Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
de sztem is az.szajko írta: Ahoz képest, hogy nem kedvelem az e fajta rockot(mondjuk másfajtát se nagyon), ez tetszik.
Ezzel a katonás videóval meg kifejezetten jó.
Ha jól látom a Ryan közlegény az nem?
Ahoz képest, hogy nem kedvelem az e fajta rockot(mondjuk másfajtát se nagyon
Sajna én nem. De kíváló ízlésBenga írta:Artic Monkeys dalszövegeket keresnék magyarul. Valaki nemtud valamit?
Szia!Slither írta: Még mindig google...:![]()
...
Még mindig google...:torrestoni írta:Sziasztok!
Ha valaki rendelkezik vele, esetleg linket tudna adni, azért nagyon hálás lennék:
Franz Ferdinand - Take Me Out (Daft Punk remix)
Eredetileg azt a verziót kerestem ami az egyik Eurosport promo-ban hangzik, de nem találtam. Ha tudtok arról valamit, az is nagyon jó lenne!
Köszönöm előre is!
Katalán88 írta:De hogy nem!messi1918 írta:Ilyeneket senki nem hallgat?
Guns N' Roses-Paradise City
Guns N' Roses-You Could Be Mine
Ezek szerintem megunhatalanok. Úgy mint a November Rain vagy esetleg a Don't Cry. Zenei ízléstől függetlenül.Imádom a Roses-t! Ami még hasonló zenét játszik az a Velvet Revolver. Nem csoda az egész banda a Guns N' Roses-ra épül.
De hogy nem!messi1918 írta:Ilyeneket senki nem hallgat?
Guns N' Roses-Paradise City
Guns N' Roses-You Could Be Mine
Ezek szerintem megunhatalanok. Úgy mint a November Rain vagy esetleg a Don't Cry. Zenei ízléstől függetlenül.
Hát nekem minden Roots zene bejön, nagyon bírom a dobosukat és Black Thought szövegeit, szóval nyugodtan tudom ajánlani. Sok jó pörgös és jazz hangúlatú szám is van.G-Jay írta:Csövi!Slither írta: Amúgy ha már szóba került, mindenki hallgasson The Roots-ot!
Itt van egy szám tőlük, talán ez a legpopulárisabb: >>KATT<<
(Csak nekem nem sikerült elsőre megértenem hogy mint nyomatnak a refrénben?![]()
)
Nagyon jó számr ez bezony, már jó ideje hallgatom én is! Lehet én vagyok béna, de nekem sokadjára sem sikerül megértenem mit mond a refrénben...a dont say nothin-t értem csak![]()
Hallottad az egész albumukat? Érdemes esetleg letöltenem? (vagy fel tudod tölteni, ha jó minőség?)
Csövi!Slither írta: Amúgy ha már szóba került, mindenki hallgasson The Roots-ot!
Itt van egy szám tőlük, talán ez a legpopulárisabb: >>KATT<<
(Csak nekem nem sikerült elsőre megértenem hogy mint nyomatnak a refrénben?![]()
)
Hát figyelj!faithnomore írta:én nagyon szeretem a rockzenét, ilyeneket hogy avenged sevenfold, guns n roses, deep purple, led zeppelin, metallica
most épp egy nagyon jó zenét hallgatok, eszméletlenül tetszik
http://www.youtube.com/watch?v=EJee0gu7USc
főleg Caesarka-nak ajánlom, mert látom hasonló az ízlésünk
ezen kívül viszont rock n roll jöhet minden mennyiségben, imádom Fenyő Miki zenéjét![]()