Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mert ő már szerepelt a Bajnokok Ligájában a Zenit színeiben.szajko írta:Arshavinnal mivan? Miért nem játszik?
Ez a szerencséje a munak. Azért ültem le, hogy lássam őt, erre nincs ott.
Zenitben játszott a Bl-ben. Egy idényben egy játékos egy csapatban játszhat a béelben.szajko írta:Arshavinnal mivan? Miért nem játszik?
Ez a szerencséje a munak. Azért ültem le, hogy lássam őt, erre nincs ott.
TZS írta:Ezen már én is elmélkedtem korábban, és tegnap is felmerült egyik haverral, hogy lehet jobbat tenne a párharcoknak(ilyen esetekben, ami tegnap történt mindenképp).bandy85 írta:Üdv!!
A tegnapi meccs után elgondolkodtam és sztem jót tenne a focinak,ha mind a BL-ben és az UEFA-ban is csak egy mérkőzés döntene a továbbjutásról egy semleges helyszínen!!Így mind a két csapatnak valamennyire támadnia is kellene,látványosabb lenne az egész!! Szerintetek??
Ami valamennyire ez ellen szól szerintem, az az, hogy ha valaki kap egy kamu 11est, vagy lő egy lesgólt, kiállítás stb., akkor nehéz ezt helyrehozni azon meccs alatt.
Támadni meg muszáj lenne, de biztos ugyanúgy sok csapat lenne, aki így sem erőltetné a támadást, kivárásra játszanának.
bandy85 írta:Mondjuk ez is igaz!!De annak sincs semmi értelme,hogy idegenben majd10 emberrel védekezünk aztán otthon majd valahogyan begyötrünk egy gólt!!Ez elveszi a foci varázsát és nem csak a tegnapi meccs miatt mondom!! Amúgy a cselzí meg hiddink egy nagy kula!! A helyükben elsüllyednék!!
Én is az arsenalnak szurkolok. Bár furcsa lenne hogy henry a volt csapata ellen játszana. az kicsit rossz érzés sztem.Victor_Valdes írta:GO ARSENAL!
Jó lenne egy újabb barca-arsenal döntő, europa két legszebben játszó csapata szerint szvsz...
Ezen már én is elmélkedtem korábban, és tegnap is felmerült egyik haverral, hogy lehet jobbat tenne a párharcoknak(ilyen esetekben, ami tegnap történt mindenképp).bandy85 írta:Üdv!!
A tegnapi meccs után elgondolkodtam és sztem jót tenne a focinak,ha mind a BL-ben és az UEFA-ban is csak egy mérkőzés döntene a továbbjutásról egy semleges helyszínen!!Így mind a két csapatnak valamennyire támadnia is kellene,látványosabb lenne az egész!! Szerintetek??
ozsimiki írta:Kollega, akkor még egyszer:House írta:De legalább látunk majd meccset magyar kommentárral. Ne csak magadra gondolj. Ráadásul nekünk erre nem lehet se digi se upc, se t-home szóval nem lehetne TV6-om. ÉN ÖRÜLÖK.
akik eddig nem látták a tv6 miatt, CSAK 1-et,amit az M1 adott, azoknál nem változik semmi sem, mert az m1 nem fogja adni,csak a TV2, és CSAK 1-et, így csak 1et fog látni MINDENKI, szóval a ne csak magadra gondolj cucc,nagyon nem helytálló, mert gondolom azoknak akik így is úgy is 1et láthattak sajnos csak, mind1,h m1,v tv2. meg gondolom nem lenne nektek bajotok azzal,h többiek legalább többet láthatnának, ha maradna ez a szitu. de nem fog maradni, így az ország felének marad az 1, a másik felének meg kevesebb lesz 4el, szóval ÖSSZESSÉGÉBEN ROSSZABB LETT A HELYZET.
Már akinek...Akinek Digi tévéje van, az továbbra is láthatja a többi meccset is majd a digi saját sport csatornáján. Hogy annak mekkora lesz a lefedettsége a tv6hoz képest...na, az jó kérdés.de nem fog maradni, így az ország felének marad az 1, a másik felének meg kevesebb lesz 4el, szóval ÖSSZESSÉGÉBEN ROSSZABB LETT A HELYZET.
Kollega, akkor még egyszer:House írta:De legalább látunk majd meccset magyar kommentárral. Ne csak magadra gondolj. Ráadásul nekünk erre nem lehet se digi se upc, se t-home szóval nem lehetne TV6-om. ÉN ÖRÜLÖK.
Ő is tudja, hogy ez egy baromság, de szerencsétlen most mit mondjon?Messiaskii írta:neharagudjatok de ezt muszáj veletek megosztanom : "Hiddink külön kiemelte a bravúrosan védő Petr Cech teljesítményét, valamint a Lionel Messit semlegesítő José Bosingwát és az egész csapatot tüzelő John Terryt."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Persze természetesen nem értek annyira a focihoz mint Hiddink nemis foglalkozom vele annyi ideje de a messit semlegesítő bosingwát oda küldte az argentin ahova akartaTerry eto elleni hibájával ink minket tüzelt fel és cech bravurosan hagyta fejelni etot és kiejtette a megfogott beadásokat
![]()
hihi ...
Ugyanígy vok vele én is. hozzátenném,h fordulónként 5Cali írta:Nekünk van itthon TV6-unk, ezért nem örülök egyáltalán, hogy a TV2 megszerezte a közvetítési jogot. Így láthattam heti 3 meccset a bajnokok Ligája sorozatból kíváló minőségben, magyar kommentárral. A jövő évtől láthatok majd egyetlen meccset tvben.
Most akik azt írják, hogy nagyon örünek, hogy elvették a jogot a TV6tól, mert nem volt olyan adójuk, azoknak üzenem, hogy mostantól is csak egyetlen meccset fognak látni a TV2-n. Ellenben, akik eddig hármat láthattak, azoknak is lekorlázozódik egy meccsre...