Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Cáceres elég kevés meccsett játszott eddig, de voltak jó, ígéretes megmozdulásai.Spityu írta:
1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.
Sőtt, amelyiken játszott, azon rendszerint gólt kaptunk...
Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...
1. Mint írtam "Cáceres"-nek nem volt olyan meccse mint amekkora tehetségnek ki lett kiáltva.
Noname-nek igaza van. Oleguerre nem emlékszel? És egyébként miből szűrted le, hogy Cáceres gyenge? Legalább a nevét megtanulhatnád...
Agüero és Villa mi a ló 'mijének is' kell ide? Most mi a baj a csatárok rotálásával? 3 klasszis csatár, Bojan, Iniesta és a többi utánpótlás játékos Pedro és Jeffren nem jó? Ne legyél már ilyen divatdrukker, hogy a világ összes játékosát le akard igazolni...
Spityu írta: 1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.
Sőtt, amelyiken játszott, azon rendszerint gólt kaptunk...
Bojan meg sztem nem barca szintű játékos. És most biztos sokan leharapják a fejem, de neki is csak a médiából van neve. Nem hinném, hogy valaha is lesz olyan játékos mint pl Villa vagy akár Aguero. Nem hiába nem játszik Pepnél Bojan...
Spityu írta:Én hátulról eladnám a teljsen haszontalan Casares-t is.
6 éve vagyok Barca drukker, de ilyen gyenge hátvédet nem láttam még soha gránátvörös-kékben.
És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.
1 olyan meccset nem tudsz mondani amelyiken jól játszott Caceres.barca0417 írta: és számodra miből derült ki hogy Caceres gyenge? és minek Villa vagy Agüero? kinek a helyére? rotálni ott van Bojan. Ha Eto'o nem távozik, nem kell támadó.
és számodra miből derült ki hogy Caceres gyenge? és minek Villa vagy Agüero? kinek a helyére? rotálni ott van Bojan. Ha Eto'o nem távozik, nem kell támadó.Spityu írta:Én hátulról eladnám a teljsen haszontalan Casares-t is.
6 éve vagyok Barca drukker, de ilyen gyenge hátvédet nem láttam még soha gránátvörös-kékben.
És sztem míg lehet, addig vagy David Villa-t vagy pedig Aguero-t kellene megvenni, és akkor nem lenne gond a csatárok rotálásaval sem.
Does not compute!!! Ha 6 éve lennél Barca drukker még élne benned egy bizonyos Oleguer emléke.Spityu írta:Én hátulról eladnám a teljsen haszontalan Casares-t is.
Én is olvastam!Elég tehetséges lehet a srác.Amúgy a tegnapi Milan meccsen feltűnt nekem az a Mattioni gyerek.Elég jól nyomta szerintem.kudu írta:Nem tudtam máshova írni![]()
Nem tom, ki olvasta a tegnapi Nemzeti Sportot.
Abban volt egy viszonylag hosszabb cikk arról, hogy a Barca kiszemelte magának Keirrison de Souza Carneiro-t.
Palmeirasban játszik, 20 éves, állítólag írásba adta, hogy nem tárgyal más klubbal a Barcán kívül, és hogy a Barca talán 13 millió eurót adna érte![]()
Ebben a szezonban 20 meccsen 18 gólt szerzett
Hát Sajna elég nehéz helyzetbe került a pool,mert tegnap nyert a mu...
Mert mit vársz egy vérbeli befejező csatártól?Szép szerelést vagy mi?Nem hiszem, h 2 éve egy Pato-s videón olyan sok mindent lehetett látni.menczel írta:ugyanmár ugyanmár. Hova meg minek jönne? megint megveszünk egy brazil srácot hogy továbbadjuk kölcsönbe? semmi értelme. a csapatban ottvan Etoo és Bojan középre, sőt ha jön balszélső ami valószinű, akkor Henry is. felesleges. és egyébként a video alapján nem láttam semmi különlegeset benneBarcaforever írta:Keirrison de Souza Carneiro 1988 dec.3
Én nagyon sok szeretettel várom K9-et.![]()
LM10 írta:Leírnám, hogy milyen igazolásokat várok idén nyáron a Barcától és a Realtól.
Nálunk nem változtatnék szinte semmit. Sylvinho visszavonul őt kell pótolni, és még Gudjohnsen is távozik szerintem, hisz csak 2010-ig van szerződése és nem akarnak vele hosszabbítani. Engem nem érdekelne a "Ribéry-Saga". Mivel a balszélső nem létszükséglet,ezért Silva lenne a tökéletes jelölt: Spanyol,gyors,teknikás,25-30 millió közt mozog, a Valencia a válság miatt el is adná. Ez esetben Hleb játszhatna Gudy posztján( mint a tegnapi meccs végén). Márquez szerződése is lejár 2010-ben de ő vele hosszabbítanék. Nagyon hasznos és stabil idén a mexicói. Bár ez szerintem függ majd Gabi Milito felépülésétől, félek, hogy Milito már nem is lesz olyan mint régen:?Sylvinho helyére pedig jelöltem sincs aki lenne az ideális itt. Henrique jobb szélen játszik még, max Caceres vagy Puyol játszana balszélsőt ha nem lenne Abidal.
Szóval Sylvinho és Gudjohnsen lesznek szvsz a távozók, Silva és Henrique pedig az érkezők.
A Realnál mindent újra kell építeni. Először is a távozóim ők lennének:
Dudek,Salgado, Pepe, Cannavaro,Heinze,M.Diarra,Guti,Faubert,v.d. Vaart, van Nistelrooy, Saviola.
Ez 11 játékos!
A fél csapat. Ha ezek a játékosok távoznának és jól pótolnák őket a Madrid veszélyes lehetne. Ugye a pletykák szerint a Real kalapjában lévő nevek: Ronaldo, Kaka, X.Alonso, Maicon, Godin, stb)
Konkrét igazolásokat nem írnék itt mert, még most tényleg kiszámíthatatlan a jövő, de az biztos, hogy a Real 1 nyár alatt nem lesz képes megvenni C.Ronaldo-t és Kakát.
jó képességű, tehetséges játékos akinek FOLYAMATOS játéklehetőségre van szüksége a további fejlődéshez. továbbá a posztja pedig gyakorlatilag megegyezik Messiével, szóval felejtős. szerintem.bali 15 írta:Már kérdezni akartam de mi az itt lévők véleménye Theo Walcott-ról?
Szerintetek jól játszana itt?
ugyanmár ugyanmár. Hova meg minek jönne? megint megveszünk egy brazil srácot hogy továbbadjuk kölcsönbe? semmi értelme. a csapatban ottvan Etoo és Bojan középre, sőt ha jön balszélső ami valószinű, akkor Henry is. felesleges. és egyébként a video alapján nem láttam semmi különlegeset benneBarcaforever írta:Keirrison de Souza Carneiro 1988 dec.3
Én nagyon sok szeretettel várom K9-et.![]()
Kb. olyan, mintha Xavit és Iniestát akarná valaki leigazolni.Cáceres14 írta:Aquilani és De Rossit a barca már nem akatja leigazolni?
A: Persze maradjanak csak ott, ott nagyobb szükség van rájuk. Azt mondtam, nem butaság. Nem, h jó lenne. Mint Roma drukker mondom: maradjon ott.Boixos írta:olyan szintű kpályánk van, h tényleg felesleges lenne leigazolni őket, de nem is volt róluk komolyan szó. egyébként sem engedné el az ASR de rossit, aki a következő capitano lesz totti után, és aquilani is a legjobb úton halad afelé, h örökre az örök városban maradjon.