Entrenador del Barça

2009.04.22. 21:47:01

A Tuttosport szerint a Juventus letett a brazil Diego szerződtetéséről, s helyette inkább Sneijdert igazolnák le. Az olasz klub már el is küldhette a Real Madridnak a 18 milliós ajánlatát. A hírek szerint ezt maga Sneijder utasította vissza, de a Juventus várhatóan újabb offenzívára készül.

érdekes, bár szerintem a juve sokkal jobban járna Diego-val, de szerintem ez eléggé kacsa hír
Kép
El hombre Martín...igazi balfék! A szöcske!- Horti 'Mester' Gábor
www.perfectinsanity.blog.hu
menczel
Entrenador del Barça

2009.04.22. 11:41:53

Barcaforever írta:Keirrison de Souza Carneiro 1988 dec.3

ugyanmár ugyanmár. Hova meg minek jönne? megint megveszünk egy brazil srácot hogy továbbadjuk kölcsönbe? semmi értelme. a csapatban ottvan Etoo és Bojan középre, sőt ha jön balszélső ami valószinű, akkor Henry is. felesleges. és egyébként a video alapján nem láttam semmi különlegeset benne
Barcaforever
Director del Fútbol

2009.04.22. 11:01:55

Keirrison de Souza Carneiro 1988 dec.3

Egy hosszabb cikk van róla a mai nemzeti sportban.Hatalmas játékos a srác!A múltkor néztem a Sport Klubbon, volt vele egy fél órás interjú és összeállítás, hát vmi hatalmas a srác.Sztem már most jobb, mint Pato. :oops:

A cikk szerint Txiki, megállapadott, h csak a Barcával tárgyalhat, és az ára 13 millió euro, amit a játékos 80%-os játék jogát képviselő Traffic Sport Marketing kötött meg.Biztos van alapja az egésznek, mert már az interjúban is többször elhangzott a barca neve, amit magától említett, mennyire él-hal a csapatért, főleg Messiért.

http://www.youtube.com/watch?v=KwInf0r8S7s
http://www.youtube.com/watch?v=vfOAVtqTESM
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2009.04.21. 21:36:56

Egy kis pletykadömping:

A hírek szerint a Tottenham szeretné megszerezni az Intertől Sulley Muntari-t.

A Real Madrid ajánlatot tett az Udinese kolumbiai védőjéért, Cristian Zapata-ért.

Olasz lapértesülések szerint a Real Madrid nyáron szeretné megszerezni Franck Riberyt. A Bayern München francia klasszisa iránt a rivális Barcelona és a Juventus is élénken érdeklődik.

Olasz lapértesülések szerint David Trezeguet elvágyódik Torinóbol. A hosszab sérülése után felépült támadó nemérti mellőzését.

Fabio Cannavaro ügynöke is megerősítette, hogy tárgyalnak a Bianconerivel a játékos átigazolásáról. Könnyen lehet, hogy jövőre ismét Juventus mezben láthatjuk.

A legújabb pletykák szerint komoly változtatásokat terveznek a Juventusnál, és ennek egyik része lenne, hogy Claudio Ranieri helyett Antonio Conte-t igazolná le a klub a vezetőedzői posztra.

A Tottenham Hotspur Ricardo Quaresma gyenge formája mellett is le szeretné szerződtetni a szélsőt. Mourinho beszeretné vonni a transzferba Jenast, a Spurs játékosát egy esetleges klubváltás esetén.

Elképzelhető, hogy az AS Roma a nyáron megválik a Simone Perrotta-tól. A hírek szerint nem kíván a klub hosszabbítani a 31 éves középpályással.

Diego nem az egyetlen játékos, akit kiszemelt magának a Juventus, sőt a pletykák szerint már folynak a tárgyalások az Udinesével is Fabio Quagliarella nyári átigazolásáról.

Könnyen lehet,hogy a mostani lesz Diego Godín utolsó idénye az El Madrigal-ban. A hírek szerint élénken érdeklődik iránta a Real Madrid és a Milan is.

A Hamburg középpályását Trochowskit több angol csapat is szívesen látná, többek közt az Everton és a Manchester City is.

A Panathinaikos után a Tottenham Hotspur is bejelentette igényét Niko Krancjar-ra.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
barca99
Llegenda del Barça

2009.04.19. 18:24:14

Cáceres14 írta:Aquilani és De Rossit a barca már nem akatja leigazolni?
Kb. olyan, mintha Xavit és Iniestát akarná valaki leigazolni. :D Annyi a különbség, hogy a Barca azért esélyesebben indul a bajnokságban és a BL-ben is, mint a Roma, itt azért könnyebb megragadni akárkinek.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.04.19. 18:23:02

Boixos írta:olyan szintű kpályánk van, h tényleg felesleges lenne leigazolni őket, de nem is volt róluk komolyan szó. egyébként sem engedné el az ASR de rossit, aki a következő capitano lesz totti után, és aquilani is a legjobb úton halad afelé, h örökre az örök városban maradjon.
A: Persze maradjanak csak ott, ott nagyobb szükség van rájuk. Azt mondtam, nem butaság. Nem, h jó lenne. Mint Roma drukker mondom: maradjon ott.
B: El se engednék, ugyh erről ne is beszéljünk.
Boixos
Llegenda del Barça

2009.04.19. 18:20:12

olyan szintű kpályánk van, h tényleg felesleges lenne leigazolni őket, de nem is volt róluk komolyan szó. egyébként sem engedné el az ASR de rossit, aki a következő capitano lesz totti után, és aquilani is a legjobb úton halad afelé, h örökre az örök városban maradjon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt