Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Portot én is néztem, de megláttam az első meccs eredményét és valamiért inkább kihagytamgekkodan írta:Lokomotiv - CSKA Moskva V
Amadora - Porto V
Barca - Sevilla H
Toulusse - Guingamp H
Juve-Lazio H
Besiktas- Ankaraspor H
Én erre esküszöm
Elhiszem,én meg ezeket raktam félidőre bet-home-onsenzu írta:és akkor a Twente, Leverkusen még szóba se kerültNorberto 25 írta:Liverpool nem hiszem el.................... getafe is áááá
ha csak 3 meccset akarsz megtenni több zsével ,akkor a Dani által ajánlottak közül,válassz szntem 3 másikat, kisebb nevű csapatot, ámbár legalább ugyanolyan eséllyel mint ezek. természetesen mind3nál sanszosabb a hazai győzelem,de mind3 így,v úgy rangadó is,+hozzájön a BARCA esetében a saját csapatra nem teszünk cuccvlxe írta:amúgy én egy ilyenre gondoltam, de a Pool-on gondolkodóba vok
Liverpool - Arsenal H
Barca - Sevilla H
Chelsea - Everton H
mintha lett volna még két chelsea elleni rangadó isgekkodan írta:vlxe írta:Köszönöm a véleményed gekkodan! Valahogy én is így gondoloma Pool most eléggé formába van... Azért még 2x átrágom
Ja és persze ne feledjük a Pool idei rangadós formáját, ami így néz ki: ManU 2/2, Chelsea 2/2, Arsenal X és most jön a visszavágó.
Merészség nélkül gondolom, hogy győzelem lesz a vége.
Amúgy Adebayor és van Persie is sérült, így Arshavin nyilván visszakerül a csapatba, de Bendtnert megeszi Skrtel, Eduadro meg egyedül kevés lesz a csodára. Még úgy is hazai győzelmet várok, hogy Gerrard továbbra is a vonal mellett üldögél majd.vlxe írta:Köszönöm a véleményed gekkodan! Valahogy én is így gondoloma Pool most eléggé formába van... Azért még 2x átrágom