2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ha jól tudom nincs már spanyol csapat a négy között.fcjoc írta:mi már egy jó pár fordulója csak ünnepelünk. meg amúgy mi a jó neked abba hogy ha kedden mi buknánk. örülnél hogy van egy csapat spainból... mert hogy ti nem vagytok és lesztek.. az is biztoskhtomka írta:A Szentélyben már nem fogtok ünnepelni, ha egyáltalán fogtok.![]()
A hanyatlás kezdete-kedden folytatódik.
Ha ti holnap kikaptok, még ünnepelhetünk.khtomka írta:A Szentélyben már nem fogtok ünnepelni, ha egyáltalán fogtok.![]()
mi már egy jó pár fordulója csak ünnepelünk. meg amúgy mi a jó neked abba hogy ha kedden mi buknánk. örülnél hogy van egy csapat spainból... mert hogy ti nem vagytok és lesztek.. az is biztoskhtomka írta:A Szentélyben már nem fogtok ünnepelni, ha egyáltalán fogtok.![]()
Ezt ugye te sem gondolod komolyan?Messa írta:Gyenge játék...
Guddy helyett miért nem lehetett Hlebet behozni??
100x többet hozzá tudott volna tenni, mint az izlandi.
Sanyi sokkal jobban hozzá van szokva ehhez a kemény, rakkolós focihoz.
khtomka írta:A Szentélyben már nem fogtok ünnepelni, ha egyáltalán fogtok.![]()
ááá dehogy, még a bajnokságban is csak 4.-ek leszünk, nem?Stelios írta:Én mondtam, hogy ez a csapat elfáradt. Már futni alig bírnak. Én már felkészültem másfél hónap mélyrepülésre. Remélem legalább a CdR meglesz.
A veszélyeztetettek:ozsimiki írta: viszont a komment nem említette Alves nevét, ezek szerint még sem veszélyeztetett.
FORCA BARCAAA!!!
Nem értem, Alves miért kezd...sasi1 írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Eto'o,Iniesta
Nalam rendben van a kezdo remelem nyerunk!sasi1 írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Eto'o,Iniesta
sasi1 írta:Valdés; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Xavi, Busquets, Keita; Messi, Eto'o,Iniesta