Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben igazad van ezt belatomSaviola írta:Azért mert az utóbbi időben véletlenül elkezdtek focizni,a szezonjuk egy fos.Leomessi14 írta: Miert szerinted a Pool nem focizik???Ha nem focizna nem jatszott volna 2 heten belul 2 4-4-et az a foci azmit mi es ok csinalunk nalam a Pool a 2. kedvenc csapatom,mert hasonlit a mi jatekstilusunkhoz.
Azért mert az utóbbi időben véletlenül elkezdtek focizni,a szezonjuk egy fos.Leomessi14 írta: Miert szerinted a Pool nem focizik???Ha nem focizna nem jatszott volna 2 heten belul 2 4-4-et az a foci azmit mi es ok csinalunk nalam a Pool a 2. kedvenc csapatom,mert hasonlit a mi jatekstilusunkhoz.
Miert szerinted a Pool nem focizik???Ha nem focizna nem jatszott volna 2 heten belul 2 4-4-et az a foci azmit mi es ok csinalunk nalam a Pool a 2. kedvenc csapatom,mert hasonlit a mi jatekstilusunkhoz.Saviola írta:A 0 Liverpool nyeri a bajnokságot,sírva fakadok.Ha nem is a M.u.,akkor legalább olyan csapat nyerné,amelyik focizik is.A M.u. meg teljesen legyengült,nem tudom mi van velük.
A 0 Liverpool oda-vissza verte az MU-t meg a Chelsea-t. MU meg csak West Bromok meg Hull City-k ellen parádézik. Akarom mondani hozza az 1-0-kat. Tavaly még utáltam a Poolt, de idén már semmi bajom velük. Sokkal inkább megérdemelnék.Saviola írta:A 0 Liverpool nyeri a bajnokságot,sírva fakadok.Ha nem is a M.u.,akkor legalább olyan csapat nyerné,amelyik focizik is.A M.u. meg teljesen legyengült,nem tudom mi van velük.
Úgyszintén ezt gondolom. Inkább nyerné meg a Pool, mint a cselszki vagy a manu. Sajnos tegnap előtt a Pool egyszerre mutatta meg miért érdemelné meg a bajnokságot és miért nem. Ennyire jól támadni nem sok csapat tud. Minden pillanatban képesek átállni és egyenlíteni vagy megfordítani egy meccset. A legnagyobb baj az viszont az, hogy hátul olyan hibákat vétettek amelyeket ilyen szinten nem lehet megengedni. Az Arsenal vígan röhögve 4 kapura lövésből jóformán bevert 4-et. A pool meg folyamatosan hajtotta a meccset a hibái miatt. Ezért nem tud feljutni a csúcsra a Pool sajnaBenga írta: A Pool valószínüleg nem lesz bajnok ezt nagyon sajnálom.
Itt a pont! Ha nem kapott volna lehetőséget, ugy ugye nem is tudott volna jól játszani. Igy sztem mindenkinek jobb, a Barca kezdője nagyon jó, Arshavin nem férne be, hiába kiváló játékos, az Arsenalban meg ő a játékmester, és jól megy neki. Én örülük amugy, a jó teljesitményének, szurkolok, h tartsa a szintet. Ja, és nagyon remélem, h az Arsenal a közeljövőben 3x tör borsot a mencseszter orra alákristop írta:
ez igaz, viszont ide nem fért volna be. ha meg ugyanannyit játszott volna itt, mint Hleb, akkor ő se mutatott volna semmit se és ugyanígy ki lenne akadva rá mindenki. jót tesz Arshavin karrierjének az Arsenal. a meccset meg bepótolom, a Realal voltam elfoglalva.
Nah ez azért nagyon erős tulzás, Iniesta-hoz hasonlítani. Sohasem játszott olyan szinten mint Ini. Hasonló a stílusok de más dimenzió Ini. Iniesta és Xavi a földkerekség 2 legkreatívabb, legjobban passzoló középpályása. Iniesta gyorsabb,jobban cselez, sokkal jobban passzol mint Hleb.Benga írta:Hleb olyan szinten játszott az Arsenalba mint Ini kb.
Én annak örültem volna, hogy ha mindkettőt megvesszük. Arshavin elrohangál a vonal mellett, Hleb meg a középpályán játszik (például Keita helyett). De így, hogy Henry már egyáltalán nem olyan rossz (bár néha még mindig verem a fejem a falba), én megvagyok Arshavin nélkül. Henry után majd viszont el lehetne gondolkodni rajta.kristop írta:ez igaz, viszont ide nem fért volna be. ha meg ugyanannyit játszott volna itt, mint Hleb, akkor ő se mutatott volna semmit se és ugyanígy ki lenne akadva rá mindenki. jót tesz Arshavin karrierjének az Arsenal. a meccset meg bepótolom, a Realal voltam elfoglalva.Ami viszont tanulság: Hlebet megvettük 17-ért, Arshavinra sok volt a 21, Hleb padozik, Arshavin pedig azóta osztja a mannát Londonban, amióta odament. Tanulságos, főleg egy mesternégyes után... Rolling Eyes
ez igaz, viszont ide nem fért volna be. ha meg ugyanannyit játszott volna itt, mint Hleb, akkor ő se mutatott volna semmit se és ugyanígy ki lenne akadva rá mindenki. jót tesz Arshavin karrierjének az Arsenal. a meccset meg bepótolom, a Realal voltam elfoglalva.Ami viszont tanulság: Hlebet megvettük 17-ért, Arshavinra sok volt a 21, Hleb padozik, Arshavin pedig azóta osztja a mannát Londonban, amióta odament. Tanulságos, főleg egy mesternégyes után... Rolling Eyes
Nem 6? Bár még az sem biztos, MU-nak hoznia kell a 2 elmaradt meccsét.gekkodan írta:A Pool bajnoki álmainak valszeg már tényleg vége, 5 pontos előny sok 5 meccsre, bár a fociban minden lehetséges.