[quote="tubatibi"]úristen.
persze tiltsuk el a focitól, a liga egyik legjobb védőjét, nah tiltsuk el.

ű
nem értem mit kell ennyire felfújni a dolgot.
ezzel, ha mi lett volna, ha a szeretteidet rúgja meg...hát szabod, nem a szeretteid fociznak.
és vannak még fehér hollók köztetek is:
Szerintem sok ember azért "fújja fel" a dolgot, mert amikor valakinek úgymond elgurul a gyógyszere az nem tart 2-3-5 percig, hanem mérgében odarúg/odaüt egyet egy embernek és kész. Ehhez képest Pepe ámokfutást rendezett és aki a közelébe ment az ellenfél játékosai közül az kapott és akkor még nem beszéltünk a győztes gólnál a pályára rohanással (bár ezt én nem láttam). És mi köze van ennek ahhoz, hogy a "liga egyik legjobb védője"?, amivel sokan egyébként sem értenek egyet, na ezt nem értem.
Természetesen én sem gondolom, hogy egy gyilkossággal lehetne összehasonlítani, DE mindenképpen érzékeltetni kell, hogy ez több volt, egy szimpla méregkitörésről. A rossz ütemű, sérülést okozó becsúszásszal való hasonlat meg egyszerűen rossz és értelmezhetetlen. Semmi köze ehhez az esethez.
Szerintem ha a Madrid szerecsenmosdatásos taktikája menni fog, akkor 3 meccset kap, ha nem akkor 5-öt, habár én ezt kevésnek tartom (nálam 5-10 meccset kapna), nem lesz több, mindenesetre az MLSZ elintézné egy 4-6 hónapos eltiltással (mintha korábban lett volna ilyen), ami a nyáron lejárna.
Én azt gondolom, hogy ami büntetés lehetne az sokkal inkább a csapattól kaphatja/kaphatná. Volt már rá példa, hogy ilyen eset után megszabadult egy csapat a renitens játékosától és a mérhetetlen image rombolás, amit Pepe elért a reálnál még ilyen "eredménnyel" is járhat.
A meneküléssel az a baj, hogy az éned mindig veled marad.