Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ez nem a football manager, jóóó reggelt!!!manuel írta:Ha Samu távozna akkor jöhetne helyette:Ibrahimovics
Balszélre:Ribery,Capel vagy Silva
Védelembe:Kompany vagy Lahm vagy Taiwo-Cáceres és Sylvinho pedig mehetne felőlem.Kb. ennyi sztem amin én szerintem lehetne változtatni.
Felháborítónak tartom ezt a hangnemet. Nem poénból nem tud játszani a fenébe is!Richi írta: Militonak kellene már kezdeni magával valamit mert ha így folytatja vissza se tér!
Tényleg. Vele mi van?Richi írta:sztem meg senkire sincs szükségünk max a cserék minőségét lehet javítani de az sem életbevágó!Guddy,Hleb és kb ennyi!meg Militonak kellene már kezdeni magával valamit mert ha így folytatja vissza se tér!
szajko írta:Ő csak baloldali játékos. Jobboldalon nem igazán tud focizni ahogy elnézegettem.Varatrix írta: Egy D.Capel kaliberre gondolok.
Nekünk olyan játékos kell aki bal és jobb oldalt is megálja a helyét.
És még időnként középcsatárként is!
Nem hát. De ahogy mondtad, ugyanaz a csapat nem lehet jövőre se. Etoo pedig hol jó, hol észre sem venni.MichaaBee írta:Ebből is látszik, hogy nem nagyon kell igazolgatni, Ribéry is kérdőjeles. Ha tehetném én nem változtatnék semmit, de "bevált csapaton ne változtass alapon nem lehet új idényt kezdeni, ezt már megtanulhatta volna a Barcelona." (Andris után szabadon).[/color]
Ő csak baloldali játékos. Jobboldalon nem igazán tud focizni ahogy elnézegettem.Varatrix írta: Egy D.Capel kaliberre gondolok.
Gyakorlatilag semmit!bali 15 írta:Shoppingoljon csak a Real Madrid. De ha shoppingol akkor nekünk is változtatni kell. Mi annyiban vagyunk előnyben hogy nem kell sokat.
Cristiano egyértelműen elutasítja Madridot.hétfő, 09:10 - Perez az elmúlt napokban Wengert próbálta meggyőzni, de a francia tréner visszautasította. Az AS szerint az új jelölt Ancelotti, akit továbbra is szeretne megszerezni az ex-elnök. Perez játékoscélpontjai: Cristiano Ronaldo, Kaká vagy Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa, David Silva, illetve Franck Ribery.
Jó kis téma...hétfő, 09:10 - Perez az elmúlt napokban Wengert próbálta meggyőzni, de a francia tréner visszautasította. Az AS szerint az új jelölt Ancelotti, akit továbbra is szeretne megszerezni az ex-elnök. Perez játékoscélpontjai: Cristiano Ronaldo, Kaká vagy Cesc Fabregas, Xabi Alonso, David Villa, David Silva, illetve Franck Ribery.
Ribéry pedig NEM fog jönni, mert VILÁGOSAN elmondta Laporta. Jó kapcsolatban állnak a Bayern vezetőséggel, úgy hogy nem akarják megfosztani Bayern -t...House írta:Hihetetlenül örülnék, ha sikerülne nyáron elhozni Riberyt Münchenből, szerintem nagyon jó döntés lenne a karriere szempontjából, ráadásul szvsz Ribery vívósabb csapatot érdemel. (bocs Poldi.)
nem játszhat, ősszel játszott inter mezben...bali 15 írta:Kérdés: Hiddink miért nem játszatja Deco-t?
Quaresma játszhat a BL-ben? Úgy tudom hogy a tavaszi szakaszra nem volt nevezve ezért ment el.
Szerintem később bánni fogja. Nem olyan rossz csapat a Madrid. Jövőre pedig úgy átszerveződik hogy csak na. CR7 csupán úgy gondolja hogy a Madrid nem méltó rá hogy a mezük egyáltalán feszüljön a testén.