Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem szóltam.szajko írta:Lehet meglincseltek vagy nem tom, de nálam most nem lenne kezdő.
Iniesta játszana helyette a bal oldalt és Keita pedig Iiniesta helyén.
Ramos gyors és ide most egy Ini féle kreatív játékos kell, aki oda-vissza 10x beforgatja.
Vki egy videót adjon kérem! Lehet éppen a hűtőt túrtam vmi ehetőért vagy a gyors zuhany miatt maradtam le róla, de nem láttam az esetet! Szóval, ha kisegítene valaki egy videóval, megköszönném!MessiFan írta:A chelsea elleni meccsen történt. bennem is megállt az ütőért mikor láttam hogy eszméletlen..
wtf? valamiről lemaradtam? mikor volt ez?bali 15 írta:Az nagyon komoly volt!!!! HALÁLRA rémültem amikor megláttam az arcát!!!!t.henry5511 írta:Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tekintettel arra hogy a kedvenc focistám már nagyon régóta, nagyon megijedtem amikor elájult és magamba felkiáltottam hogy meg ne halj! eléggé negativ irányba engedtem szabadon a fantáziám de azért örültem hogy nemlett semmi komoly:)
Csukott szem és nyitott száj.....
Az nagyon komoly volt!!!! HALÁLRA rémültem amikor megláttam az arcát!!!!t.henry5511 írta:Nemtudom ti hogy vagytok vele de én tekintettel arra hogy a kedvenc focistám már nagyon régóta, nagyon megijedtem amikor elájult és magamba felkiáltottam hogy meg ne halj! eléggé negativ irányba engedtem szabadon a fantáziám de azért örültem hogy nemlett semmi komoly:)